>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luźna dyskusja Siatkarski chat

pinio1111 204,9K

pinio1111

Użytkownik
Dzisiaj tylko potwierdziło się to co pisałem po zwolnieniu Dawida z Będzina.
Tej drużyny już nie ma bo mentalnie są już w 1 lidze. Dawid potrafił wykrzesać z nich choć trochę ambicji i dzięki temu zgromadzili te 11pkt, co było i tak ponad stan.
Dzisiaj na tle poprawnie grającej Częstochowy z 45 letnim Łukaszem na sypie, wyglądali jak dzieci we mgle. Żal patrzeć na tą drużynę.

pinio1111 204,9K

pinio1111

Użytkownik
Zobaczymy czy utrzymają ten poziom w trzecim secie?
Post automatycznie złączony:

Amin po kilku beznadziejnych meczach dzisiaj gra świetne spotkanie

T 22,8K

tadzin

Użytkownik
Zobaczymy czy utrzymają ten poziom w trzecim secie?
do takiego wniosku doszedlem przy 1-0 gdy mieli chyba 4 asy na koncie i bylo ponad 10 bledow wlasnych lublina i pogralem na nich. to wyszlo ze w drugim najebali im jeszcze bardziej

aha na start na zagrywce leon juz nawet wstrzymal reke i przebil darmo zagrywke. no to chyba chca 0-3

pelne obejscie juz lublin zrobil na zagrywce kazdy balonik/przebicie zagrywki, nie wiem co oni chca czyms takim osiagnac. a skra sobie to przyjmuje latwiutko,gdzie normlanie oni starsznie wraziliwi sa na przyjeciu.no i sobie wbijaja gwozdzie na wlasnej akcji. no to 0-3

wystarczylo pomarudzic i lublin zaczal grac a sraka przestala grac kosmos i miala skra 10-7 no i sie zatrzymala

Ostatnia edycja:
T 22,8K

tadzin

Użytkownik
grala kosmos skra do 2-0 10-7 w trzecim no i nie dowiezli na 3-0.iw lublinie sygnal dal sasak zagrywka inni dolaczyli no i juz tb pewny
skra to teraz wali takie bledy porazajace ze glowa mala

pinio1111 204,9K

pinio1111

Użytkownik
Oglądam z żonką mecz i przy stanie 2:0 i 9:6 powiedziałem jej że jak Skra tego nie zamknie w tym secie to przegra ten mecz.
Zobaczymy

T 22,8K

tadzin

Użytkownik
ja win lublina za\mknalem, tb to zawsze loteriada, choc na logike lublin powinien latwo to wziac, ale przy 0-2 powiedzialem sobie ze jak wyciagna na 2-2 to kontruje na 100%

T 22,8K

tadzin

Użytkownik
a kwasowski z desmetem w ataku efektywnosc na 0. jeden czizoba gra. cuprum pomimo ze gra o wiele gorzej niz zwykle to i tak to wystarcza na bedzin ktory juz zakonczyl sezon.

cuprum oddalo bledami maase punktow a i tak bedzie 3-0

cuprum to zaraz bledami wiecej pkt nabije bedzinowi niz bedzin samodzielnie zdobedzie

T 22,8K

tadzin

Użytkownik
bedzin sam zdobyl 24 pkt bledami dostal 21 pkt. cuprum prawie seta oddalo po 2 setach a i tak prowadza bez wiekszych problemow 2-0. no to swiadczy jak tragicznie prezentuje sie bedzin :D. gdyby cuprum nie walilo tyle bledow to tutaj under 135,5 gladko by byl

pinio1111 204,9K

pinio1111

Użytkownik
Czy brawo to bym nie powiedział bo to chyba był ich najsłabszy mecz w sezonie.
Na szczęście Będzin gra już taką padlinę że nawet z tak dziś słabym Stilonem nie dał sobie rady.
Jedyne co mnie cieszy to 3pkt w tabeli, które praktycznie gwarantują utrzymanie mojemu Stilonkowi😁

Do góry Bottom