Tak jakbym nie mógł „wyprać” w inny sposób to tylko kolejny haczyk na wpłacających.przecież to byłoby proste, wpłacić ze skrilla, puścić zakład, wziąć cashout i chcieć wypłacić i takim oto sposobem z „nielegalnego” buka pierzesz sobie kasę na legalną
czym sie rozni przelew ze skrilla na konto bankowe "nielegalnych" (jak to smiesznie ujales) pieniedzy od legalnych? przychodzi z jakims "napisem na czole" ze to nielegalne? albo bank ma zdolnosci jakies nadprzyrodzoneprzecież to byłoby proste, wpłacić ze skrilla, puścić zakład, wziąć cashout i chcieć wypłacić i takim oto sposobem z „nielegalnego” buka pierzesz sobie kasę na legalną
w takim razie po co większość buków wymaga obrotu? hmmczym sie rozni przelew ze skrilla na konto bankowe "nielegalnych" (jak to smiesznie ujales) pieniedzy od legalnych? przychodzi z jakims "napisem na czole" ze to nielegalne? albo bank ma zdolnosci jakies nadprzyrodzone
Żeby mogli żerować na klientach, znaleźli sobie dodatkowy punkt w regulaminie. Wielka mi kontrola „prania brudnych pieniędzy”w takim razie po co większość buków wymaga obrotu? hmm
jesli mowa o calej brazny to po to zeby buk nie byl takim pustym posrednikiem w transakcjach. ale poza obrotem jest KYC jesszcze.w takim razie po co większość buków wymaga obrotu? hmm
Strach musi być mimo wszystko jak każdy z nas grających, wypłacą w krypto/jetonami/skrillami/ecopayz jak jeszcze żyło, przecież wszystko mogłoby być takie łatwe i każdy by zlecił na konto bankowejesli mowa o calej brazny to po to zeby buk nie byl takim pustym posrednikiem w transakcjach. ale poza obrotem jest KYC jesszcze.
no u nas zablokowane jest to bezposrednio na konto w pl i co z tego, co za problem skoro mazs wyzej wymienionych posrednikow i gowno warta jest ta cala pseudoblokada jak i ta cala pseudoustawa? miec wywalone i robci swoje, po co sie przejmowac czyms co nie ma znaczenia.Strach musi być mimo wszystko jak każdy z nas grających, wypłacą w krypto/jetonami/skrillami/ecopayz jak jeszcze żyło, przecież wszystko mogłoby być takie łatwe i każdy by zlecił na konto bankowe
Dokładnie ich weryfikacja zawsze trwa masakrycznie długo, pytanie czemu tak robią ale jest to bardzo słabe z ich strony.NIe polecam, przy pierwszej próbie wypłaty kasy z konta zarządali dodatkowych dokumentów które weryfikowali ponad miesiąc, a co za tym idzie wszystkie bonusy powitalne zostały zablokowawne. NIe warto się z nimi męczyć, support to pachołki, które tylko wysyłają użytkownika do kontaktowania się mailowo, a odpowiedzi od "mailowego supportu" zwykły być całkowicie bezwartościowe i ogólnie gra u nich to ciągłe czekanie i frustracja.
Chętnie posłucham o co chodzi. Bardzo słabo traktują graczy,a czas odpowiedzi to śmiech na sali.Ja też mam z nimi przeboje, ale napiszę może więcej, jak zobaczę jak się to skończy. Trochę kuleje ten support u nich i czas odpowiedzi na pytania.
Ty myślisz, że oni coś zmienili po tych wpisachNo, narobiłem wczoraj rabanu i wypłata doszła na konto bankowe + dostałem zaległe bonusy. Jednak dalej twierdzę, że SUPERBET powinien bardziej przyłożyć się do poprawy funkcjonalności strony i designem spróbować upodobnić się np, do STS-u, który pod tym względem, czyli interfejsem jest naprawdę najlepszy. Po wczorajszej "akcji" postanowiłem jednak dać Superbetowi pole do rehabilitacji i będę grać u Nich dalej - tylko szkoda, że tyle przyrych słów pod ich adresem musiało paść, aby coś się zmieniło... - widać jednak zimny prysznic pomógł bo dziwnym trafem po wczorajszej mojej "interwencji" na forum poprawili parę rzeczy IN PLUS tj. np. problem z wpisywanie stawki za jaką chce się grać - teraz już można normalnie wpisać dokładną kwotę za jaką chce się grać i nic nie przeskakuje w rubryce stawki na kupon. Poprawiła się też funkcjonalność wyświetlania aktualnych zdarzeń do gry na live. Widać jednak, że Superbet słucha krytycznych uwag i wyciąga wnioski co się bardzo chwali. Mało tego, ja osobiście jestem osobą (personą) która bardzo lubi rywalizacje z innymi np. graczami i bardzo mi się podoba akcja do której wczoraj przystąpiłem, tj. rywalizacji z innymi losowo dobranymi 10-ma graczami i walka o punkty rankingowe, gdzie pierwsze 3 miejsca będą nagradzane - bardzo fajny i trafny pomysł. Bardzo dobrą opcją również, czego nie ma u innych bukmacherów (a przynajmniej w STS-sie) to tzw. SOCIALMEDIA w której to sekcji można publikować filmy video, typy i inne. Widzę w Superbecie potencjał, gdyż nie spodziewałem się że tak szybko zaczną działać i iść w dobrym kierunku czyli m. inn. zacząć słuchać i mieć na wzgląd na opinię swoich klientów. I na koniec, tak: ! SUPERBET - JEST SUPER ! a cooooo