>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

psotnick 966,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
W tabeli nie jest uwzględnione +300 za mecz Arsenalu - City z dnia 6 sierpnia.
Powinienem mieć 1030 pkt
Racja, mój błąd.

Za 6.08 miałem w tabeli wpisane 0pkt i sta ta róznica w sumie punktów. Już poprawilem w tabeli, masz 1030pkt, przy następnej aktualizacji za dni 1-20 będzie to już uwzględnione.

neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Albo ja nie ogarniam tych regulaminów, albo coś tu jest nie tak na tym forum..
Kolejny raz widzę sytuację, gdzie ktoś za nietrafiony typ dostaje punkty, już pal sześć, że zagrał w fuksiarzu, gdzie Waldi daje +50, ok, ale 150, za co? https://forum.bukmacherskie.com/threads/typy-dnia-25-08-2023-piątek.169038/post-7209276

Człowiek cały miesiąc łoi analizami, po to, żeby po takim czymś spadać z podium, no trochę dziwne 😄
100 za analizę + 50 za kupon

versa 622,3K

versa

Typer Miesiaca
100 za analize nie jest liczone od -100? Co daje okrągłe 0 i +50 za kupon, daje finalnie +50p, które Waldi daje?

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
100 za analize nie jest liczone od -100? Co daje okrągłe 0 i +50 za kupon, daje finalnie +50p, które Waldi daje?
+50 pkt jest za nietrafiony typ, wtedy masz -100 za analizę, 100 za link i 50 za kupon
+150 pkt jest za zwrot, wtedy masz 0 za analizę, 100 za link i 50 za kupon

Otrzymane punkty reputacji: +450
inkub1986 649,5K

inkub1986

Użytkownik
Albo ja nie ogarniam tych regulaminów, albo coś tu jest nie tak na tym forum..
Kolejny raz widzę sytuację, gdzie ktoś za nietrafiony typ dostaje punkty, już pal sześć, że zagrał w fuksiarzu, gdzie Waldi daje +50, ok, ale 150, za co? https://forum.bukmacherskie.com/threads/typy-dnia-25-08-2023-piątek.169038/post-7209276

Człowiek cały miesiąc łoi analizami, po to, żeby po takim czymś spadać z podium, no trochę dziwne 😄
Myśl człowieku, DNB tam jest, a był remis, był? Za zwrot+post+fuksiarz dostajesz 150pkt. Pozdrawiam, miesiąc trwa.

maarcin14 1,2M

maarcin14

Użytkownik
proszę o zmianę bukmachera na Fuksiarz i kursu na 1.57

zmienione // neutralny

Ostatnio zmieniony przez neutralny:
Emdojot 373,3K

Emdojot

Użytkownik
Proszę o dodanie linku do działu tematycznego

Dodany //Waldi1979

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Niezmiernie nam miło poinformować, że sponsorem tytularnym Typów Dnia w miesiącu wrzesień ponownie został bukmacher Fuksiarz, który ma specjalną ofertę powitalną dla naszych użytkowników Darmowe 20 zł i 100% do 300 zł dostępną TUTAJ lub po kliknięciu w baner

1000x150.png

Z tej okazji grając we wrześniu i podając typy z bukmachera Fuksiarz możecie zdobyć dodatkowe punkty w konkursie i zwiększyć swoje szanse w klasyfikacji końcowej.

Codziennie możecie do swojego typu dodać screen kuponu zagranego w Fuksiarz za minimum 1 zł z typem identycznym jak w konkursie!

Kupon musi być na dany dzień, nie można dać typów na kilka dni na jednym kuponie i tym jednym kuponem "obstawić" powiedzmy 3 dni

Za samo zagranie macie dodatkowe 50 pkt. dodając do tego naszą ostatnią zmianę, czyli extra punkty za dodanie linku do swojego postu w dziale tematycznym, więcej o tej akcji TUTAJ bo widać nie wszyscy jeszcze z tego korzystają już na start macie 150 pkt nawet jak nie traficie swojego typu dnia!

W przypadku trafienia kurs mnożymy x100, na przykład
kurs 1,43 👉 143 pkt
kurs 3,88 👉 388 pkt

Mówiąc w skrócie, jeżeli ktoś spełni wszystkie wymagania, czyli trafiony typ, analiza w dziale i zagrany kupon to kurs jaki gra mnoży x200, czyli przykładowo trafienie kursu 1,85 daje 370 pkt

Oczywiście obowiązuje zakres kursów jak w konkursie 1,4 - 5,0 (wszystkie powyżej będą równane do kursu 5,0)

Wszystkie warianty podliczania punktów 👉 TUTAJ

Jeżeli ktoś nie ma konta w Fuksiarz to może go założyć klikając w baner lub TUTAJ i odebrać darmowe 20 zł oraz Zakład bez ryzyka 100% do 300 zł

1000x150.png

Oprócz korzyści w konkursie u tego bukmachera znajdziecie takie promocje jak Early Payout na piłkę nożną lub tenis, czyli najprościej mówiąc jak drużyna na którą postawisz będzie prowadziła w czasie spotkania dwoma bramkami to typ automatycznie wchodzi, nawet jeśli ostatecznie przegra lub zremisuje mecz, w tenisie ta opcja uaktywnia się jeżeli zawodnik/zawodniczka, na którą postawiłeś wygra seta 6:0, wtedy również bez względu na wynik końcowy typ jest zielony.
Dodatkowy freebet za zagranie kuponu w aplikacji
Kolejna promocja, która jest non stop aktywna to Cashback bez limitu na LaLigę, której Fuksiarz jest oficjalnym sponsorem! Oczywiście znajdziesz też tam Mega Boosty, czyli podwyższone kursy na wybrane zdarzenia oraz wiele cyklicznych promocji, które oczywiście znajdziesz u nas.

1000x150.png

Otrzymane punkty reputacji: +656
louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Coś mi się wkrdł chochlik w godzinę meczu TIG - Pegula w piątkowe Typy dnia :
jest 00.03 oczywiście ma być 03.00 polskiego czasu.Uprzejmie proszę o poprawienie ,dziękuję

Poprawione //Waldi1979

Volleyball_Expert 559,7K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Witam chodzi mi o analizę która umieściłem w singlu US OPEN ATP, a chodzi mi o MIKSTA z tego co patrzyłem nie ma odzielnego tematu wiec wkleiłem tam w razie potrzeby proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu tematycznego.

(Zarówno samą analizę jak i analizę która umieściłem w typach dnia) chociaż wydaje mi się, że wszystko powinno być w porządku. Pozdrawiam.

Link do typu:

Jest w porządku, buki miksta też wrzucają zwykle do ATP więc my też tak samo możemy uznać//psotnick

Ostatnio zmieniony przez psotnick:
versa 622,3K

versa

Typer Miesiaca
Proszę o usunięcie typu dnia z racji, że został on przełożony na dzień jutrzejszy, chciałbym podać nową propozycję na dziś,
Chodzi o:

Usunięty //Waldi1979

pinio1111 181,6K

pinio1111

Użytkownik

Proszę o poprawienie godziny spotkania z 21:00 na 20:00

Poprawione //Waldi1979

versa 622,3K

versa

Typer Miesiaca
W typie chodzi oczywiście o "Kazachstan i powyżej 1.5 bramki w meczu", aktualnie typ może wprowadzać w błąd.

Poprawione //Waldi1979

Do góry Bottom