>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Hagi

H 138,4K

hagi84

Użytkownik
Concorda - Mioveni rumunia jutro - jak macie gdzie to warto overy, hc itp na gospodarzy

Sam pogralem mocno

Otrzymane punkty reputacji: +1979
H 138,4K

hagi84

Użytkownik
ciekawostka:

Sesvette - Lokomotiva u19

https://betwatch.fr/33844572 - gruba jazda u chorwatow mlodzikow, od 1-0 grali over i gosci, kursy do gry nawet po 5

od tego momentu 2 karne dla gosci i gol w doliczonym - bawia sie ladnie mlodzi chorwacy

Otrzymane punkty reputacji: +478
U 0

Usunięty użytkownik 180184

Gość
Może warto założyć jakieś forum prywatne albo jakąś grupkę żeby nikt niepowołany tego nie widział? Wtedy możnaby się wymieniać takimi informacjami w wąskim gronie. Ja niestety ostatnio podobna sytuacja. Błąd w Betclicu, kurs 3,10. Realnie może 1,30. Ładuje kupon za kuponem po 100zł pod korek. Udało się 7 kuponów, a i usunęli ofertę..

H 138,4K

hagi84

Użytkownik
ja dzialam prywatnie z paroma osobami, tutaj wrzucam z dobrej woli jak najdzie mnie ochota, wybacz za szczerosc, ale nie w moim interesie zakladac grupy prywatne

Nie ma opcji by pracownik superbet siedzial i czekal az cos wkleje i wyrzucal, nie jeden gram takie babole u nich, idzie kasa w minute to idzie czerwony alarm i wwywalaja z oferty, niestety przy takich zdarzeniach licza sie sekundy i wiadomo, ze wrzucam dopiero po swoim zagraniu
Nie rozliczam zadnych zakladow itp takze wrzucam czysto informacyjnie, moze komus sie uda kliknac i tyle.

Otrzymane punkty reputacji: +480
U 0

Usunięty użytkownik 180184

Gość
Oczywiście. Jak najbardziej rozumiem.
Post automatycznie złączony:

Natomiast może inni użytkownicy, grający w podobnym stylu będą zainteresowani, że tak to określę współpracą? :)

H 138,4K

hagi84

Użytkownik
zawsze lepiej w mniejszej grupie gdzie ludzie daja cos od siebie niz wrzucac na publiczne i liczyc sie z tym, ze chwila moment i rynek popsuty, rozumiem Cie calkowicie i popieram ;)

Otrzymane punkty reputacji: +480
H 138,4K

hagi84

Użytkownik
chinese Taipei - Mongolia od 1-0 jechanka over 3,5 itp
Nie zdazylem napisac bo gol na 2-0
Wyglada na 4-0

Otrzymane punkty reputacji: +1459
H 138,4K

hagi84

Użytkownik
0-3 ft, jeszcze w 91 na under na gieldzie bylo do gry 2,7 ...

udalo sie skontrowac i byc na 0, ale ten over 3,5 wygladal mega mocno, mega zaskoczenie, ze nie zrobili...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +482
H 138,4K

hagi84

Użytkownik
Abahami - Fakir live X , ruski, bet po 3 - moze inni maja tez

Oraz 2-2 CS -zobaczymy co dzis odwala Bangle

Otrzymane punkty reputacji: +496
H 138,4K

hagi84

Użytkownik
w chwili pisania przeze mnie posta gielda zabita w pyl , remis po 1,4 , over 3,5 po 1,3

FT 0-2.

Bez komentarza
Post automatycznie złączony:

jutro od samego rana najlepsza liga swiata rusza, wietnam u19

Bede wrzucal wszystko jak leci, nie mam pojecia jak buki wyjda z oferta, wiem jedno, ze bedzie cyrk na kolkach.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom