>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

A-League

larkspur 516K

larkspur

Użytkownik
Newcastle Jets - MacArthur

Ostatnie dwa mecze między nimi to porządne chamskie australijskie lamaki
Coś namieszają?

BTS @1.50 Betclic ✅
Over 2.5 @1.50 Betclic ✅
Newcastle Jets win @2.70 Betclic

Ostatnia edycja:
sunxl 2,3M

sunxl

Typer
U mnie właśnie łamaki:

Jets vs Bulls:
1/2 @27.00 STS🟥
2/1 @29.00 STS🟥

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1453
qowalsky6 1,4M

qowalsky6

Znawca A-League
Jets vs Bulls,
Mamy 1-2, mecz otwarty, dużo się dzieje, wynik i tak do tej pory jest niski. Na dodatek Filip w formie do tego momentu. I dlatego tylko 3 gole do tej pory.
Over 3,5 po @ 1,90 za drobne. Operatora nie podaje, sami sobie wybierzcie. Wystarczy już tego NWO na każdym kroku 😉GL!
Edit
Ale Jetsi zostali rozklepani na koniec, jak dzieci i piękny gol Bernardo 1-3 👍

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +6813
majekx 1M

majekx

Znawca A-League
Jets vs Bulls,
Mamy 1-2, mecz otwarty, dużo się dzieje, wynik i tak do tej pory jest niski. Na dodatek Filip w formie do tego momentu. I dlatego tylko 3 gole do tej pory.
Over 3,5 po @ 1,90 za drobne. Operatora nie podaje, sami sobie wybierzcie. Wystarczy już tego NWO na każdym kroku 😉GL!
Edit
Ale Jetsi zostali rozklepani na koniec, jak dzieci i piękny gol Bernardo 1-3 👍
Brawo. Ta 4 bramka wisiała w powietrzu.. najpierw Jets miało mega pecha, że La Rose faulował... później, już akcja w drugą stronę i efekt bramkowy. Szkoda, że w Macarthur nie ma jeszcze ze 2 lepszych graczy... Germain, Kurt + jeszcze ze 2 kluczowych grajków mogło by stworzyć z tej drużyny zespół na mistrza.
Jets zagrało jak Jets, atakowali, pozytywne wrażenie zostawili, przegrali.

Otrzymane punkty reputacji: +1302
snajp 1,1M

snajp

Użytkownik
Bez nazwy2.png
Ciekawy tydzień nam się zapowiada

Czy Glory nas jutro może czymś zaskoczyć, czy będzie łomot ? :unsure:

HT/FT 1/2 @ 20 Superbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1689
qowalsky6 1,4M

qowalsky6

Znawca A-League
Up
Wyobraź sobie sytuację, że APL jest poukładana, zespoły nie tankują, VAR jest sprawiedliwie interpretowany przez profesjonalnych sędziów, Pan Li jest zwykłym działaczem i fanem sportu to wtedy:
Ch... y trener i zespół z Perth dostaje 3 gongi HT od jednego z najlepszych ataków APL czyli Wędrowcow... Glory w drugiej połowie ambitnie strzela honorowego, potem goście dobijają po kontrze i mamy Ft 1-4. Wchodzą overy i bts, wygrywa dobry zespół, ch... zespół przegrywa ale po walce... Elegancko 😁
A w rzeczywistości zdarzyć się może wszystko, bardzo chciałbym tem mecz obejrzeć ale raczej nie będzie mi dane...
Ps
Składy z zapowiedzi optymalne, trenerzy zapowiadają walkę, niby zapowiada się ciekawy mecz. Oby. GL&KTF
Edit
Nie było szału ale choć te 1-2 wyciągnęli ✌

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2960
Prince de Belial 1,8M

Prince de Belial

Forum VIP

Czy Glory nas jutro może czymś zaskoczyć, czy będzie łomot ? :unsure:

Po przełomowym zwycięstwie nad Auckland FC główny trener Perth Glory David Zdrilic zamierza podać podobny skład wyjściowy na wtorkowy mecz z Western Sydney Wanderers, pomimo tylko dwóch dni odpoczynku.

