>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

majekx 968,6K

majekx

Znawca A-League
Jak na razie to ta seria spotkań mocno mnie zaskakuje. Zobaczymy co zagra WSW. Ja gram swoje - 1 - @1,72

Otrzymane punkty reputacji: +1263
G 22,3K

Gramy Nie Pękamy

Użytkownik
Już 2-1, pięknie lecą. Próbuję Brisbane @ 11

Łamali ze sobą także może i dziś wykręcą. Mecz Sydney - WU łamak ht i ft. W zeszłym roku w grudniu zrobili łamaka do ht, dwa lata temu tak samo. Czysty sport 🤣

Otrzymane punkty reputacji: +432
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Up
1. Nix vs Bulls - Nix wracają na swój stadion w Wellington, oby Filip nie miał dnia konia, wtedy 1-ka jest możliwa...
Biorę po @ 2,25 za miedziaka,
2. Sydney FC vs WU - przekornie over 3,5 po @ 2,15 za drobne... Ufuk ich zmotywuje, a jak się wk... to wyrobią...,
3. WSW vs Roar - bts i over po @ 1,75 za miedziaka. Oby im odbiło po ostatnim glucie (Roar) i braku farta, a WSW pauzowali więc oby byli głodni gry...,
4. Glory vs Jets - live over jak będą podstawy....
Reszta no bet... GL & KTF!
NO dobrze, że 2 na 3 weszły bo bym się załamał tą Australia. Poważnie :)
Edit
Wedrowcy vs Roar,
Dalej 2-2 no to za drobne skusze się na over 4,5 po @ 2,40 ...
Aż dziw, że nic nie wpada...
Edit 1
Nie no nie wbili, ale w końcowe to był snooker a nie soccer 😁

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2522
snajp 960,6K

snajp

Użytkownik
Może być jakieś wapno dla gości dlatego spróbujemy znowu dać szansę temu Panu O'Shea, Jay strzeli @ 6.50

Ostatnia edycja:
perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
Widzieliście bekowa sytuację około 60 minuty? Goście w jednej akcji robią dwa faule na ewidentne żółte kartki. Elder nie dał żadnej 😛

larkspur 505,8K

larkspur

Użytkownik
Sorry za wyrażenie ale bramkarz Brisbane jest jakiś niedojebany....
Niezliczone ilości wykopow od bramki gość ma boisko kurde 100 x 100 ale wali po outach....
Na końcu te jego nieustanne długie wybicia i klepanie butami o słupek....

Lukasz1988!! 1,1M

Lukasz1988!!

Użytkownik
Dzisiaj overy soczyście wchodzą + prawie bts wszędzie . Szkoda ,że nic nie zagrane prócz pierwszego spotkania i wtopy ... Spróbuję jeszcze w ostatnim meczu tak

HT
Perth Glory
0
3
Newcastle Jets

Over 4,5 @1,62
Over 5,5 @3
Nie no tragedia . Strzelić bramkę na 0:4 w 46' i potem kompletnie nic ...

Ostatnia edycja:
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Melbourne, City vs Auckland,
HT 1-0
Niby on the paper wszystko gra, City prowadzi, ma nawet optyczna przewagę (no może oprócz samej końcówki ht). Auckland w końcu po tylu zwycięstwach musi kiedyś polec , ale mimo to spróbuję x2 po @ 2,65 za drobne... A co tam, przecież to Antypody, tu wszystko może się zdarzyć... GL!
Edit
2 połowa gol dla City, ale VAR - srar i 1-1 (tak wiem że mi d... ratował ale spalone na pół ch... zabijają soccer). Potem City zapomniało o co chodzi w tej grze i 1-2.Jak dzieci we mgle... No nic dla mnie ok póki co.
Edit1
O f... Cofka i dalej 1-1, a za chwilę 2-1 po samobóju. Takich rzeczy dawno nie widziałem... Ale jaja z 1-2 na 2-1... 2 Vary-srary i samobój... Pan Li klaszcze na trybunie honorowej...
Edit2
Ja prdl... Powiedzcie mi, że "bramkarz" City tego specjalnie nie wpuścił w 95 min... 😁 Ft 2-2... Ale wał... 👍

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +5172
majekx 968,6K

majekx

Znawca A-League
Cześć, ktoś oglądał dzisiejszy mecz City w Auckland i wczorajszy mecz Perth z Jets i mógłby mnie poratować ocenami?... dzięki.

pzdr.

