Dziś również jak wyżej chłopacy kieruje sie ku Suwalek, więcej nazwisk lepszych. Chyba jeszcze buki nie ogarniają sezonu skoro na Katowice wystawili 1,25 w ostatnim meczu z Będzinem.Warszawa vs Katowice DW 3:0 kurs 1,51 forBET
Wysoko stoi kurs na 3:0 Wawki. Udało mi się oglądać mecze obu drużyn, tak jak Projektowi udało się pocisnąć 3:0 to Katowice na prawdę tu nie będą mieli argumentów, aby wygrać seta. Nie udało im się nawet ze słabym Będzinem, więc nie wierzę że uda się w Warszawie. Ewentualnie under 139,5 po 1,76. Wychodzi 22,21,21. Również daje dużą szanse na ten under.
Dziś również jak wyżej chłopacy kieruje sie ku Suwalek, więcej nazwisk lepszych. Chyba jeszcze buki nie ogarniają sezonu skoro na Katowice wystawili 1,25 w ostatnim meczu z Będzinem.
Ślepsk Suwałki @2,65 forBET
Tego 1typu nie widzę, gość będzie ostrzelany na zagrywce i może szybko przywitać się z bazą albo z blokiem Warszawy, prędzej ten UsowiczA. Bouguerra over 7,5pkt. 1,85
No to jedziemy z druga kolejką PLS.
Faworyt dzisiejszego spotkania może być tylko jeden i jest nim oczywiście stołeczna drużyna.
Nie mam wątpliwości że Projekt zgarnie 3pkt., bo Katowice w tym roku jeśli się nie wzmocnią to będzie raczej spadek. Wrzucenie na atak Domagały z Gomółką to był strzał w kolano co było widać w pierwszym meczu ligowym. W przyjęciu Vasina potrafił w ubiegłym roku wygrywać mecze prawie w pojedynkę. W tym sezonie na przyjęciu bieda i Berger z Bouguerrą będą mieli trudne zadanie.
No i co do betu, to linia bardzo niska jak na ofensywnego przyjmującego. Rozumiem taką linię na zawodnika typu Franchi Martineza, który więcej broni i przyjmuje, ale Tunezyjczyk ma tu być od zdobywania punktów.
Owszem Aymen nie jest wybitnym graczem, ale swoje potrafi i te 8pkt mimo wszystko powinien zdobyć. Z Będzinem jego licznik zatrzymał się właśnie na 8pkt, a zagrał tam z bardzo słabą skutecznością 30%.
Dostał najwięcej piłek od Tuanigi, więc widać, że chce kreować go na jednego z liderów zespołu. Sądzę że z meczu na mecz ich współpraca będzie wyglądała coraz lepiej i Bouguerra będzie zdobywał pokaźną ilość punktów dla Katowic.
Jeszcze z tego meczu fajnie wygląda Usowicz over 6,5pkt. 1,80.
Łukasz to zdecydowany nr1 na środku Katowic i raczej nie będzie zmieniany. W pierwszym meczu 10pkt i dziś mimo trudniejszego przeciwnika te 7 powinien ugrać.
Tylko ławka Katowic to taka bieda że niekoniecznie zjedzie do bazyTego 1typu nie widzę, gość będzie ostrzelany na zagrywce i może szybko przywitać się z bazą albo z blokiem Warszawy, prędzej ten Usowicz
masz kisliuka ktory w 1st meczu wszedl z lawki i jako jedyny zagral na oh jak normalny czlowiek, w przeciwienstwie do tych 2 cyrkowcow. berger to uz w ogole bez koemntarza gosc to sie osmieszal juz w zeszlym sezonie, byl tak slaby ze cuprum wolalo grac ferensem i kwasowskimTylko ławka Katowic to taka bieda że niekoniecznie zjedzie do bazy
chcialem napisac "no to musi sie mecz w 3 setach skonczyc" i wszedlem zobaczyc ile on nastukal przeciwko zaksie w 3 setach. no i mnie zatkało. 20...Ja tam gram under Boladzia, uważam że Firlej da pograć każdemu w ataku i się to rozłoży punktowo
Ja tam gram under Boladzia, uważam że Firlej da pograć każdemu w ataku i się to rozłoży punktowoTylko ławka Katowic to taka bieda że niekoniecznie zjedzie do bazy
O tym też myślałem, bo przy dużej przewadze Linus może dostać trochę minut do gry.Ja tam gram under Boladzia, uważam że Firlej da pograć każdemu w ataku i się to rozłoży punktowo
Gdy w przypadku dobrej gdy dwóch podstawowych przyjmujących, to dlaczego Vasina ma dostać okazję do gry? Widziałem go w meczu z Bogdanką w turnieju towarzyskim i jakoś nie zachwycał grą.Do tego ciekawie wygląda Klemen under 11,5pkt 1,80. Myślę że Vasina dostanie trochę czasu na grę i jeśli się nie mylę to będzie to kosztem Słoweńca.
Vasina z pewnością nie jest gorszym zawodnikiem od Klemena, który potrafi być strasznie himeryczny. Czech w ubiegłym roku ciągnął grę Katowic i był tam zdecydowanym liderem.Gdy w przypadku dobrej gdy dwóch podstawowych przyjmujących, to dlaczego Vasina ma dostać okazję do gry? Widziałem go w meczu z Bogdanką w turnieju towarzyskim i jakoś nie zachwycał grą.
Jest gorszym zawodnikem, bez dwóch zdań. Gdyby był lepszy to byłby w wyjściowym składzie. Jeden grał w drużynie która walczy o medale, a drugi w ekipie walczącej o byt w lidze.Vasina z pewnością nie jest gorszym zawodnikiem od Klemena, który potrafi być strasznie himeryczny. Czech w ubiegłym roku ciągnął grę Katowic i był tam zdecydowanym liderem.
Jest gorszym zawodnikem, bez dwóch zdań. Gdyby był lepszy to byłby w wyjściowym składzie. Jeden grał w drużynie która walczy o medale, a drugi w ekipie walczącej o byt w lidze.Vasina z pewnością nie jest gorszym zawodnikiem od Klemena, który potrafi być strasznie himeryczny. Czech w ubiegłym roku ciągnął grę Katowic i był tam zdecydowanym liderem.
Nie no masz prawo myśleć i pisać co tam sobie chcesz. Dzisiaj Ropret grał dużo Cebuli bo to kumple z reprezentacji.Jest gorszym zawodnikem, bez dwóch zdań. Gdyby był lepszy to byłby w wyjściowym składzie. Jeden grał w drużynie która walczy o medale, a drugi w ekipie walczącej o byt w lidze.
Post automatycznie złączony:
Jest gorszym zawodnikem, bez dwóch zdań. Gdyby był lepszy to byłby w wyjściowym składzie. Jeden grał w drużynie która walczy o medale, a drugi w ekipie walczącej o byt w lidze.