W sobotni wieczór Glory wygrała swój pierwszy mecz ligowy u siebie od prawie 11 miesięcy ! pokonując byłego lidera ligi Auckland FC 1:0 dzięki cudownemu uderzeniu 18-letniego Jaylana Pearmana w pierwszej połowie na HBF Park.

Wanderers grali swoje ostatnie spotkanie przeciwko Victory aż 10 dni temu co będzie dla mnie miało kluczowe znaczenie. Pobieram win gości + under 4.5 po kursie 2.35 w WilliamHill

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3514
majekx 1M

majekx

Znawca A-League
Wanderers grali swoje ostatnie spotkanie przeciwko Victory aż 10 dni temu co będzie dla mnie miało kluczowe znaczenie. Pobieram win gości + under 4.5 po kursie 2.35 w WilliamHill

Ja także nie wierzę w gospodarzy. Raz wygrali przełamali passę... ok.. wracamy do wcześniejszej normy. Perth - WSW - biorę 2 - @1,56 (forbet) 1:2

Kurs nie powala, ale wszystko co ostatnio kombinowałem to była jakaś amatorka. Na razie będę chyba trzymał się podstawowych typów i polował na te bardziej oczywiste okazje. A dlaczego to okazja... bo dla mnie tutaj powinien być kurs rzędu ~1,35 - 1,4.

WSW to jest zespół mocno walczący. Biorąc pod uwagę, że Perth miało mało dni na odpoczynek, boję się, że zostaną zwyczajnie zabiegani. A to nie wróży pozytywnego wyniku dla gospodarzy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2995
20maciek03 87,1K

20maciek03

Użytkownik
1000014996.jpg
Ja dzisiaj będę próbował taki zestawik.
Rożne wiadoma sprawa. Obie ekipy nabijają ich sporo.
Z golami może być ciężej. Aczkolwiek Perth odpoczynku za dużo nie miało. Obronę mają jaką mają. Liczę, że uda im się wcisnąć chociaż jednego.
No i kartki. Nie dało rady dorzucić liczby kartek których dzisiaj na pewno nie zabraknie. Dlatego wybrałem Risdona, który co chwilę kartkuje. Będzie miał co robić na boku. Na pewno zaliczy nie jedną wpadkę.

No cóż, szkoda. Risdon ledwo biegał, ale i roboty za bardzo nie miał. Gdyby gospo remisowali to może wyglądałoby to inaczej

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1541
sunxl 2,3M

sunxl

Typer
Fajny ten typ z Risdonem, na Forbet jak połączymy z golem Borello to wychodzi @4.88. Sędzia Skinner dwukrotnie już karał w historii Risdona.

U mnie taki typ na podwojenie bez podatku: Brandon Borello strzeli gola @2.15 Betclic🟥

Czekałem na składy i mamy. Stawiam na gola Borello. Glory bardzo szczęśliwie pokonało lidera i tym samym beniaminka z Auckland. Jestem zdania, że goście popiszą się w swoim stylu ofensywną grą i skuteczność będzie na wyższym poziomie niż ekipa z Auckland. Stawiam na Brandona, wszak już trochę czasu minęło od ostatniego trafienia.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1310
Prince de Belial 1,8M

Prince de Belial

Forum VIP
4' 0:1
musze przyznać ze tak kuriozalnej bramki jak tan na 0:1 dla Wanderers dawno nie widziałem... później wrzucę wideo

dośrodkowanie, bramkarz wypluwa piłkę przed siebie... obrońca nie atakowany kiksuje i strzela nad bramkarzem... parodia totalna ! ale co się dziwić jak Andriano Lebib to 18 latek i jeden z najsłabszych punktów drużyny z Perth.

