>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Melbourne,
Victory vs Glory ht 1-0, choć 3-0 "mogło" być na luzie. Totalna dominacja gospo.
Biorę łączony zakład over 2,5 gola + over 10,5 rzutów rożnych po @ 2,35 za miedziaka... GL!
Edit
Przed chwilą w 90 min. Geria z Victory pokazał mi jak można nie strzelić gola w 200% sytuacji z 30 cm do pustej bramki. Hmmm,... Jestem już na to za stary 😁
Edit
Ft 2-0... Trochę śmieszno, trochę straszno...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +597
majekx 968,6K

majekx

Znawca A-League
W Melbourne 76' - 2:0 - spróbuję ov2,5 - @1,85

Bruno na boisku - może coś jeszcze wpadnie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +830
snajp 960,6K

snajp

Użytkownik
Marynarze czerwo @ 6.50 superbet
Post automatycznie złączony:

Wszedł Kucharski, biere remis @ 6.00
Ale huknął Jaiden , było blisko.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +830
Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
Marynarze czerwo @ 6.50 superbet
Post automatycznie złączony:

Wszedł Kucharski, biere remis @ 6.00
Ja wziąłem over 3.5 po kursie 2

Goście już na oparach a gospodarze mają szybkich napastników. Kuol dzisiaj błyszczy jak diament liczę że skończy się 3:1

btw czemu Sydney nie weźmie sobie porządnego bramkarza jak nasz Filip tylko gra takimi kasztanami ⁉

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1309
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Ja wziąłem over 3.5 po kursie 2

Goście już na oparach a gospodarze mają szybkich napastników. Kuol dzisiaj błyszczy jak diament liczę że skończy się 3:1

btw czemu Sydney nie weźmie sobie porządnego bramkarza jak nasz Filip tylko gra takimi kasztanami ⁉
Podbijam over 3,5 za drobne po @ 3,50, przed chwilą Marynarze byli blisko na 3-1...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +479
makaveli23 811,4K

makaveli23

Typer Miesiaca
14.12
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 09:35
Spotkanie: WS Wanderers - Brisbane Roar
Typ: obie drużyny strzelą Szybko poszło x)
Kurs: 1.48
Bukmacher: superbet
Analiza:
Jeden z 4 meczy jakie odbędą się w tym dniu w Australian A-League, w którym najprawdopodobniejsze będzie pojawienie się obu drużyn z trafieniem do siatki. Brisbane Roar miało bts w jednym z trzech meczy wyjazdowych i było to w najnowszym meczu 4-4 z Macarthur. Wcześniej nie zdobyli bramki przeciwko dwóm najlepszym drużynom Melbourne Victory 0-2 i Auckland też 0-2. WS Wanderers u siebie miał we wszystkich 3 meczach bts. Dwa mecze przegrali najpierw z 1-2 z Sydney potem 3-4 z Adelaide United i wygrali 4-1 z Newcastle Jets. Bts był w 8 z ostatnich 10 meczy h2h pomiędzy tymi drużynami. Myślę że w końcu kiedyś Brisbane musi wygrać i na pewno będą mocno się starać zrobić to w tym meczu bo przeciwnik jak najbardziej w ich zasięgu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1447
majekx 968,6K

majekx

Znawca A-League
Już podaję... Najpierw podsumowanie pomysłów z zeszłego tygodnia:

06.12. 09:35
Brisbane Roar
Brisbane Roar -
Melbourne City
Melbourne City
X2 - Roar z punktem. W pierwszej połowie wyglądali dobrze. Jednak w drugiej oddali inicjatywę. City to jednak poziom ciut wyżej niż Macarthur. Po tym co zagrali przeciwko WSW to pora na zimny prysznic i pokazanie, że ostatni mecz to nie początek kryzysu a tylko drobne potknięcie.

07.12. 05:00
Auckland FC
Auckland FC -
Wellington Phoenix
Wellington Phoenix
Pass. Nixi pauzowali w tej kolejce. Auckland kiedyś musi stracić gole i punkty. Niewiadoma.

07.12. 07:00
Newcastle Jets
Newcastle Jets -
Adelaide United
Adelaide United
ov2,5 + btts - gole z obu stron. Tak to widzę na ten moment. Jets ostatnie mecze bardzo słabo grało, ale teraz grają u siebie. Adelaida zawiodła w meczu z Glory. Muszą coś zmienić. Może to być też początek gdy sinusoida Adelaidy zaczyna iść do dołu. Dlatego również będę patrzył na ewentualny kierunek 1X (ale to będzie uzależnione czy kurs będzie powyżej @2,1)

07.12. 08:00
Western United
Western United -
Macarthur FC
Macarthur FC
ov2,5 + btts - oba zespoły grają ofensywnie, oba tę serię spotkań nie mogą uznać za udaną. Ja liczę tutaj na gole.

