Jest abstrakcja bo stare baby pojda na wybory i beda glosowac klasycznie na PiS tak jak im w Republice i wPolsce24 powiedzieli a nie beda sie bawic w jakiegos Mentzena. Nawrocki nie dociagnie co prawda do procentow partyjnych czyli jakies 31% dla PiS ale jakies 27-28% zrobi bo beton pisowski to jest jednak beton a Mentzen takiego zaplecza nie ma. Moze Mentzen zyska te 3-4% od Nawrockiego ale reszta w ciemno bedzie walic klasycznie na kandydata PiS.W STS pojawiły się zakłady na to kto wejdzie do drugiej tury, czy Nawrocki czy Mentzen. Kursy to 1,25 i 3,50. W Fortunie można obstawiać kto będzie miał lepszy wynik w pierwszej turze i kursy na parę Nawrocki/Mentzen są 1,25 i 3,56. Jak widać awans Mentzena do drugiej tury to wcale nie jest taka abstrakcja jak niektórzy sądzą.
Imo over ale tak jak mówisz bez żadnego valuePojawila sie linia na frekwencje. Najpierw byla 68% a pozniej zmienili na 67%. Chyba value zadnego nie ma w tej linii co myslicie?
Abstrakcja to by była, gdyby to wystawił buk bez podatku, wtedy możnaby grać pod korek na Nawrockiego. W 2015r na Komorowskiego były kursy 1,05 i nawet leciały w dół na zwycięstwo w I turze. Wszyscy narzekali na Bronka, każdy chciał zmiany, a kursy na Dude były abstrakcyjne.W STS pojawiły się zakłady na to kto wejdzie do drugiej tury, czy Nawrocki czy Mentzen. Kursy to 1,25 i 3,50. W Fortunie można obstawiać kto będzie miał lepszy wynik w pierwszej turze i kursy na parę Nawrocki/Mentzen są 1,25 i 3,56. Jak widać awans Mentzena do drugiej tury to wcale nie jest taka abstrakcja jak niektórzy sądzą.
Mentzen jako prezydent nie mialby narzedzi żeby zabrać 800 plus czy 13 i 14 emerytury.Oczywiście ze abstrakcja , gdyby to 1.25 było bez podatku to można to by było traktować jako lokatę jakiej jeszcze nigdy na rynku nie bylo. I kolega wyżej ma rację nikt nie będzie się bawił w mentzena i ryzykował utraty trzynastek czternastek czy 800 plus. Oczywiste, wybiorą sprawdzony PIS
Konfederacja po usunięciu korwina i Brauna tylko zyskuje. Oczywiście dalej jest za pisem i nie twierdzę że ma większe poparcie od pisu ale to są inne wybory. Nie glosuje się tyle na partie co na kandydata. 5 lat temu Kidawa miała kilka procent poparcia bo była fatalna a przecież była z platformy która była top 2. Nawrocki też jest fatalny a w dodatku nie jest z pisu.w parze z gosciem z konfederacji ktora sie kompromituje co wybory i to w wyborach gdzie jest najwieksza frekwencja? oczywiście. kiedy ostatnio pis nie byl w top 2? kiedy? ty szukasz cudu czY jak? 25% zysku to bylby mega zysk przy takiej parze
A dla mnie byłoby to szokujące. Porażka PIS-u z Konfederacją to byłaby katastrofa dla tych pierwszych. Jeśli tylko istniałby cień podejrzeń, że Mentzen mógłby minąć Nawrockiego, to Kaczyński dokonałby zmiany kandydata na jakiegoś czarnko-morawieckiego, który zagwarantowałby drugą turę. Jeśli nie ma zmiany kandydata = druga tura Nawrockiego nie jest zagrożona.Mnie nie zdziwi, a nawet jest dla mnie wielce prawdopodobne że to Mentzen znajdzie się w drugiej turze wyborów.
