Zaliczyli Ci Dudka ja miałem takie coś i jako przegrany na etoto...bez sensu 6 biegów zaliczać.. w takich zawodachTak masz rację,na fortunie przeczytałem że liczy się 20 biegów z automatu,a to pisze że mniej jak 20 zwrot, to tym bardziej Szwecja lekko powinna zrobić te linie ,co do Polski nadal liczę na Duńczyków i literkę Pawlickiego
Jacobsen -Jensen R.(+0.5) 2 kurs 1.85 Fortuna
Gdzie jak gdzie ale w Gdańsku Rasmus powinien coś pojechać w końcu,Jacobsen lekko leci w dół plus zalicza mnóstwo imprez i wychodzi coraz słabiej
Za drobne
Dudek(-0.5)-Jensen Mi.J 1 kurs 1.85 Fortuna
Jensen po wczoraj trochę sprzętu zmęczył,liczę że dziś może nie być aż takiego błysku,a Dudek w mocnej Formie,będzie stykowo
W BETCLIC też mnie kiedyś w podobny sposób potraktowali, masakra co za debile tam pracują, czasami pół godziny muszę tłumaczyć dlaczego źle rozliczyli.w żadnej firmie chat nie ma pojęcia o niczym przecież - to nie ma znaczenia czy grasz w betfan , czy gdziekolwiek indziej . Nawet najbadziej kumaty jak dla mnie chat Unibetu też się mylił . Polskie firmy wszystkie chaty są nieogarnięte
Tak jest na plus ,pierwsze 5 biegów FortunaZaliczyli Ci Dudka ja miałem takie coś i jako przegrany na etoto...bez sensu 6 biegów zaliczać.. w takich zawodach
Milik w tym roku jeszcze nie jechał na ich torze,a w zeszłym zrobił tam 11 pkt,za to Timo w meczu ligowym zrobił 4 pkt dla TarnowaDyscyplina: Żużel - Pozostałe turnieje i memoriały żużlowe w sezonie 2025
Godzina: 17:00
Spotkanie: SEC Bydgoszcz
Typ: Timo Lahti - Vaclav Milik Typ: 1
Kurs: 1,62
Bukmacher: Betclic
Post w dziale: SGP, SEC, SWC i pozostałe turnieje Pozostałe turnieje i memoriały żużlowe w sezonie 2025
Analiza:
Dziś w Bydgoszczy będzie mieć miejsce inauguracji edycji SEC 2025, w którym zawodnicy walczyć będą o tytuł najlepszego zawodnika starego kontynentu.
Typuje, że lepszym w parze Timo Lahti - Vaclav Milik będzie zawodnik z Szewcji/Finlandi. Uważam, że w po mimo nie najlepszego występu w Czwartek w Rzeszowie w lepszej formie jest Timo, świadczy o tym średnia biegowa w 2. Metalkas 1,739 pkt/bieg, vs Vaclav Milik 1,444 pkt/bieg. Druga sprawa to tor w Bydgoszczy, który może być trudny ze względu na opady, a jak wiemy w wywiadach Czech skarży się na swoją niezaleczoną kontuzje z końca ubiegłego sezonu. Ostatnia sprawa to występ przy Sportowej 2 w obecnym sezonie gdzie Timo zdobył 12 punktów, a Vaclav 4 punkty
Dzień dobry. Dodam tylko coś od siebie, analiza ma naprawdę sens- jedyne czego się obawiam w tym typie, to tego iż Andrzejek w zawodach indywidualnych ostatnio jedzie bardzo przyzwoicie- otarcie się o finaly GP gdzie potrafił jechać ładnie po szerokiej i przywozić kilka trójek pod rząd z ciekawymi rywalami ( a Bydgoszcz lubi chodzić po bandzie, pytanie jak dziś po plandece tor się zachowa). A na koniec puentując im cięższy tor , tym Lebiediew jedzie lepiej.Lebiediew poniżej 9,5 pkt @1,70 fortuna
Na torze leży plandeka cały czas, warunki będą bardzo loteryjne. Andrzeja wyniki ostatnio są średnie. W lidze ma średnią 1,43 to malutko, ostatnio w Szwecji 11 pkt w 6 startach, w Polsce w meczu ze Spartą łądnie pojechał 11 pkt ale tu dobre wyniki się konczą w imprezach światowych w GP w Gorzowie u siebie 5 pkt w Manchesterze było tragicznie. Andrzej był już mistrzem Europy ale są zawodnicy zdecydowanie lepsi w dzisiejszych zawodach, Jensen Dudek i Madsen mój faworyt dzisiaj. Ogólnie czaiłem się aby zagrać grubiej Madsen - Lebiediew ale tylko 1,30 na Dunczyka. Dalej napewno grozni bedą zawodnicy Poloni Wozniak i Brenan. Przemek Pawlicki liczy na dobrze rozpoczetą rywalizację. Nie można skreslać byłych zawodników Poloni takich jak Berge. Francuska lokomotywa się rozpedza . Ostatnio świetny wynik w Rzeszowie. Aby Andrzej zdobył 10 pkt potrzebna jest średnia 2,00 na bieg, a on często miewa jakieś 0. 7-8 pkt to max na co dziś stać Lebiediewa myslę.