Dyscyplina: Piłka Nożna - Bułgaria, Parva Liga
Godzina: 20:15
Spotkanie: Levski Sofia - Hebar Pazardzhik
Typ: Hebar Pazardzhik strzeli gola
Kurs: 2,00
Bukmacher: Fuksiarz
Post w dziale:
Analiza: Mój dzisiejszy typ dnia pochodzi z dość egzotycznej i rzadko tykanej ligi, mianowicie bułgarskiej Parva Ligi. W meczu, który wybrałem zmierzą się dziesiąty w tabeli Levski Sofia, czyli jednak z najbardziej znanych bułgarskich drużyn oraz Hebar Pazardzhik, obecnie ósmy zespół w tabeli. Zastanowił mnie bardzo niski kurs na gospodarzy, którzy wydają się faworytem, jednak to nie jest już tak klasowy zespół jak na przełomie XX i XXI wieku. Levski próbuje odbudowwać swoją pozycję w Bułgarii, jednak od lat są 4-7 drużyną w kraju. Mają za sobą czwartkowy bardzo wymagający mecz rewanżowy w ramach kwalifikacji do Ligi Konferencji Europy w którym musieli uznać wyższość Eintrachtu Frankfurt i ostatecznie pożegnali się z europejskimi pucharami. Po remisie w Sofii do Niemiec Bułgarzy jechali z bojowym nastawieniem. Rywal okazał się jednak zbyt wymagający, a dla Levskiego była to rywalizacja w której musieli się bardzo napocić, aby jak najdłużej utrzymywać bezbramkowy remis. Właśnie ten emcz to ważmy aspekt tego typu, bo dzisiejsi faworyci bardzo dużo energii włożyli w ten rewanż, a ich dzisiejszy rywal dobrze zaczął sezon i na pewno będzie chciał to wykorzystać. Hebar po siedmiu meczach ma jedenaście punktów. Levski w pięciu meczach stracił pięć goli, Hebar w siedmiu strzelił siedem, co daje idealne średnie jednego gola strzelonego przez gości i straconych przez gospodarzy na mecz. Przyjezdni w ostatnich pięciu meczach w każdym strzelali gole, a łącznie zdobyli ich siedem.
Myślałem jak ugryźć ten mecz i wydaje mi się, że gol Pazardzhiku to najlepsza opcja, bo co do wyniku nie jestem pewien, czy goście mogą dziś wywieźć z Sofii jakieś punkty, ale tego jednego gola powinna udać im się strzelić, a mamy na to zdarzenie bardzo dobry kurs.
kupon fuksiarz
50
Godzina: 20:15
Spotkanie: Levski Sofia - Hebar Pazardzhik
Typ: Hebar Pazardzhik strzeli gola
Kurs: 2,00
Bukmacher: Fuksiarz
Post w dziale:
Bułgaria - Newsy, Transfery, Zakłady Długoterminowe, Typy
Zapraszamy do dyskusji oraz do podawania Typów.
forum.bukmacherskie.com
Myślałem jak ugryźć ten mecz i wydaje mi się, że gol Pazardzhiku to najlepsza opcja, bo co do wyniku nie jestem pewien, czy goście mogą dziś wywieźć z Sofii jakieś punkty, ale tego jednego gola powinna udać im się strzelić, a mamy na to zdarzenie bardzo dobry kurs.
kupon fuksiarz
50
Ostatnio zmieniony przez Waldi1979: