Dobra, trzeba napisac pare zdan bo pewien delikwent ma taki bol dupy, ze mozna zarabiac na zakladach, ze glowa boli
Na czacie pisze niestworzone rzeczy, na privie w sumie tez, wiadomosci typu:
" Nie angazowalbym sie w analizowanie twoich typow, I w to ze nawijasz.makaron na uszy ludziom, I ze jestes bajkopisarzem. Mam co robic, ale to Ty zaczales sie dowalac do mnie od mojego 1wszego dnia na tym forum, jak tylko dolaczylem. Chciales mnie upokorzyc, deprecjonowales moje typy, wogole nie pytany. Wybrales zla osobe, ja nie odpuszczam tylko odpowiadam. Milej soboty.
" Gadasz to samo jak zdarta plyta, jestes tu 17 lat na forum, a ja 3msc I podalem wiecej typow od Ciebie. Gadanie ze frajer, chora glowa, ze sie osmieszam swiadczy o Tobie I twoim wychowaniu. Mowienie ile to nie zarabiasz, upewnia mi ze jestes slaby w te klocki, dodatkwo jakis bot za 350e na miesiac? Tyle to ja mam obrotu no powiedzmy w 1 dzien, wec Ci wogole nie wierze, zachowujesz sie infantylnie i agresywnie, nie masz argumentow, i niczego swoim gadaniem nie udowadniasz. Ty zaczales ja to skoncze. "
Nie mialem reagowac na debili, ale ten chlop mi kompletnie gra na nerwach
Zaznaczam, NIKOGO nie namawiam do typow, nie sprzedaje typow, nie mam zadnej korzysci z tego, ze tu wklejam cokolwiek
Ba, bedac fair wobec ludzi z ktorymi gram, nie powinienem tutaj nic wklejac - ale na potrzeby tematu i takich delikwentow prowadzilem temat przez miesiac
Zainteresowanie bylo spore, sporo milych i co najwazniejsze KULTURALNYCH wpisow, wiadomosci i podjalem sie, ze moge dalej wrzucac bety bez zadnego cisnienia
Takze prosze USZANOWAC co robie
Rozrzut bukow jest spory, i tak ograniczam je do podstawowych gdzie wiem, ze wiekszosc moze miec konto w pare minut
Pisanie delikwenta, ze daje typy z bukow krzakow i jestem bajkopisarzem gra mi na nerwach
Chlop kompletnie nie wie jak sie zarabia pieniadze i na sile probuje byc "madry" a idzie to w odmienna strone
Oczywiscie kazdy bet jest grany przeze mnie wczesniej, na potrzeby takiego delikwenta sluze skanem
Stawki napisalem plaskie bo przy grze agresywnej i dosc profesjonalnej konta nie maja wiekszego znaczenia, na czystych kontach jestes w stanie upchac dosc pokazne sumy, a juz napewno takie jakie napisalem wczesniej w temacie
Nie korzystam z zadnych botow tylko programow dla profesjonalnych graczy, nie raz wspomnialem o nich takze kumaty sobie zerknie o co dokladnie chodzi, dodam od siebie, ze uczylem sie korzystac z niego parnascie dobrych miesiecy wiec nie jest on dla kazdego i nie ugra za Ciebie ani zlotowki bez Twojej wiedzy i checi zarobienia pieniedzy.
Tyle ode mnie , prosze uszanowac moja prace i wiedze, wklejam bety tylko z dobrej woli i z checi by inni uzytkownicy zarobili pieniadze
Nie szukam poklasku i rozglosu, nie potrzebuje go, siedze w tej branzy parnascie lat, ton wypowiedzi mam jaki mam - tego nie zmienie
Pozdrawiam