pinio1111
Użytkownik
Całkowicie popieram typ choć ja gram ostrożniej i liczę na seta dla Niemców. Kursy są wystawione totalnie z kosmosu, szczególnie biorąc pod uwagę że to mecz towarzyski. Do tego współpraca między Januszem a Kurkiem nadal pozostawia wiele do życzenia. Pewnie będzie kilka zmian w wyjściowej szóstce(Kuba, Olek)?Polska - Niemcy: Niemcy +1.5 seta @3.40 Fortuna
Jak widzę takie kursy na Niemców to żal nie skorzystać Nie jestem żadnym specem od siatkówki, niby Memoriał Huberta Wagnera, ale zabijanie się o dobry wynik przed IO nie powinno być. O powołaniach Grbicia nie mam zamiaru się nawet wypowiadać. Dziś i jutro nie zagra Leon, w jego miejsce będzie Semeniuk i na zmiany Śliwka, gdzie jest Bednorz, który był jednym z kluczowych zawodników w Lidze Narodów? W ataku Kurek i na zmianę Kaczmarek, który ten sezon podobnie jak Śliwka miał beznadziejny, gdzie jest Bołądź? To chyba tylko Grbic wie.Niemcy zazwyczaj byli niewygodnymi rywalami dla naszej Reprezentacji, czy to mecz o stawkę, czy mecze towarzyskie. Wczoraj ulegli Słowenii dopiero w tie breaku i zaprezentowali się z dobrej strony. Liczę na podobny mecz w dniu dzisiejszym, brak Leona przy obecnych rezerwowych może pomóc przeciwnikom ugrać coś więcej w tym spotkaniu. Ja próbuje ryzykowniej w min. 2 sety przeciwników, ale hc gemowe czy setowe w kierunku Niemców również wartę gry.
Myślę że min set jest spokojnie w zasięgu naszych dzisiejszych przeciwników. Nie gram jednak typowo na seta, bo kursy na pkt są ciekawszą opcją.
over 172,5pkt. 1,96
Próbuję też zagrać w stronę Egiptu. Wczoraj grali drugim składem i mimo to jakiegoś pogromu nie było. Dziś spodziewam się że wyjdą podstawą, natomiast wiadomo że Słowenia zagra dziś rezerwą. Handicapy są bardzo wysokie i warto to wykorzystać.
Egipt +18,5pkt. 1,72
Ostatnia edycja: