Czyli wychodzi na to że obrot można wykonać na singlach +2.00. Jeśli tak to super promka. Pytanie tylko czy obrot depozytem tez zalicza do obrotu bonusem czy są to oddzielne salda?Info z czatu. Ruszają równo o północy (dziwna pora, ale to szczegół). Na start 20 zł za założenie konta, 50 zł za weryfikację. Czyli 70 zł. Do tego 100% do 400 zł wpłata
.. Wysokość przyznanego bonusu odpowiada kwocie wpłaconego depozytu
przez uczestnik, przy czym maksymalna kwota bonusu wynosi 400 zł
2.9. W ciągu 30 dni od przyznania bonusu całą jego kwotę należy zawrzeć na
kolejnych pięciu kuponach w zakładach sportowych lub w zakładach na żywo
z określoną liczbą zdarzeń, po określonym kursie całkowitym i kursie
zdarzenia. Przykładowo – jeśli otrzymasz bonus w wysokości 400 PLN,
należy postawić łącznie 2000 PLN na zakłady sportowe, jeśli otrzymasz
bonus w wysokości 100 PLN, musisz postawić 500 PLN
2.10. Aby kwota bonusu została przekazana z konta bonusowego na konto
depozytowe klienta muszą zostać spełnione łącznie następujące warunki:
a) klient zawrze pięć kuponów na całą kwotę przyznanego bonusu;
b) na jednym kuponie musi zostać postawiony co najmniej jeden zakład;
c) żaden kurs na kuponie nie może być mniejszy niż 1.30,
d) łączny kurs na kuponie musi wynosić co najmniej 2.0.
Na pierwszy rzut oka widać, że po nazwie rozumem nie grzeszysz 🫡 skoro uważasz, że najgorsza oferta na rynku ,to na jaki [CUT] tam wchodzisz ?Na pierwszy rzut oka najgorsza oferta na polskim rynku.
Po Twoim wpisie widać,że lecisz całe życie na zasiłkach , każdy tylko patrzy ,żeby za darmo.Oferta tragiczna, ale powitalke standardowo trzeba wziąć ktoś ogarnia czy po wpłacie saldo depozytowe łączy się z saldem bonusowym, czy są osobne salda do wyboru przy stawianiu? W najnowszym admiralbet trzeba najpierw zagrac za depozyt zeby móc zagrac za bonus i obrot z obu sald zalicza się do obrotu. Jak tutaj wyglada sytuacja z bonusem 100% do 400zl(obrot 5x)
Kolejny nowy buk w którym najpierw trzeba się zarejestrować, żeby zobaczyć warunki promocji powitalnej
Rejestrujesz konto na forum w lipcu, klepiesz trzy obraźliwe posty w temacie z nowym bukmacherem do tego bronisz go i każesz czekać na rozwój sytuacji.. na pewno ktoś weźmie to na poważnie kiepski marketing.Oferta tragiczna? Oczywiście, bo STS i FORTUNA na start mialy tak zajebiste okazję, że szelki szły w dol🫡
Już po pierwszym wpisie wiedziałem, że to osoba związana z tym bukmacherem. Zaraz założy nowe konto i będzie starał się być trochę mniej chamem, żeby go nie wyczućRejestrujesz konto na forum w lipcu, klepiesz trzy obraźliwe posty w temacie z nowym bukmacherem do tego bronisz go i każesz czekać na rozwój sytuacji.. na pewno ktoś weźmie to na poważnie kiepski marketing.
Przecież gdybym nie wszedł to bym nie wiedział jaka jest oferta. I kto tu rozumem nie grzeszy?Na pierwszy rzut oka widać, że po nazwie rozumem nie grzeszysz 🫡 skoro uważasz, że najgorsza oferta na rynku ,to na jaki [CUT] tam wchodzisz ?
Jak sama nazwa wskazuje ,to FORUM więc mogę pisać co mi się żywnie podoba 🫡 nawet gdybym zarejestrował konto w styczniu miałoby to jakieś znaczenie?( Aaa zyjemu w swiecie lajkow w sieci) Gdybym robił marketing wpisywał bym ,że jest cacy ,fajnie , super i wgl🥹 Wypowiedziałem się ,bo żyjemy w świecie gdzie jest wolność słowa 🫡Rejestrujesz konto na forum w lipcu, klepiesz trzy obraźliwe posty w temacie z nowym bukmacherem do tego bronisz go i każesz czekać na rozwój sytuacji.. na pewno ktoś weźmie to na poważnie kiepski marketing.
Człowieku nie będę zakładał nowych kont tylko pisał z tego związane to mogą być sznurówki od butów misuuuJuż po pierwszym wpisie wiedziałem, że to osoba związana z tym bukmacherem. Zaraz założy nowe konto i będzie starał się być trochę mniej chamem, żeby go nie wyczuć
Jakieś by miało, byłoby trochę mniej oczywiste w jakim celu założyłeś tutaj kontonawet gdybym zarejestrował konto w styczniu miałoby to jakieś znaczenie?
No co Ty nie powiesz sądziłem że napisałeś to nie wiedząc jaka jest oferta Nie mam firmy dla Twojej wiadomości A czy oni zajada daleko czy nie, to już nie Twój ani nikogo interes tylko tego bukmachera Stac go było najwidoczniej na to, by sobie wprowadzić na rynek swoją firmę, a Ciebie najwidoczniej boli jego oferta skoro krytykujesz z góry Lecz i tak weszles zarejestrowałeś się po 70 zł na start🫠🥹🙋Przecież gdybym nie wszedł to bym nie wiedział jaka jest oferta. I kto tu rozumem nie grzeszy?
Jeżeli wasza firma będzie trzymała poziom supportu to daleko nie zajedziecie
Zdecydowanie by miało, bo żyjemy w świecieJakieś by miało, byłoby trochę mniej oczywiste w jakim celu założyłeś tutaj konto
Co do buka: Czy jest gdzieś napisane w jakich godzinach pracuje ich czat? Teraz próbuje się połączyć i nic, a wydaje mi się że to raczej standardowa godzina i dobry buk powinien wtedy pracować.
Więc skoro ktoś bierze darmowa kasę to dlaczego od razu leci i krytykuje? Wydaje mi się, że to każdego bukmachera sprawa jakie ma kursy ,i nie trzeba od razu skreślać nikogo Nie od razu Kraków zbudowano STS czy FORTUNA tez potrzebowali czasu na rozwój, może i w tym przypadku też potrzeba czasu.Panowie nie ma co się oskarżać itd temat założony żeby każdy sobie skorzystał z darmowej kasy i może coś ugra nikt tu nikogo na depo nie namawia. Faktem jest że strona, kursy nie zachwycają, ale jak leży darmowa kasa to czemu jej nie podnieść? Na razie sam nie wiem jeszcze czy będe tam wpłacał pod bonus bo troche lipa że trzeba grać za całość i nie można rozbijać na kilka kuponów. Co najwyżej grać singlami z kursem min 2.00 ale na razie za słaba oferta na to.