08.12. 07:00
Melbourne Victory
Melbourne Victory -
Perth Glory
Perth Glory
1 HA-1 - Perth gra trochę lepiej niż w pierwszych meczach sezonu. Czy to jednak wystarczy na rozpędzone Victory? Nie wieżę w to. Kurs na wygraną Victory, ja bym dał bardzo niski (rzędu @1,4) dlatego dla podbicia kursu będę szedł w kierunki HA dla gospodarzy

08.12. 08:00
Central Coast Mariners
Central Coast Mariners -
Sydney FC
Sydney FC
Pass... oba zespoły nie grały w 5 kolejce, oba grały w pucharach AFC. Wielka niewiadoma

Teraz podsumowanie tego co widzieliśmy w ostatni weekend:
Adelaida - 2 (na podstawie meczu) - nudny, powolny mecz. Oba zespoły zagrały bez pomysłu.

Roar - 2 - (na podstawie meczu) - słabsi. Mieli swoje szanse po błędach Obywateli, ale nie potrafili ich wykorzystać. Do tego 2 razy obita bramka, a to oznacza, że i szczęścia zabrakło.

Sydney - 3 (na podstawie meczu) - mieli szanse, jednak gra w 10 przez 50 minut ma swoją cenę. Potraili wyrównać, na więcej zabrakło sił, czasu, dokładności... do wyboru.

Jets - - 2 (na podstawie meczu) - nudny, powolny mecz. Oba zespoły zagrały bez pomysłu.

CCM - 4 - (na podstawie meczu) - w pełni wykorzystali grę w przewadze. Widać, żebyli dobrze przygotowani do meczu.

Macarthur - 2

Auckland - 4 (na podstawie 2 połowy) - dobre spotkanie. Ciągły pressing zaowocował kontrolą na boisku. Pod koniec meczu jak by zabrakło sił, a to pozwoliło gościom na zdobycie kontaktowej bramki.

Perth - 2 (na podstawie 2 połowy) - grają na swoim równym poziomie. Słabo. To, że nie mają 1 zawdzięczają tylko temu, że Victory jakos mocno nie forsowało tempa

Western United - 2

Phoenix - 3 (na podstawie 2 połowy) - coś próbowali, ale tak naprawdę nie mieli sposobu na pressing przeciwnika. Byli w stanie nawiązać walkę dopiero pod koniec meczu.

Victory - 3 (na podstawie 2 połowy) - zagrali na wygraną jak najmniejszym nakładem sił. Spokojnie mogła być wysoka wygrana ale grali wolno i bez polotu.

City - 4 - (na podstawie meczu) - kontrolowali przebieg gry. Szybsi, silniejsi fizycznie i lepiej ustawieni taktycznie. W drugiej połowie praktycznie przez 45 min bronili wyniku, ograniczyli się do kontr i strzelili kolejne 2 bramki.

1733860219875.png

Co na 8 kolejkę? Na razie jeszcze nie myślałem, pewnie coś napiszę jutro lub koło czwartku.

Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +3478
majekx 968,6K

majekx

Znawca A-League
Słowo się rzekło... Dziś postanowiłem na atrakcyjne kursy, więc i poziom ryzyka jest bardzo wysoki. Ja będę obierał takie kierunki przy typowaniu:

Kolejka 8
13.12. 09:35
Central Coast Mariners
Central Coast Mariners -
Adelaide United
Adelaide United
1+ov1,5 - Dla mnie gospodarze są faworytami. Adelaida ostatnio zawiodła, jeżeli nie będzie wielkiej mobilizacja to CCM powinno zgarnąć 3 pkt.

14.12. 05:00
Wellington Phoenix
Wellington Phoenix -
Macarthur FC
Macarthur FC
1+un3,5 - Sky Stadium to nie jest przyjazne miejsce dla zespołów z kontynentu. Do tego to może być underowe spotkanie.

14.12. 07:00
Sydney FC
Sydney FC -
Western United
Western United
WU po słabym meczu z Macartchur, SFC po porażce z CCM (męczący mecz ze względu na czerwoną kartkę dla SFC). Gospodarze muszą zagrać uważnie w obronie, ponownie nie stracili punktów. Dla mnie dobrym wyjściem może być un2,5 w tym meczu.

