>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

22bet.com

K 5,6K

kajo88

Użytkownik
ale u ruskich to jest normalne pytanie "czy znasz tego czy owego" w 1xbet to samo bylo i to ich pytanie nie ma nic wspolnego z multikontami
oj tu się nie zgodzę zupełnie, wiele razy mnie kacap pytał o konta które w jakiś sposób były ze mną powiązane (czasami też pytał o jakieś zupełnie z dupy nazwiska których nie znałem)

T 22,8K

tadzin

Użytkownik
oj tu się nie zgodzę zupełnie, wiele razy mnie kacap pytał o konta które w jakiś sposób były ze mną powiązane (czasami też pytał o jakieś zupełnie z dupy nazwiska których nie znałem)
mialem jedno konto u kacapii na swoje dane i mialem te sama procedure "czy znasz tego czy takiego" zakonczona kradzieza pieniedzy z konta

K 451

kolba121

Użytkownik
Aby w miarę grać skutecznie na multikontach trzeba zmienić IP z którego się zazwyczaj łączysz i urządzenie ( przynajmniej zmienić adres mac urządzenia). Mają wszystkie dane. Zawsze trzeba się liczyć, że kasy możesz nie odzyskać. Bukmacher zrobi jak chce, o skuteczne rozwiązanie za pomocą zewnętrznej instytucji nie ma co liczyć. U ruskich ryzyko duże. Kombinujesz - ryzykiujesz. Eldorado dla dobrych graczy się skończyło.

H 152,4K

hagi84

Użytkownik
mac urzadzenie to bajka, nic nie trzeba zmieniac
Pozadna przegladarka, czyszczenie klinerem za kazdym razem, zmiana ip, web rtc false wlaczone w przegladarce i ghostery i tyle.

K 5,6K

kajo88

Użytkownik
nie pomagajmy kacapom i innym bukom w wyszukiwaniu nowych rozwiązań blokujących multi - każdy wie, że nie da się grać z 2 różnych kont bo buki to wychwytują i kradną kasę :)

A 36,3K

antyks

Użytkownik
Robił ktoś wypłatę w ostatnim czasie? Bo nie widzę opcji wypłaty kartą i nie wiem czy wróci czy zniknęło na dobre

D 29,6K

deenis7

Ekstraklasa Expert
Witam,
czy mieliście problem z weryfikacją na 22bet? wygrałem u nich kilka kuponów, aktualnie mam limit na wszystko 0zł i poprosili o weryfikację. Wysłałem już im kilka dokumentów, ale aktualnie problem wygląda tak, że potrzebują moje zdjęcie z dowodem osobistym przy twarzy a jednocześnie mailową wiadomością o weryfikacji od nich. Wysłałem im co chcieli ale już dwa raz odrzucili. Macie pomysł jak zrobić to zdjęcie żeby zaakceptowali?

Załączniki

baron1988 2,4K

baron1988

Użytkownik
orientujecie sie czemu wylaczyli od tego roku mozliwosc wyplat na konto bankowe ( SEPA) ? Bezposrednio na kartę też nie akceptują bo maja obecnie problemy techniczne. Osobiście korzystam z jetona i nie ma z tym problemu ale pytam dla kolegi, który korzystal z innych metod ;) to nie bylo jakos tak u ruskich buków , że czasami nie widniala ta metoda a po jakims czasie ją przywracali ? 22bet.jpg

M 10,6K

makalele007

Użytkownik
Witam,
czy mieliście problem z weryfikacją na 22bet? wygrałem u nich kilka kuponów, aktualnie mam limit na wszystko 0zł i poprosili o weryfikację. Wysłałem już im kilka dokumentów, ale aktualnie problem wygląda tak, że potrzebują moje zdjęcie z dowodem osobistym przy twarzy a jednocześnie mailową wiadomością o weryfikacji od nich. Wysłałem im co chcieli ale już dwa raz odrzucili. Macie pomysł jak zrobić to zdjęcie żeby zaakceptowali?
najpierw gra się w jakimś gównie ruskim a zaś ze wszystkim problem omijać to szerokim łukiem i nie bedzie problemu

Do góry Bottom