>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Info Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Mój typ dnia z 10.10 został rozliczony jako błędny. Natomiast wszystkie zdarzenia były trafione. W sumie 12 rożnych Belgii. Kartki 1 czerwone i 3 żółte. W typie w bedbuilderze nie liczy się kolor tylko suma kartek. Czerwona jest na równi z żółtą więc też jest w limicie poniżej 4,5.
Proszę o poprawę
masz może dowód w postaci kuponu, że został rozliczony na plus? Wydaje mi się, że jeżeli zagrałbyś typ na powyżej to czerwona zawsze jest liczona w takich statystykach jako dwie, a nie jedna.

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Mój typ dnia z 10.10 został rozliczony jako błędny. Natomiast wszystkie zdarzenia były trafione. W sumie 12 rożnych Belgii. Kartki 1 czerwone i 3 żółte. W typie w bedbuilderze nie liczy się kolor tylko suma kartek. Czerwona jest na równi z żółtą więc też jest w limicie poniżej 4,5.
Proszę o poprawę
1728651552081.png

1728651687278.png

Bukmacher twierdzi inaczej.

devillo 10,3K

devillo

Użytkownik
Proszę poprawić godzinę na 17:00
Post automatycznie złączony:

Proszę poprawić godzinę na 17:00

Poprawione //Waldi1979

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
maarcin14 1,2M

maarcin14

Użytkownik
Dnia 12.10 miałem podane 2 typy (jeden za 7.10), a do tabeli miałem dodane tylko za 1 typ

Napisałem do psotnick psotnick żeby to zweryfikował i poprawił jeżeli jest błąd //Waldi1979

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi

Prośba o poprawienie na "Start powyżej 1.5 gola".

Nie ma to znaczenia w kontekście powodzenia typu, ale dla porządku podsyłam prośbę 🙂

Zrobione// deepred

Ostatnio zmieniony przez deepred:
makaveli23 688,4K

makaveli23

Użytkownik
proszę o zmianę godziny na 17

Zrobione// deepred

Proszę o poprawę godziny meczu na 14:30

Poprawione// deepred

F 36K

FanGkstychy73

Użytkownik
Nie podałem linku z dyskusji do dzisiejszego typu dnia

Poprawione// deepred

versa 622,3K

versa

Typer Miesiaca
Wpadłem na pomysł przy sobotniej kawie, że możnaby urozmaicić zabawę na forum poprzez stworzenie takich innowacji jak:
1. Typy dnia w parach, choć nie wiem czy to może wypalić z racji na dość małą liczebność postów w standardowym konkursie, lecz spróbować zawsze można, z chęcią bym uczestniczył w czymś takim w parze z kimś, rywalizacja zespołowa to zawsze coś nowego :)
2. Wyrzucić z miejsc nagradzanych miejsca 6-7 - w zamian stworzyć od przyszłego roku sekcje na np: najbardziej skutecznego typera roku 2025 i/lub rekordzista roku za ilość punktów zdobytych w jednym miesiącu.
3. Ciekawe czy forum może mieć swoją kolejną specjalną zakładkę u bukmachera, w Betclicu jest "Tenis by Dawid" więc myślę, że dałoby radę to załatwić ;) Chodzi konkretnie o to, by realnie można było obstawiać, kto w danym miesiącu zajmie naprzyklad miejsce numer 1, top3, bądź będzie poza top5, coś na przykładzie typów ze skoków narciarskich, gdzie można typować również pary h2h itd. Fajnie byłoby zobaczyć siebie w parze np z lucaxx95 czy succesfullem ;)

Pozdrawiam.

scorpio82 722,2K

scorpio82

Użytkownik
Cześć. Pierwszy raz mam taką sytuację więc zapytam.
Superbet rozlicza prowadzenie 2:0 jako wygrany kupon. Brighton prowadziło 2:0 ale w końcówce stracili 2 bramki.
Czy w związku z tym poniższa analiza trafiona czy jednak nie?
Pozdrawiam

Typ został rozliczony pozytywnie, zostanie także naniesione to w tabeli //Waldi1979

