>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luźna dyskusja Siatkarski chat

T 25,6K

tadzin

Użytkownik
slowency jednak nie sa na sypie z planinsiciem i vincicem tylko jest vincic i jakis junior najdic 19 latek co gra w ach bled. i wychodza z tym najdiciem takze khem. smiesznie bedzie

T 25,6K

tadzin

Użytkownik
kolejny piekny mecz minelo pol seta (12-5) a kuba majac caly czas dobre badz idealne przyjecie zebrala juz 4 bloki i 2 auty do tego zdazyli raz wskoczyc w siatke. ukraincy sobie po prostu przebijaja zagrywke na druga strone

e
zanim zdazylem skonczyc pisac dostali kolejny blok juz piaty

T 25,6K

tadzin

Użytkownik
ja wlasnie wylaczylem ukrow z kuba, mecz na poziomie szpitala psychiatrycznego niech se ida zajac odpowiednie lokum jedni i drudzy

a argentynce wyszly znowu tymi dwoma amebiakami i jak widac wystarczylo zeby oddac niemal seta bledami w 2 sety

ale ze ty grasz z podatkiem to tez widze mocne te rytmy masz

pinio1111 326K

pinio1111

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Na Ukrów grałem +1,5 i pewnie będzie tu 5 setów
Post automatycznie złączony:

Jutro Chiny biorą mecz z Holandią. Kurs bardzo przyjemny😉

T 25,6K

tadzin

Użytkownik
zerknalem tylko staty iranu ze slowenia to to sa jakies himalaje patologii minelo 1,5 seta a slowenia 14/38 w ataku (37%) 7 zablokowani 2 auty efektywnosc +5.
iran 13/36 (36%) 4 zablokowani 2 auty. efektywnosc +8.

pinio1111 326K

pinio1111

Użytkownik
Nasz mecz odpuszczam.
Myślę że dziś Nasevicz dostanie minuty do gry i może jeszcze któryś z rezerwowych? Gdybyśmy wyszli z Sasakiem, Szalupą i Szymurką, to spokojny win Polaków. Ogólnie jakiś over pkt można spróbować, ale ja tam nie widzę czegoś w miarę pewnego do gry, więc odpuszczam i pokibicuję naszej repie😉

T 25,6K

tadzin

Użytkownik
nie dosc ze gierzot i nasewicz to turasy bez mandiraciego i gurbuza czyli dwoch filarow. ale piekny mecz bedzie, juz zaczynam rzucanie moneta zeby przewidizec co sie stanie w kazdej akcji

vertigo 12,8K

vertigo

Użytkownik
Mimo, że przepchany set to w końcówce piękny chaos, Grbic jakieś karne spacerniaki w 40 stopniach powinien im zarządzić.

pinio1111 326K

pinio1111

Użytkownik
Aleks niech zbiera doświadczenie. Zawiesiny zawiesinami, ale widać że trochę głowa czasami nie wytrzymuje i zamiast bić po kierunku, wali z całą mocą w blok.

T 25,6K

tadzin

Użytkownik
no juz bedize zbeiral doswiadczenie na lawce bo zostal posadzony za ujemne cyferki

drugi set sie nie skocnzyl a tuyrki juz 20 bledow wlasnych. elegancko. taki poziom to ja szanuje.

Do góry Bottom