Źródło ?Nieoficjalnie Karol Nawrocki wybrany kandydatem PiS na prezydenta.Przez kilka minut można było ładować Nawrockiego po kursie 1.75 na STS. Przed chwilą kurs został wycofany. Na Betfanie nadal dostępny
Źródło ?Nieoficjalnie Karol Nawrocki wybrany kandydatem PiS na prezydenta.Przez kilka minut można było ładować Nawrockiego po kursie 1.75 na STS. Przed chwilą kurs został wycofany. Na Betfanie nadal dostępny
Ten Tweet juz zostal usunietyKonta na X zajmujące się sondażami, prognozami, wyborami i polityką.
Pokaż załącznik 47801x.com
x.com
Ja tak kiedyś pograłem, że Santos przestanie być selekcjonerem repry, bo jakieś super pewne i poważne insiderskie konto twitterowe podało, że ma za chwilę objąć klub arabski.Konta na X zajmujące się sondażami, prognozami, wyborami i polityką.
Ja nie mówię o tym czy to pewna informacja, a tylko odpowiedziałem na to skąd była informacja.Ja tak kiedyś pograłem, że Santos przestanie być selekcjonerem repry, bo jakieś super pewne i poważne insiderskie konto twitterowe podało, że ma za chwilę objąć klub arabski.
Natomiast jeśli ktoś jest przekonany do przyszłorocznej wygranej Trzaskowskiego, to na LVbecie można znaleźć całkiem soczyste 1.75.
Zerkam na to co się dzieje w sejmie i Jakubiak w imieniu Kukiz 15 powiedział że się wstrzymają:
głosowanie nad wnioskiem o votum/ przynajmniej jeden głos wstrzymujący się TAK 2,68 STS
Zakład zniknął, mnie się udało jeszcze za drobne zagrać. Jeśli się jeszcze pojawi to polecam. Podobnie z:
głosowanie nad votum dla Tuska do godziny 17.00 NIE 1,67 STS
Przed godziną 19 głosowania nie będzie, a może być i później. To jest pewniak tylko pewnie już się nie pojawi.
A przed chwilą w PN u Gozdyry Krzysztof Hetman zapytany czy zagłosuje na Trzaskowskiego w 2 turze odpowiedział , że każdy członek PSL zagłosuje na kandydata z koalicji rządowej w 2 turze. Więc możemy przytaczać różne wypowiedzi , a skończy się pewnie tak , że Sawicki za tydzień , miesiąc zmieni zdanieSawicki z PSL dzisiaj mówi w RMF, że nikt z jego partii i wyborców PL2050 nie powinien iść na Trzaskowskiego w drugiej rundzie.
Albo zdanie zmieni Hetman.A przed chwilą w PN u Gozdyry Krzysztof Hetman zapytany czy zagłosuje na Trzaskowskiego w 2 turze odpowiedział , że każdy członek PSL zagłosuje na kandydata z koalicji rządowej w 2 turze. Więc możemy przytaczać różne wypowiedzi , a skończy się pewnie tak , że Sawicki za tydzień , miesiąc zmieni zdanie
W końcu ktoś tutaj ma coś sensownego do powiedzenia.Zęby bolą jak się czyta te wypociny niektórych, widać że kierujecie się wyłącznie sympatiami politycznymi i emocjami. Chłop od sławetnego zakładu Świątek -7 w półfinale igrzysk robi teraz za koryfeusza w dziedzinie polityki 🫣.
Ad rem, Hetman to progresywne skrzydło PSL, poza tym krętacz i karierowicz. W drugiej turze wyborów prezydenckich w 2020 około 25% wyborców PSL i około 15% Hołowni zagłosowało na Dudę. Wyborcy PSL w dużej części to elektorat bardzo zbliżony do tego który wybiera PiS. Nie poparli Dudy w większym stopniu dlatego że PiS twardo próbował eliminować PSL. Gdyby kandydatem PiS był Czarnek to te resentymenty by odżyły lecz Nawrocki ma szansę zgarnąć sporo ich głosów bo nie kojarzy się źle ponadto jako prezes IPN mocno propaguje Witosa.
Wszystkim chcę zwrócić również uwagę że elektoraty nie sumują się!!! Ci którzy dziś zakładają gładkie zwycięstwo Trzaskowskiego są zwyczajnymi ignorantami. Te wybory, mimo że Tusk próbuje za wszelką cenę narzucić agendę ideologiczną i skrajnej polaryzacji będą też o najdroższym prądzie w Europie, o zapaści w służbie zdrowia, bezrobociu i ubóstwie. Prosty przykład z dzisiaj, rozmawiam ze znajomym który ma kilka sklepów spożywczych i mówi że nie pamięta kiedy ostatni tak duża ilość ludzi kupowała szynke w ilosci kilku plasterków. Ewidentnie widać że wchodzimy w czas recesji a rządzący poza straszeniem PiSem nie mają absolutnie nic do zaproponowania (do dzisiaj jest wiele spółek gdzie w radach zasiadają ludzie związani z PiS bo rządzący przez rok nie byli w stanie ogarnąć, co pokazuje jaka tam jest degrengolada). Mało osób dostrzega, że dla Trzaskowskiego te wybory będą o życie, jak drugi raz przegra będzie skończony w polityce krajowej.
P.S.Wynik wyborów na dziś jest sprawą otwartą, myślę że będzie "na żyletki" i zdecyduje mniej niż 800 tys głosów.