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Wpadłem na pomysł przy sobotniej kawie, że możnaby urozmaicić zabawę na forum poprzez stworzenie takich innowacji jak:
1. Typy dnia w parach, choć nie wiem czy to może wypalić z racji na dość małą liczebność postów w standardowym konkursie, lecz spróbować zawsze można, z chęcią bym uczestniczył w czymś takim w parze z kimś, rywalizacja zespołowa to zawsze coś nowego :)
2. Wyrzucić z miejsc nagradzanych miejsca 6-7 - w zamian stworzyć od przyszłego roku sekcje na np: najbardziej skutecznego typera roku 2025 i/lub rekordzista roku za ilość punktów zdobytych w jednym miesiącu.
3. Ciekawe czy forum może mieć swoją kolejną specjalną zakładkę u bukmachera, w Betclicu jest "Tenis by Dawid" więc myślę, że dałoby radę to załatwić ;) Chodzi konkretnie o to, by realnie można było obstawiać, kto w danym miesiącu zajmie naprzyklad miejsce numer 1, top3, bądź będzie poza top5, coś na przykładzie typów ze skoków narciarskich, gdzie można typować również pary h2h itd. Fajnie byłoby zobaczyć siebie w parze np z lucaxx95 czy succesfullem ;)

Pozdrawiam.
Dzięki za propozycję, ale na chwilę obecną nie planujemy zmian w konkursie

scorpio82 722,2K

scorpio82

Użytkownik
Cześć,
Prośba o zmianę zwycięzcy w poniższym typie na Botafogo

Poprawione //Waldi1979

zbinky 24,7K

zbinky

Użytkownik
Słuchajcie.
Dlaczego akceptujecie analizy tworzone przez AI? Czy naprawdę to forum musi schodzić na psy, bo jakiś dzban posiłkuje się sztuczną inteligencją żeby zabłysnąć?
Już raz zwracałem na to uwagę, ale mój komentarz został usunięty. Teraz znowu, ten sam użytkownik trzaska analizę w "typach dnia" i korzysta ze sztucznej inteligencji.
Tutaj jego wpis, zwróćcie uwagę na akapit odnośnie tego gdzie będzie się mecz odbywał :)

Proszę o info czy tolerujecie takie zachowania - bo jeśli tak, to nie ma tematu.

Otrzymane punkty reputacji: +1413
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Słuchajcie.
Dlaczego akceptujecie analizy tworzone przez AI? Czy naprawdę to forum musi schodzić na psy, bo jakiś dzban posiłkuje się sztuczną inteligencją żeby zabłysnąć?
Już raz zwracałem na to uwagę, ale mój komentarz został usunięty. Teraz znowu, ten sam użytkownik trzaska analizę w "typach dnia" i korzysta ze sztucznej inteligencji.
Tutaj jego wpis, zwróćcie uwagę na akapit odnośnie tego gdzie będzie się mecz odbywał :)

Proszę o info czy tolerujecie takie zachowania - bo jeśli tak, to nie ma tematu.
powiem tak, tamtego wpisu nie widziałem, dopiero teraz go sobie odszukałem, został usunięty, ponieważ był napisany w poście konkursowym, a tam jest zakaz komentarzy, ale wracając do pytania to szczerze mówiąc nie zastanawialiśmy się nad tym wcześniej, bo nie było takiej potrzeby. Na pewno jest zakaz plagiatów, a czy ktoś korzysta z nowinek technologicznych przy pisaniu analiz to trzeba się nad tym pochylić, uważam, że wspomaganie się nie jest niczym złym, ale wklejenie tekstu bez sprawdzenia już na pewno nie wystawia dobrej laurki autorowi posta (wspomniany akapit o gospodarzu spotkania) i takich "analiz" na pewno nie popieramy.

Otrzymane punkty reputacji: +2128
ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Poprosiłbym o dodanie linka z analiza do mojego posta

Analiza - https://forum.bukmacherskie.com/threads/4-kolejka-fazy-grupowej-ligi-mistrzów-5-11-6-11-2024.172579/post-7301962

Dodany //Waldi1979

Do góry Bottom