Skrill odpada, blokada
Kartami różnymi fintechowymi próbowałem i też dupa, miesiąc temu jeszcze normalnie szło.
Nie wiem jak ci to szło miesiąc temu, ale sportmarket ma dość rygorystyczną politykę odnośnie depozytów/wypłat. Po pierwsze dla Polaków jest dostepny przelew bankowy, przelew bankowy za pierwszym razem musisz potwierdzić że to jest twoje konto na twoje dane i musisz im wysłać wyciąć. Przelew bankowy możesz robić do banku, neobanku, czy fintecha. Jeden warunek musi być w systemie SEPA, i musi mieć IBAN, obojętnie z jakiego kraju, ale na twoje dane. Co do przelewu na kartę to musisz za pierwszym razem wysłać im zdjęcie karty( zakrywająć środkowe liczby karty ), czy jest na twoje imię i nazwisko. Ale karta i tu wiadomość ze strony sportmarket -
*Pamiętaj, że możemy przetwarzać tylko płatności VISA i MASTERCARD i że nie bylibyśmy w stanie przetwarzać żadnych transakcji kartą z klientami, których karty zostały wydane w jednym z następujących krajów: USA, Wielka Brytania, Francja, Norwegia, Japonia, Szwecja , Turcja, Izrael, Rosja, Polska, Szwajcaria i Australia..
Ja na razie zrobiłem 2 przelewy na revolut, ale załozyłem ostatnio konto na Blackcatcadr i tam zamierzam zrobić następną wypłatę.