nic się nie stało, na poprzedniej stronie masz dwa moje posty, gdzie weryfikacje robili mi we wrześniu i potem w listopadzieWie ktoś co się stało z superbetem?
Zażądali nagle dodatkowej weryfikacji, gdzie gram tam prawie od początku i nigdy tego nie chcieli. Wyciąg z banku wysłany 4.12 i do tej pory 0 odp. Na czacie kolejki po 50 osób i konsultant nic nie wie...
Chryste, mam podobny z nimi teraz problem, Wygrałem kolo 6 tysiecy, długo tam nie grałem i mój dowod stracił ważność, teraz kazali mi wyslac nowy, wyslalem im 5 dni temu, do tej pory nie moge nic wybrac z konta, obawiam sie oszustwa z ich strony. Jest jakiś sposob by wymusić na nich weryfikacje tego konta? Policja?Wie ktoś co się stało z superbetem?
Zażądali nagle dodatkowej weryfikacji, gdzie gram tam prawie od początku i nigdy tego nie chcieli. Wyciąg z banku wysłany 4.12 i do tej pory 0 odp. Na czacie kolejki po 50 osób i konsultant nic nie wie...
Ja czekałem ok 10 dni roboczych. Upominanie się na czacie nic nie dało. Wykręcali się dużą ilością weryfikacji. Ale po tych 10 dniach konto zweryfikowane i kasa wypłacona. Pozostaje chyba tylko uzbroić się w cierpliwośćChryste, mam podobny z nimi teraz problem, Wygrałem kolo 6 tysiecy, długo tam nie grałem i mój dowod stracił ważność, teraz kazali mi wyslac nowy, wyslalem im 5 dni temu, do tej pory nie moge nic wybrac z konta, obawiam sie oszustwa z ich strony. Jest jakiś sposob by wymusić na nich weryfikacje tego konta? Policja?
dzieki za odpowiedzJa czekałem ok 10 dni roboczych. Upominanie się na czacie nic nie dało. Wykręcali się dużą ilością weryfikacji. Ale po tych 10 dniach konto zweryfikowane i kasa wypłacona. Pozostaje chyba tylko uzbroić się w cierpliwość
Strach grac na tym gównie, niestety, ale jakakolwiek proba napisania do nich to kopiowanie regułek ich z regulaminu, nawet nie wiem czy uda mi sie zweryfikowac to konto i wybrac te pieniądze, dajcie sobie spokoj z tymi zjebami.dzieki za odpowiedz
Po prostu liczą na to ze przegrasz te pieniądze, czekaj cierpliwie i tyle. Pisanie na czacie nic nie da, bo to są zwykli ludzie zatrudnieni, co maja tylko odpisywać regułkamiStrach grac na tym gównie, niestety, ale jakakolwiek proba napisania do nich to kopiowanie regułek ich z regulaminu, nawet nie wiem czy uda mi sie zweryfikowac to konto i wybrac te pieniądze, dajcie sobie spokoj z tymi zjebami.
czyli mowisz zeby nawet nie ruszac tej kasy tam i nie grac nic nia teraz i czekac az zweryfikuja?Po prostu liczą na to ze przegrasz te pieniądze, czekaj cierpliwie i tyle. Pisanie na czacie nic nie da, bo to są zwykli ludzie zatrudnieni, co maja tylko odpisywać regułkami
ze względu na czeste wyplaty ? wysoka wygrana ? czy po prostu bardzo Cie polubili nigdy nie zrozumiem po co kogoś weryfikować częściej niz raz na rok.Kolejny raz mam weryfikacje, chyba najbardziej problemowy buk pod tym względem, w ciągu ostatnich 3 miesięcy mam trzeci raz.
Nie wiem w czym problem, bo wszystko mam zweryfikowane i karta z której wpłacam i konto na które wypłacam.ze względu na czeste wyplaty ? wysoka wygrana ? czy po prostu bardzo Cie polubili nigdy nie zrozumiem po co kogoś weryfikować częściej niz raz na rok.
A ile średnio czekasz na weryfikację?Nie wiem w czym problem, bo wszystko mam zweryfikowane i karta z której wpłacam i konto na które wypłacam.
kwoty są 200-2000 a wypłaty w zależności od salda u buka
Chcieli może żebym przegrał i dlatego jak zawsze „wydłużony” czas oczekiwania, bo maja dużo pracy, ale niech się nie martwią, nie spieszy mi się
Do tej pory zawsze to trwało 72h dni roboczych, więc jak to przyszło mi w sobotę, to do czwartku powinienem być zweryfikowanyA ile średnio czekasz na weryfikację?
i ciągle pytaja Cie o to samo i wysylasz im te same dokumenty ?Do tej pory zawsze to trwało 72h dni roboczych, więc jak to przyszło mi w sobotę, to do czwartku powinienem być zweryfikowany
Taki ciągle pytaja Cie o to samo i wysylasz im te same dokumenty ?
Widocznie mieli złe informacje, każdy buk by to rozliczył jako zwrot, tych udziwnionych towarzyskich zazwyczaj nie ma w ofercieDzisiaj rozpocząłem przygodę z Superbet i chyba od razu ja zakończę. Postawiłem Overy i BTTS na mecz Widzewa z Zagłębiem.
Zrobili mi zwroty, bo mecz odbył się w nadzwyczajnym czasie gry (4x30).
Mecz był dostępny w ofercie, jak każdy inny.
Jest jakaś szansa ubiegać się o wygraną? Miał ktoś takie doświadczenia z nimi?