16' kontuzja Penningtona - jednego z lepszych zawodników Perth. Wchodzi O'Neill który lata świetności ma dawno za soba.

🇦🇺 29:12
Perth Glory v Western Sydney Wanderers
over 1.5 HT
1.91
SkyBet

Perth z minuty na minute coraz lepiej aczkolwiek nie wiem na co czekają Wędrowcy, powinni spokojnie wsadzić 2 do przerwy i już by było prawie po meczu.

43:38 niezła sytuacja gości, broni bramkarz, wczesniej minimalnie przed polem karnym faul gosci i tylko rzut wolny dla Perth ktory polecial w niebo.

Drugiej połowy już nie oglądam ale wezmę na drugą nóżkę over. Tym razem
Over 3.5
2.0
SkyBet

Wszedł Hammond i Antonsson mam nadzieję że zrobią trochę wiatru w ataku a okazje będą na pewno przy tej kulawej obronie Perth.

Live dzisiaj zdecydowanie na minus, dobrze ze chociaż bet builder wjechał

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +848
sunxl 2,3M

sunxl

Typer
Na jutro Kosta, najlepszy strzelec Nixów, w Wellington nie zawsze jest łatwo. Poza tym to były gracz Sydney FC, motywacja będzie spora po 2 meczach bez trafienia. 2 spotkania z rzędu z The Sky Blues z golem, liczę na podtrzymanie serii.

Wellington Phoenix vs Sydney FC: Kosta Barbarouses strzeli gola @2.35 Betclic🟥

Ostatnia edycja:
snajp 1,1M

snajp

Użytkownik
Na jutro Kosta, najlepszy strzelec Nixów, w Wellington nie zawsze jest łatwo. Poza tym to były gracz Sydney FC, motywacja będzie spora po 2 meczach bez trafienia. 2 spotkania z rzędu z The Sky Blues z golem, liczę na podtrzymanie serii.

Wellington Phoenix vs Sydney FC: Kosta Barbarouses strzeli gola @2.35 Betclic
Barbarouses, Kosta strzeli gola
Lolley, Joe strzeli gola
@ 4.25

Sydney ostatnio z CCM 4-ry bramy a Joe bez trafienia, może wezmę taki bet na jutro.
Ale postrzelali ! 💩

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +848
larkspur 516K

larkspur

Użytkownik
Tam chyba poszło polecenie na 0:0 HT....
Szkoda bo Sydney przeważało no i kupon w piach

Ale tam w pewnym momencie na giełdzie leżało 25000 na under over HT. Już wiadomo że jednak under

Prince de Belial 1,8M

Prince de Belial

Forum VIP
troche z przymusu ale trzeba wejść w to 0:0

77:15
Wellington Phoenix - Sydney FC
Under 0.5 ✅ 💰🦘
2.00
WilliamHill

druga polowa to piekielna nuda, obie drużyny wydaja sie zadowolone z jednego punktu. Kolejne spotkania maja dopiero za tydzień wiec racjonalnie myśląc piłkarze powinni tutaj dawać z siebie wszystko a akcji ofensywnych ze strzałami jak na lekarstwo.

81' wreszcie dobra sytuacja Sydney

Ostatnie 0:0 padło 1 stycznia w 11 kolejce także troche czasu już minęło - średnio w tym sezonie wynik 0:0 pada raz ma miesiąc.,

brak karnego ? dla mnie kuriozalna decyzja, ok obrońca muska piłkę ale najpierw wjeżdża w nogi Patryka

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2540
larkspur 516K

larkspur

Użytkownik
Dramat jednak
Nie ma nic gorszego jak 0:0 w Australii. To najbardziej boli

Sydney widać było że dużo bardziej zależało ale cóż z tego jak gospo już od 85 bramkarz wywracał się łapiąc piłkę i grając na czas....

Do góry Bottom