Gościu, wszystkie Twoje posty są w jednym kierunku, wszyscy już wiemy że załadowałes pod korek jak linia na Mentzena była 16.5%, później ponownie jak było 17.5% a jak będzie 20% linia to już chyba jakaś hipoteka wejdzie pod zakład bo w Twoim mniemaniu to promocja dekady. Teraz jeszcze wyskakujesz z jakąś odrealnioną linią 10.5%, chyba tylko po to żeby podbudować w sobie pewności siebie bo linia 16.5 do zrobienia i cały Twój korek się wyleje.Szkoda ze nie ma nietypowych linii po wyzszych kursach w zadnym buku. Ja to bym wszedl nawet w jakis under 10.5 mentzena albo w handicap -10.5 w parze z Nawrockim.
Te sondaże sa juz nabuzowane do niesamowitych rozmiarow abstrakcji. Szczerze nie znam żadnej osoby w wieku 50 + ktora glosuje na Mentzena, + nie znam żadnej kobiety w mlodym wieku ktora glosuje na Mentzena
Skończ już te bezowocne wołanie na puszczy. Pokaż te kupony "załadowane pod korek" na te linijki Mentzen poniżej 13,5 i więcej.Szkoda ze nie ma nietypowych linii po wyzszych kursach w zadnym buku. Ja to bym wszedl nawet w jakis under 10.5 mentzena albo w handicap -10.5 w parze z Nawrockim.
Te sondaże sa juz nabuzowane do niesamowitych rozmiarow abstrakcji. Szczerze nie znam żadnej osoby w wieku 50 + ktora glosuje na Mentzena, + nie znam żadnej kobiety w mlodym wieku ktora glosuje na Mentzena
ja mysle realnie a nie emocjami, sam glosuje na Mentzena ale wiem ze nie osiagnie tyle co sie ludziom wydaje.Gościu, wszystkie Twoje posty są w jednym kierunku, wszyscy już wiemy że załadowałes pod korek jak linia na Mentzena była 16.5%, później ponownie jak było 17.5% a jak będzie 20% linia to już chyba jakaś hipoteka wejdzie pod zakład bo w Twoim mniemaniu to promocja dekady. Teraz jeszcze wyskakujesz z jakąś odrealnioną linią 10.5%, chyba tylko po to żeby podbudować w sobie pewności siebie bo linia 16.5 do zrobienia i cały Twój korek się wyleje.
Widocznie okrojoną masz listę znajomych skoro nikogo nie znasz lub nie kojarzysz, nie zmienia to faktu, że takie osoby są i zagłosują wbrew panującemu trendowi, że tylko młodzi głosują na niego a reszta to betony układu sił PiS i PO
Bardzo dobrze. Myśl realnie i samodzielnie, ale po jakiego grzyba jak skoczy linia o procent czy 0.5% walisz tekstami, że promocja, że nierealne że nie ma szans.ja mysle realnie a nie emocjami, sam glosuje na Mentzena ale wiem ze nie osiagnie tyle co sie ludziom wydaje.
I mam najrozniejszych znajomych. Faktycznie wiekszosc mezczyzn w wieku 20-40 ktorych znam glosuje na Mentzena. Ale to za malo. Starsi i kobiety nie beda na niego glosowac czy tego chcesz czy nie.
Ja kieruje sie historia i logiką a ty swoimi upodobaniami politycznymi
Szkoda ze nie ma nietypowych linii po wyzszych kursach w zadnym buku. Ja to bym wszedl nawet w jakis under 10.5 mentzena albo w handicap -10.5 w parze z Nawrockim.
Już żeś przestrzelił z wynikiem Konfederacji w zeszłych wyborach i nic się nie nauczyłeś. Trend na Mentzena jest na fali wznoszącej i nie ma co bić się z trendem. Ale na takie głupoty jak Mentzen poniżej 10.5% nie mogę się zgodzić jak średnia sondażowa partii Konfederacja jest około 15%, Ty w ogóle widziałeś ile osób przychodzi na spotkania z Mentzenem w terenie?Trzecia Droga vs Konfederacja 1 1.85
Lewica vs Konfederacja 1 8,50
Konfederacja under 11 1,85
wszystko STS
No jak co wybory , bukmacherzy widze dalej swoje a z konfederacja co wybory jest to samoduzo gadania a wynik jak zawsze mierny ponizej oczekiwan. Nie ma co tu duzo mowic under 11 to jest pewniak. Moim zdaniem to oni tu zrobia moze z 7