>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Superbet - opinie

act 16,6K

act

Użytkownik
Wie ktoś co się stało z superbetem?
Zażądali nagle dodatkowej weryfikacji, gdzie gram tam prawie od początku i nigdy tego nie chcieli. Wyciąg z banku wysłany 4.12 i do tej pory 0 odp. Na czacie kolejki po 50 osób i konsultant nic nie wie...

slomiany400 88,9K

slomiany400

Użytkownik
Zażądali nagle dodatkowej weryfikacji, gdzie gram tam prawie od początku i nigdy tego nie chcieli. Wyciąg z banku wysłany 4.12 i do tej pory 0 odp. Na czacie kolejki po 50 osób i konsultant nic nie wie...
nic się nie stało, na poprzedniej stronie masz dwa moje posty, gdzie weryfikacje robili mi we wrześniu i potem w listopadzie
48h albo 72h musisz czekać i tyle

K 433

khoptys1920

Użytkownik
Dzisiaj ktoś włamał się na moje konto i wypłacił wszystkie pieniądze na swoje konto bankowe, które dodał przez przelew błyskawiczny. Sprawa została zgłoszona do supportu i dział cyber bezpieczeństwa będzie się nią zajmować. Po za tym od supportu wiem, że na moje konto było nowe logowanie przez urządzenie, którego nie używam. Czy ktoś był w takiej sytuacji, ile czasu czekał na odpowiedź i czy pieniądze były zwrócone przez superbet..?

Załączniki

K 584

Kapson89

Użytkownik
Chryste, mam podobny z nimi teraz problem, Wygrałem kolo 6 tysiecy, długo tam nie grałem i mój dowod stracił ważność, teraz kazali mi wyslac nowy, wyslalem im 5 dni temu, do tej pory nie moge nic wybrac z konta, obawiam sie oszustwa z ich strony. Jest jakiś sposob by wymusić na nich weryfikacje tego konta? Policja?

act 16,6K

act

Użytkownik
Chryste, mam podobny z nimi teraz problem, Wygrałem kolo 6 tysiecy, długo tam nie grałem i mój dowod stracił ważność, teraz kazali mi wyslac nowy, wyslalem im 5 dni temu, do tej pory nie moge nic wybrac z konta, obawiam sie oszustwa z ich strony. Jest jakiś sposob by wymusić na nich weryfikacje tego konta? Policja?
Ja czekałem ok 10 dni roboczych. Upominanie się na czacie nic nie dało. Wykręcali się dużą ilością weryfikacji. Ale po tych 10 dniach konto zweryfikowane i kasa wypłacona. Pozostaje chyba tylko uzbroić się w cierpliwość

slomiany400 88,9K

slomiany400

Użytkownik
Strach grac na tym gównie, niestety, ale jakakolwiek proba napisania do nich to kopiowanie regułek ich z regulaminu, nawet nie wiem czy uda mi sie zweryfikowac to konto i wybrac te pieniądze, dajcie sobie spokoj z tymi zjebami.
Po prostu liczą na to ze przegrasz te pieniądze, czekaj cierpliwie i tyle. Pisanie na czacie nic nie da, bo to są zwykli ludzie zatrudnieni, co maja tylko odpisywać regułkami

slomiany400 88,9K

slomiany400

Użytkownik
Ja bym tak zrobił na twoim miejscu, miałem już tam dwa razy ta sama kartę weryfikowana, na poprzednich stronach opisywałem problem. Tylko u mnie czas oczekiwania na weryfikację to od wysłania dokumentów wynosił 72h dni roboczych

Otrzymane punkty reputacji: +584
W 55

water69

Użytkownik
Firma porażka, chciałem odblokować konto bo dawno temu założyłem i nie zweryfikowałem. Żeby odblokować kazali wysłać dokumenty i dane na e-maila zrobiłem koniec sierpnia nie dostałem w tedy żadnej odpowiedzi , ostatnio znowu chciałem odblokować na chacie dostałem znowu instrukcje żeby wysłać dokumenty i swoje dane na email z znowu to zrobiłem i od ponad 10 dni roboczych bez odpowiedzi . Na Chacie nikogo żywego tylko ciągle bot odpowiada a na email ciągle te same odpowiedzi że czas weryfikacji obecnie wydłużony. Rozumiem że może to trwać dłużej niż 72 h ale w sumie to trwa od sierpnia ...

slomiany400 88,9K

slomiany400

Użytkownik
ze względu na czeste wyplaty ? wysoka wygrana ? czy po prostu bardzo Cie polubili :) nigdy nie zrozumiem po co kogoś weryfikować częściej niz raz na rok.
Nie wiem w czym problem, bo wszystko mam zweryfikowane i karta z której wpłacam i konto na które wypłacam.

kwoty są 200-2000 a wypłaty w zależności od salda u buka

Chcieli może żebym przegrał i dlatego jak zawsze „wydłużony” czas oczekiwania, bo maja dużo pracy, ale niech się nie martwią, nie spieszy mi się

H 261

Hilczerson

Użytkownik
Nie wiem w czym problem, bo wszystko mam zweryfikowane i karta z której wpłacam i konto na które wypłacam.

kwoty są 200-2000 a wypłaty w zależności od salda u buka

Chcieli może żebym przegrał i dlatego jak zawsze „wydłużony” czas oczekiwania, bo maja dużo pracy, ale niech się nie martwią, nie spieszy mi się
A ile średnio czekasz na weryfikację?

K 2,4K

kcz18

Użytkownik
Dzisiaj rozpocząłem przygodę z Superbet i chyba od razu ja zakończę. Postawiłem Overy i BTTS na mecz Widzewa z Zagłębiem.
Zrobili mi zwroty, bo mecz odbył się w nadzwyczajnym czasie gry (4x30).
Mecz był dostępny w ofercie, jak każdy inny.
Jest jakaś szansa ubiegać się o wygraną? Miał ktoś takie doświadczenia z nimi?

slomiany400 88,9K

slomiany400

Użytkownik
Dzisiaj rozpocząłem przygodę z Superbet i chyba od razu ja zakończę. Postawiłem Overy i BTTS na mecz Widzewa z Zagłębiem.
Zrobili mi zwroty, bo mecz odbył się w nadzwyczajnym czasie gry (4x30).
Mecz był dostępny w ofercie, jak każdy inny.
Jest jakaś szansa ubiegać się o wygraną? Miał ktoś takie doświadczenia z nimi?
Widocznie mieli złe informacje, każdy buk by to rozliczył jako zwrot, tych udziwnionych towarzyskich zazwyczaj nie ma w ofercie

//
Jeżeli chodzi o moją sprawę, no to od poprzedniej soboty czekam na weryfikacje konta, więc licząc "dni robocze" to dzisiaj jest piąty.

Do góry Bottom