Caps vs Colorado
Colorado over 3
@1.74 unibet
Stawka 10j
Caps vs Colorado
MacKinnon gol
@1.97 unibet
Stawka 10j
Buffalo vs LA
over 5.5
@1.70 unibet
Stawka 10j
Oilers vs Detroit
McDavid gol
@1.82 unibet
Stawka 10j
6 asyst..
Montreal vs Anaheim
Slavkofsky over 0.5pkt
@1.80 unibet
Stawka 10j
Ottawa vs CBJ
Tkachuk over 3.5 strzałów
@1.50 unibet
Stawka 10j
Ottawa vs CBJ
Tkachuk gol
@2.10 unibet
Stawka 10j
Toronto vs Blues
over 6
@1.84 unibet
Stawka 10j
Luty póki co średnio wygląda trochę niespodzianek i nawet jak założenie jest dobre to brakuje wykończenia.. Mam nadzieje że ktoś w porę się połapał i grał moje typy ale na odwrót i tym sposobem zarobił ;x. Dzisiaj w nocy sporo spotkań i odchodzę już od bawienia się w 3/4 typy na 1 mecz bo finalnie nie daje to za wiele nawet jak się mecz ułoży i wszystko wejdzie a jeśli zagrają słaby co każdemu się może zdarzyć to zaraz czerwona ściana i po prostu niepotrzebne takie przeplatańce, maksymalnie 2 typy z 1 meczu. Dzisiaj przede wszystkim skupie się na liderach, McDavid, który od 2 spotkań bez gola, ostatnio sroga przegrana 4:0 z LA a dzisiaj zagrają z Detroit, które gra mocno ofensywnie i dużo się odsłania, szybkie kontry jak najbardziej w opcji i liczę że dzisiaj wróci na dobre tory. Kolejny czyli MacKinnon, 3 mecze bez gola do tego Colorado na 4 lose streaku i trzeba to przerwać.. W każdym ze spotkań miał kilka dobrych sytuacji i nie sądzę żeby dalej miał problemy ze strzelaniem jak wcześniej a kto ma dać im kopa jak nie MacKinnon. Ostatnie spotkanie przegrane 4:0 z Panterami po meczu życia Bobrovskiego, który wyciągał wszystko, w każdym z tych meczów grali dobrze i równie dobrze wyniki mogły iść w drugą stronę a dzisiaj zagrają z Capsami, którzy mimo wygranej z Bostonem dalej mnie nie przekonują i uważam że dzisiaj mogą zostać pokarani przez Avs. Kolejnym zawodnikiem będzie Slavkofsky z Montrealu, który jest w gazie i od 5 spotkań regularnie punktuje, pisałem już o tym słynnym trio Suzuki, Caufield, Skavkosfky ale ten ostatni z czasem wygląda coraz lepiej, widać że jest pewny siebie i nie zastanawia się, zdania co do Montrealu nie zmieniam jednak ta
trójka może w niektórych meczach robić sporę problemy a dzisiaj z kaczkami powinni mieć sporo okazji. Teraz przejdziemy do Tkachuk Brady z Ottawy, który w tym sezonie dobrze sobie radzi oddaje bardzo dużo strzałów i w ogóle się nie zastanawia, ma okazje to strzela przez co zbiera te bramki do tego Ottawa, która ofensywnie wygląda naprawdę dobrze i jak złapią byka za rogi to nie odpuszczają i idą do końca w szczególności na te słabsze ekipy bo im często strzelają dużo goli a dzisiejszym rywalem jest CBJ z jedną z gorszych defensyw.
Następny mecz to Buffalo z LA i tutaj bardzo kusi bet na over 5.5, szable w 2 ostatnich meczach zaledwie po jednym golu a mają naprawdę solidnych zawodników ofensywnych i jest to zdecydowanie za mało, z drugiej strony mamy LA, które miało sporo problemy w ostatnim czasie aczkolwiek w końcu nadszedł lepszy moment, pierwszy raz w tym roku złapali 2 wygrane z rzędu i podziękowali trenerowi McLellan'owi a zastąpił go Hiller (trzeba dokładnie sprawdzać podczas pisania
) i ofensywnie wygląda to naprawdę fajnie, być może to było potrzebne i wrócą do gry jak z początku sezonu, W przeciągu roku zagrali 3 mecze gdzie padało 6/7/8 bramek a ilość strzałów była ogromna 71, 57 i 77 także chcę tylko zobrazować jak wyglądają mecze pomiędzy nimi. Na koniec biorę jeszcze mecz Toronto vs Blues i tutaj również poszukam overa, liście mają bardzo silną ofensywę z liderem strzelców na czele i ze wszystkiego są w stanie stworzyć sytuacje bramkowe z drugiej strony defensywnie cały czas z problemami przez co nie są w stanie "przejąć" ligi, kolejnym plusem będzie brak defensora Morgana Reilly za poprzedni atak w meczu z Ottawa. Blues powoli do przodu, zdecydowanie poprawili grę ofensywną jak i power play'e, ostatnio roznieśli Montreal 7:2 strzelając aż 3 bramki w pp i na ostatnie 8 spotkań wygrali 7. Mecze między tymi drużynami zawsze owocują w bramki i wymiany ciosów, jak spojrzymy na ich ostatnie mecze to mieliśmy wyniki 2-5 5-6 3-6 4-4 5-5 czyli w 5 meczach 45 bramek w regulaminowym czasie także myślę że dzisiaj również dadzą show.