Może warto założyć jakieś forum prywatne albo jakąś grupkę żeby nikt niepowołany tego nie widział? Wtedy możnaby się wymieniać takimi informacjami w wąskim gronie. Ja niestety ostatnio podobna sytuacja. Błąd w Betclicu, kurs 3,10. Realnie może 1,30. Ładuje kupon za kuponem po 100zł pod korek. Udało się 7 kuponów, a i usunęli ofertę..
ja dzialam prywatnie z paroma osobami, tutaj wrzucam z dobrej woli jak najdzie mnie ochota, wybacz za szczerosc, ale nie w moim interesie zakladac grupy prywatne
Nie ma opcji by pracownik superbet siedzial i czekal az cos wkleje i wyrzucal, nie jeden gram takie babole u nich, idzie kasa w minute to idzie czerwony alarm i wwywalaja z oferty, niestety przy takich zdarzeniach licza sie sekundy i wiadomo, ze wrzucam dopiero po swoim zagraniu
Nie rozliczam zadnych zakladow itp takze wrzucam czysto informacyjnie, moze komus sie uda kliknac i tyle.
zawsze lepiej w mniejszej grupie gdzie ludzie daja cos od siebie niz wrzucac na publiczne i liczyc sie z tym, ze chwila moment i rynek popsuty, rozumiem Cie calkowicie i popieram