Otrzymane punkty reputacji: +833
snajp 960,6K

snajp

Użytkownik
City- Auckland , jaki wynik taka ocena 2/2
Glory - Jets Glory cienkie 1 odrzutowce zasłużyli na mocne 4

Otrzymane punkty reputacji: +1433
makaveli23 811,4K

makaveli23

Typer Miesiaca
20.12
Dyscyplina Piłka nożna, Australia A-League
Godzina: 09:35
Spotkanie: Adelaide United - Sydney FC
Typ: Adelaide United wygra i obie drużyny strzelą gola JA PIER....
Kurs: 3.14
Bukmacher: goplusbet

Analiza:
Logicznie rzecz biorąc, co jest głupim pomysłem co do tej ligi, to obie drużyny powinny strzelić tutaj bramkę. Drugie w tabeli Adelaide jak do tej pory niepokonane 5-2-0, podejmuję drużynę bardzo bezpośrednią Sydney FC, która ma bilans 3-0-5. Adelaide u siebie traci w każdym meczu i ma bilans 1-2-0. Sydney na wyjeździe traci w każdym meczu, a nie strzeliło tylko z Auckland ale grając z nimi to wiadomo że trzeba przygotować się na defensywne starcie. Sydney na wyjazdach 2-0-2. Wygrali z WS Wanderes i Brisbane Roar, czyli z drużynami gorszymi od siebie. Adelaide u siebie zremisowało 2-2 z ostatnia drużyna w tabeli Perth Glory i 1-1 z CCM, których pokonali ostatnio na wyjeździe 4-0. W styczniu tego roku Adelaide wygrało u siebie z Sydney FC 4-3, teraz liczę że chociaż będzie te 2-1. Myślę że będzie to dobry mecz z dużą ilością goli.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2005
majekx 968,6K

majekx

Znawca A-League
Dzieki snajp snajp za info...

Szybkie podsumowanie poprzedniej kolejki:
Adelaida - 4 (na podstawie meczu) - zdecydowanie bardziej walecznie podzeszli do meczu. To sie opłaciło
Roar - 2
WSW - 2
Sydney FC - 3 - (na podstawie meczu) - Poszli na kasyczą wymianę ciosów z WU. Zespołowo bardzo podobnie jak WU, ale indywidualnie byli słabsi. To zadecydowało o porażce i słabszej ocenie niż WU.
Jets - 4
CCM - 2 - (na podstawie meczu) zawiedli. Próbowali momentami grać szybciej, widać, że pomysł był... ale to za mało. Do tego indywidualne błędy, brak pomysłu na stałe fragmenty gry (atak i iobrona) i mały obraz porażki
Macarthur - 3 - (na podstawie 1 połowy) - wygrali, ale nie zachwycili. Karny, trochę szczęśliwy, udało im sięe wytrzymac napór Nixów, drugi gol po kopaninie w polu karnym.
Auckland - 2
Perth - 1
Western United - 4 - (na podstawie meczu) - zagrali otwartą, ofensywną piłkę. Japończycy siali popłoch w polu karnym SFC. Pokazali, że wyjść z szybką kontrą też potrafią. Do perfekcji zabrakło tylko lepszej defensywy.
Phoenix - 3 (na podstawie 1 połowy) - grali lepiej ale przegrali. Stwarzali sytuacje ale głupio tracili bramki.
City - 2

1734672186586.png

Na dziś:

Adelaide United
Adelaide United -
Sydney FC
Sydney FC

Gospodarze, ostatnio zagrali fajny mecz. Nie dali najmniejszej szansy CCM. Walczyli bardzo mocno. Z drugiej strony mamy SFC, którzy niespodziewanie ulegli WU. Poszli na wymianę ciosów. Jeżeli dziś oba zespoły zagrają podobnie to Adelaida jest mocnym faworytem. Typy na gole też uważam, że mają rację bytu

1 - @2,34 3:3

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2088
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Up
Redsi vs Sky Blues,
Typy na over i bts wydają się 😁" pewne". Jednak warto wiedzieć, że dziś nie zagra Patryk Klimala. Czyli w Sydney na szpicy będzie Wood lub/i Kucharski.
Ja zostawiam ten mecz na live... GL!
Edit
Ft 3-3, taka klasyka wyszła Panowie od 3-1 dla Reds 😉 Prawda?

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3188
majekx 968,6K

majekx

Znawca A-League
Na jutro.. bez szaleństw... bardziej do taśmy:

Auckland FC
Auckland FC -
Western United
Western United 0:4
1 - @1,57 , oraz 1+un3,5 - @2,33

Brisbane Roar
Brisbane Roar -
Perth Glory
Perth Glory 0:1
1 - @1,54 , oraz 1+un3,5 - @2,85

Melbourne Victory
Melbourne Victory -
Melbourne City
Melbourne City 1:1
tutaj mam największy problem. Victory na fali, City z nożem na gardle, do tego derby, do tego Victory bez trenera... No cóż... to tylko jedno mi przychodzi do głowy: ov2,5+btts - @1,85

//edit - to jakaś masakra. Auckland?... musieli kiedyś przegrać, ale dlaczego nie tydzień temu?
Roar - oni powinni to wygrać, ale tyle niewykorzystanych szans... szkoda słów.
Melbourn - nie oglądałem.. jeszcze, to się nie wypowiem.. jeszcze

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1268
Do góry Bottom