Fortuna ogłosiła istotne zmiany w swoim systemie bonusowym. Od 1 lutego 2025 roku operator całkowicie rezygnuje z punktów FKP, zastępując je wyłącznie freebetami.
O jakim zalewie bonusow ze strony konkurencji mówisz? Nie te lataPokaż załącznik 50567
Podrzucam mail z wczoraj, zmiany jednak dopiero od 3 marca. Trochę szkoda, punkty można było sobie "przechomikować" i wykorzystać kiedy były potrzebne, a te nowe freebety nie dość że mają minimalny kurs 2.5, to trzeba wykorzystać w 24h, przez co trzeba często coś zagrać na siłę żeby nie przepadł. No i zawsze fajnie jak te punkty się nabijały za grę, kokosy to nie były ale w skali roku coś tam się zawsze uzbierało. Najpierw zabranie najfajniejszych bonusów z eshopu, teraz likwidacja internetowego FKP, nie tędy droga Fortuno, szczególnie przy dzisiejszym zalewie bonusów ze strony konkurencji![]()
Oczywiście nie o żadnych poważnych, bo tak jak mówisz to stare dzieje, miałem na myśli coś w rodzaju tych punktów FKP, u większości buków są te zbieranki punktów, jakieś codzienne kręcenie kołem albo właśnie bonusy od depozytów/obrotu, tu już nie ma ani tego ani tegoO jakim zalewie bonusow ze strony konkurencji mówisz? Nie te lata
Może są w takiej sytuacji jak ja, za korzystanie z promocji na fortunie zostałem wykluczony , wiec chcąc nie chcąc musze grac u konkurencji.Akurat pod względem oferty bonusowej Fortuna wygląda chyba najlepiej. Bonus 30za30 w lutym praktycznie przez 3/4 miesiąca. A stawka freeebeta (30 zł) nie jest odejmowana od wygranej, jak ma to miejsce np.w Superbecie i co ważne nie musi być rozliczony w ciągu np. 3 dni.
Totalnie nie rozumiem, dlaczego niektórzy wybierają konkurencyjny STS przed Fortuną? Może mi ktoś to wytłumaczyć?
nic nie robic? czy tam zalozyc nowe konto na kogos tam jak chcesz dalej graczastanawiam sie co robic
Ja od godziny nie mogę. jakaś awaria. wczoraj to inną metodą można było wpłacać, bo chodziło tylko o blika. Dziś to na fortunie coś.Dziś od około 15-tej nie mogę się zalogować na stronę Fortuny. W ogóle nie otwiera się adres.
Trzy różne urządzenia i 3 różne IP.
Ciekawe czy to jakaś poważniejsza awaria?
Wczoraj wieczorem była też ogólnopolska awaria Blik.