>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bukmacher Fortuna - opinie

S 31K

sobolekk

Użytkownik
Tak jak napisałem. Najpierw, w skutek powodzi, ludzie zaczęli masowo wypłacać kasę od buków, bo mogą obejść się bez rozrywki, ale domy i mieszkania muszą wyremontować natychmiast, przed zimą. Potrzebne są miliardy zł na odbudowę. To spowodowało gwałtowny odpływ kapitału z Fortuny, która jest obecnie liderem rynku. Oni pieniądze, które gracze trzymają na kontach, inwestują np. w obligacje i zarabiają na tym. Gdyby nagle 100% graczy zleciło wypłatę 100% swoich środków, ogłosiliby niewypłacalność, bo nie dysponują taką kwotą na koncie w banku. Tak więc po tej masowej fali wypłat, aby ratować się przed ryzykiem niewypłacalności, przyszła fala banów, głównie graczy nierentownych, czyli takich co więcej wypłacili niż wpłacili, lub takich którzy nie rokują, że przegrają swój kapitał. Ta sytuacja pokazała mi dobitnie, że na polskim rynku nie ma bukmachera, który w długim terminie pozwoli ci zarabiać pieniądze. Łudziłem się, że Fortuna, duży buk, pozwoli dłużej grać, a to takie samo g*wno jak cała reszta. Im się powinno wprowadzić takie regulacje jak w sklepie, że nie mają prawa odmówić obsługi kogokolwiek i do określonej kwoty każdy ma prawo obstawić co chce.
niby dlaczego? firma moze swiadczyc uslugi komu chce i tyle , koniec tematu! nie widze powodu zeby moglo byc inaczej. a ze robia z siebie wizerunkowo durniow to juz inna kwestia

M 683

marcin2765

Użytkownik
niby dlaczego? firma moze swiadczyc uslugi komu chce i tyle , koniec tematu! nie widze powodu zeby moglo byc inaczej. a ze robia z siebie wizerunkowo durniow to juz inna kwestia
Nie może świadczyć komu chce. Jakby nagle przestali obsługiwać np. ludzi czarnoskórych dostali by pozew za dyskryminację na tle rasowym. To jest właśnie dyskryminacje, tylko na tle rentowności klientów. Segregacja na graczy lepszych (przegrywających hajs) i gorszych (wygrywających, nierentownych).

S 31K

sobolekk

Użytkownik
Nie może świadczyć komu chce. Jakby nagle przestali obsługiwać np. ludzi czarnoskórych dostali by pozew za dyskryminację na tle rasowym. To jest właśnie dyskryminacje, tylko na tle rentowności klientów. Segregacja na graczy lepszych (przegrywających hajs) i gorszych (wygrywających, nierentownych).
Gwarantuje ci ze gdyby wprowadzili to co chcesz to zobaczyl bys inne marze, takie ze i tak bys nie stawial

A 24K

andyvelxaero

Użytkownik
Tak, chcesz moje dropsy?
To że ci buk tak rozliczył, to wcale nie świadczy że masz rację, tylko źle świadczy o Fortunie (co z resztą mnie nie dziwi - znam historie że ten sam zakład potrafili różnym osobom przeciwstawnie rozliczać jednemu przegraną, drugiemu zwrot itd.) Więc możesz się tylko cieszyć jeśli cd dali zwrot - co swoją drogą nie wiadomo co oznacza i dlaczego - że mecz się nie odbył, zapomnieli rakiet, nie serwowali czy jak?

Dokładnie jak pisze funfun11:
Service Game (gem serwisowy) – w odniesieniu do jednego z zawodników jest to gem, w którym posiada on atut własnego podania. Nie wiem w czym tu jest problem.

Gem serwisowy jest w odniesieniu do zawodnika serwującego. W innym przypadku każdy gem (może poza tie breakiem) można by rozumieć jako serwisowy, bo ktoś w nim serwuje... Zakład "przegra gem serwisowy" znaczy dokładnie to samo co "zostanie przełamany". A Fortuna się błaźni tak samo jak ty, ale gratuluję ci że zdołałeś ich przekonać do swego :ROFLMAO:

Jeszcze piszesz:
Przecież to jest kabaret, że ja niby miałbym grać, że Japończyk gdzie kurs przed każdym gemem na break z Francuzem był okolo 4-6 , grałbym sobie po 1.45-1.75 :D
Jak nie rozróżniasz zakładu: "przełamanie w danym gemie" z zakładem "co najmniej jedno przełamanie w meczu" to radzę sobie odpuścić bukmacherkę dla własnego dobra ;)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +64
T 20,7K

tadzin

Użytkownik
Tak jak napisałem. Najpierw, w skutek powodzi, ludzie zaczęli masowo wypłacać kasę od buków, bo mogą obejść się bez rozrywki, ale domy i mieszkania muszą wyremontować natychmiast, przed zimą. Potrzebne są miliardy zł na odbudowę. To spowodowało gwałtowny odpływ kapitału z Fortuny, która jest obecnie liderem rynku. Oni pieniądze, które gracze trzymają na kontach, inwestują np. w obligacje i zarabiają na tym. Gdyby nagle 100% graczy zleciło wypłatę 100% swoich środków, ogłosiliby niewypłacalność, bo nie dysponują taką kwotą na koncie w banku. Tak więc po tej masowej fali wypłat, aby ratować się przed ryzykiem niewypłacalności, przyszła fala banów, głównie graczy nierentownych, czyli takich co więcej wypłacili niż wpłacili, lub takich którzy nie rokują, że przegrają swój kapitał. Ta sytuacja pokazała mi dobitnie, że na polskim rynku nie ma bukmachera, który w długim terminie pozwoli ci zarabiać pieniądze. Łudziłem się, że Fortuna, duży buk, pozwoli dłużej grać, a to takie samo g*wno jak cała reszta. Im się powinno wprowadzić takie regulacje jak w sklepie, że nie mają prawa odmówić obsługi kogokolwiek i do określonej kwoty każdy ma prawo obstawić co chce.
w swietle prawa nie moga ci odmowic i obowiazuja ich dokladnie takie same zasady jak twoj przykald 'ze sklepem' ale wiesz no to jest 'dla ludzi wierzacych ze prawo dziala' ze tak sie wyraze, a ze nie dziala i nie jest rowne i nigdy nie bedzie to jest wlasnie rzeczywistosc dnia codziennego.

Baqu 1,3M

Baqu

Forum VIP
Czy jest ktoś, kogo ostro zlimitowali w czystce wrześniowej i udało mu się przywrócić do jakichkolwiek akceptowalnych limitów?
mógłbyś spróbować zamknąć konto i poprosić o usuniecie Twoich wszelkich danych - po miesiącu utworzyć nowe - może zadzialac.

inna ewentualność to oczywiście nowe konto na inna osobę

A 332

abes1

Użytkownik
mógłbyś spróbować zamknąć konto i poprosić o usuniecie Twoich wszelkich danych - po miesiącu utworzyć nowe - może zadzialac.

inna ewentualność to oczywiście nowe konto na inna osobę
Nie wiem czy te usunięcie danych cokolwiek zadziała, zgodnie z prawem mogą (a pewnie nawet muszą):

"Dodatkowo warto pamiętać, że dane osobowe są przechowywane, zgodnie z prawem, przez okres 5 lat liczonych od końca roku kalendarzowego od ich archiwizacji."

Więc jak już to taki manewr mógłby być skuteczny dopiero na początku...2030 roku, gdyby teraz zamknąć konto.

Baqu 1,3M

Baqu

Forum VIP
Nie wiem czy te usunięcie danych cokolwiek zadziała, zgodnie z prawem mogą (a pewnie nawet muszą):

"Dodatkowo warto pamiętać, że dane osobowe są przechowywane, zgodnie z prawem, przez okres 5 lat liczonych od końca roku kalendarzowego od ich archiwizacji."

Więc jak już to taki manewr mógłby być skuteczny dopiero na początku...2030 roku, gdyby teraz zamknąć konto.
Tak oczywiście masz racje tylko nie znamy ich systemu przechowywania danych. Sa pewne systemy ktore przenosza konto bezposrednio do archiwizacji i jezeli ono sie juz tam znajdzie to nie lacza go automatycznie z nowym kontem - co oznacza ze nowe konto jest "czyste". To jednak zalezy od systemu - sa systemu ktore wysylaja alert / pokazuja ze konto na dana osobe juz bylo stworzone, aczkolwiek czasem robione jest całkowicie nowe z nowym id. Czasem nie mozna odzyskac konta juz raz zamknietego wiec na nowym moze nie byc limitow. Niestety nie znam systemu fortuny :) Sprobowac zawsze mozesz moim zdaniem nic nie tracisz.

P 0

pl677

Użytkownik
Ten nowy freebet zamiast zwrotu 30 zł w punktach lojalnościowych to chyba na minus w tej promocji 30 za 30. Jak myślicie ?

Do góry Bottom