USK 1 6,8 sts i inne naziemne, warto sprobowac, tu poprawny kurs 1,01
///Z twojego doświadczenia wynika, że superbet rozlicza tego typu zakłady czy robią zwroty częściej?
nie analizuje zadnego meczu granego przeze mnie, baa, sa mecze co nie mam zielonego pojecia o tym kto gra itp
Interesuje mnie value i przewaga nad bukmacherem, o to w tym wszystkim chodzi w dluzszej perspektywie czasu
Ale dzieki za info
To wystarczy,żeby na tym zarabiać?Podasz nazwe programu lub buki które według Ciebie najtrafniej wystawiają kursy?Czasem sa małe rozbierzności miedzy polskimi bukami a zagranicznymi jeśli chodzi np o ekstraklasę i zawsze wtedy zastanawiam się czy częsciej racje ma duży kapitał czy rodzimy rynek
Czy to wystarczy to chyba źle ujęte, bo z tego co widziałem to Hagi oczywiście betburger, sam płaciłem i to było około 12k, może ma dostęp to betradaru czy jeszcze innych programów. Do tego dochodzi kwestia kont, nie chce narażać się i pisaniu jak zdobyć ale to także parę ładnych stówek+ aby grać na betfair, pinku, dafabecie, 365 czy ruskami jak już wykorzystasz dostępne opcje na siebie, nie mówiąc o czasie jaki czasami trzeba poświęcić aby zagrać w danej nie minucie a czasami sekundzie.To wystarczy,żeby na tym zarabiać?Podasz nazwe programu lub buki które według Ciebie najtrafniej wystawiają kursy?Czasem sa małe rozbierzności miedzy polskimi bukami a zagranicznymi jeśli chodzi np o ekstraklasę i zawsze wtedy zastanawiam się czy częsciej racje ma duży kapitał czy rodzimy rynek