14.12. 09:35
WS Wanderers
WS Wanderers -
Brisbane Roar
Brisbane Roar
1 - hm.. bardzo wysoki kurs na gospodarzy... WSW to trochę niewiadoma, ze względu na fakt iż ostatni mecz grali 30 listopada. Biorę tę jedynkę i niech się dzieje.

14.12. 11:45
Perth Glory
Perth Glory -
Newcastle Jets
Newcastle Jets
no bet - tu może być każdy wynik... jak i mecz może mieć każdy przebieg...

15.12. 07:00
Melbourne City
Melbourne City -
Auckland FC
Auckland FC
1+ov2,5 - pora na pierwszą porażkę Auckland? Pierwszego gola w A-League już stracili, teraz dobra okazja na stratę punktów. Obywatele po dobrym meczy przeciwko Roar będą grali ze znacznie trudniejszym przeciwnikiem, ale jest on w Ich zasięgu.

To są tylko wróżby ze szklanej kuli :)...

Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +3943
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Up
1. Nix vs Bulls - Nix wracają na swój stadion w Wellington, oby Filip nie miał dnia konia, wtedy 1-ka jest możliwa...
Biorę po @ 2,25 za miedziaka,
2. Sydney FC vs WU - przekornie over 3,5 po @ 2,15 za drobne... Ufuk ich zmotywuje, a jak się wk... to wyrobią...,
3. WSW vs Roar - bts i over po @ 1,75 za miedziaka. Oby im odbiło po ostatnim glucie (Roar) i braku farta, a WSW pauzowali więc oby byli głodni gry...,
4. Glory vs Jets - live over jak będą podstawy....
Edit
Ft 0-4, over wykręcony...
Reszta no bet... GL & KTF!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3930
successful 2,7M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Coast Mariners - Adelaide
Typ: BTTS
@1.50 Superbet

W meczach z udziałem Adelaide często padają BTTS-y bądź overy bramkowe, a uważam, że w obecnej kolejce znów co najmniej raz trafią i raz skapitulują. Przede wszystkim konsekwentnie od początku sezonu szukają drogi do bramki i ją znajdują. Nie zdarzyło się jak dotąd, by nie zaliczyli co najmniej jednego trafienia, a w sumie mają ich w uśrednieniu ponad dwie na mecz. Są na trzecim miejscu w tabeli i jako jedyna w tym sezonie ekipa - obok bardzo mocnego Auckland - nie przegrali meczu. Natomiast Coast Mariners - do tej pory niekoniecznie strzelający jak na zawołanie - w ubiegłej kolejce przełamali impas swoich domowych meczów i pierwszy raz od maja kibice zobaczyli więcej niż jedną bramkę w ich wykonaniu na lokalnej arenie. Ponadto ciekawy jest bilans meczów bezpośrednich - jak Coast gra u siebie, to nieprzerwanie od pięciu lat wygrywa z Adelaide. Myślę, że jest całkiem spora szansa na bramki po obu stronach.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1429
majekx 968,6K

majekx

Znawca A-League
Idziemy zgodnie z obranym kierunkiem:

Central Coast Mariners
Central Coast Mariners -
Adelaide United
Adelaide United

1+ov1,5 - @3,3

Powiem szczerze nie nie wiem skąd Adelaida jest faworytem. Owszem ostatnie mecze to wygrane.. ale z kim? WU, Roar, Perth (tu remis) i Jets. Ostatni mocny przeciwnik pokonany - WSW - 3 listopada. CCM ostatnio ograło SFC, wcześniej lapie od Japończyków w LM i wygrana z Jets. Stawiam na gospodarzy i kropka.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1985
majekx 968,6K

majekx

Znawca A-League
live 37' - 0:1
No to sobie pobieram takie typy:

1X + btts - @2,88

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1263
snajp 960,6K

snajp

Użytkownik
Wellington Phoenix - Macarthur FC
Bet Builder
Powyżej 2.5 gola w meczu
Wellington Phoenix wygra mecz
Powyżej 3.5 kartek w meczu ( Nowy w AL skromnie tylko 1żk ⚠ )
@ 5.75

Ciekawy sędzia jutro Pan Campbell-Kirk Kawana-Waugh :) 1-szy mecz w AL!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +599
Do góry Bottom