>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Hagi

czaro82 578K

czaro82

Użytkownik
W końcu przyjęli jak zeszłem ze stawki, myślę dobre i za 5 dyszek ale teraz patrzę i mam zwrot z adnotacją że mecz się już odbył 😆 to był sts

H 167,4K

hagi84

Użytkownik
Dagon - Hantharwady birma 1-0 ht na gosci

Jak gracie u ruska i w becie to kursy kolo 4

Leci caly czas kasa na gosci

1-1 ft , cyrk na kolkach...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +512
H 167,4K

hagi84

Użytkownik
Ciekawostka, idealny przyklad jak wyglada "wał"

Negeri - Selangor u23 malezja u23

Caly czas grany over 2,5, strzaly mocne
Przy 0-1 wygladalo to tak mniej wiecej jak na zrzucie ekranu
doliczone 7 min.

W 97 min pen dla gospodarzy 1-1
w 103 min pen dla gosci - pudlo
105 min pen kolejny dla gosci gol i 1-2

I FT, grali tak dlugo az padna 3 gole.

Kryminał.

Załączniki

Otrzymane punkty reputacji: +518
H 167,4K

hagi84

Użytkownik
loteria, potrafia rozliczyc zaklad juz dawno wygrany, a potrafia zrobic void, nie ma reguly - przewaznie rozliczaja.

slomiany400 101K

slomiany400

Użytkownik
Nie zdążyłem zagrać tego -22.5 bo 3 minuty po dodaniu przez hagiego już zakłady były wycofane, wrócili z liniami -28.5 do -32.5 więc te pierwsze pewnie też rozliczą w razie czego
Z twojego doświadczenia wynika, że superbet rozlicza tego typu zakłady czy robią zwroty częściej?
///
znikło, zaraz pewnie się linie wyrównają

Ostatnia edycja:
H 167,4K

hagi84

Użytkownik
ta, cashe sa - rozlicza normalnie

Te -32,5 dalej warte, bet ma linie -46,5 po 1,83

psychol32 567K

psychol32

Użytkownik
Gdyby to była liga to bym się zgodził a to puchar Serbii. Jutro prawdopodobnie półfinał z Partizanem więc dzisiaj bardziej treningowo to potraktują. Oczywiście te startowe 22,5 do zrobienia lekko ale powyżej 30 nie wiem czy bym brał, a już te 46,5 nie do zrobienia jak dla mnie.

H 167,4K

hagi84

Użytkownik
nie analizuje zadnego meczu granego przeze mnie, baa, sa mecze co nie mam zielonego pojecia o tym kto gra itp
Interesuje mnie value i przewaga nad bukmacherem, o to w tym wszystkim chodzi w dluzszej perspektywie czasu

Ale dzieki za info

amator7 5,9K

amator7

Użytkownik
nie analizuje zadnego meczu granego przeze mnie, baa, sa mecze co nie mam zielonego pojecia o tym kto gra itp
Interesuje mnie value i przewaga nad bukmacherem, o to w tym wszystkim chodzi w dluzszej perspektywie czasu

Ale dzieki za info

To jak w ogóle nic nie anaizujesz to na jakiej podstawie okreslasz value?

H 167,4K

hagi84

Użytkownik
programy mi pokazuja, mam ustawione domyslne buki, ktore dobrze wystawiaja kursy
Potrafie przewidziec gdzie jest zle kurs wystawiony + wiadomo gielda betfair, azja wały itp itd

amator7 5,9K

amator7

Użytkownik
programy mi pokazuja, mam ustawione domyslne buki, ktore dobrze wystawiaja kursy
Potrafie przewidziec gdzie jest zle kurs wystawiony + wiadomo gielda betfair, azja wały itp itd
To wystarczy,żeby na tym zarabiać?Podasz nazwe programu lub buki które według Ciebie najtrafniej wystawiają kursy?Czasem sa małe rozbierzności miedzy polskimi bukami a zagranicznymi jeśli chodzi np o ekstraklasę i zawsze wtedy zastanawiam się czy częsciej racje ma duży kapitał czy rodzimy rynek

Baxton 1,7K

Baxton

Użytkownik
To wystarczy,żeby na tym zarabiać?Podasz nazwe programu lub buki które według Ciebie najtrafniej wystawiają kursy?Czasem sa małe rozbierzności miedzy polskimi bukami a zagranicznymi jeśli chodzi np o ekstraklasę i zawsze wtedy zastanawiam się czy częsciej racje ma duży kapitał czy rodzimy rynek
Czy to wystarczy to chyba źle ujęte, bo z tego co widziałem to Hagi oczywiście betburger, sam płaciłem i to było około 12k, może ma dostęp to betradaru czy jeszcze innych programów. Do tego dochodzi kwestia kont, nie chce narażać się i pisaniu jak zdobyć ale to także parę ładnych stówek+ aby grać na betfair, pinku, dafabecie, 365 czy ruskami jak już wykorzystasz dostępne opcje na siebie, nie mówiąc o czasie jaki czasami trzeba poświęcić aby zagrać w danej nie minucie a czasami sekundzie.

Otrzymane punkty reputacji: +943
Do góry Bottom