Rozliczenie typu z 13.05 poprawione i dopisane w tabeli, masz 2147pkt (przy następnej aktuzalizacji będzie to już uwzględnione). Natomiast typ z 22.05 nie może być uwzględniony bo aktualizacja obejmuje dni 1-21.Mój typ na 13.05 był trafiony. Mecz zakończył się wynikiem 1:0
oraz z moich obliczeń wynika, że w łącznym podsumowaniu nie uwzględniono 141 punktów za 22 maja.Typy Dnia - 13.05.2024 (poniedziałek)
Tutaj podajemy typy na poniedziałek - 13. Maja Typy podajemy według wzoru: Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League Godzina: 10:00 Spotkanie: Adelaide - Sydney Typ: powyżej 2,5 gola Kurs: 1,80 Bukmacher: Nazwa bukmachera Post w dziale: Link do swojego postu Analiza: Prosimy kopiować...forum.bukmacherskie.com
Proszę o poprawienie. Dzięki
Jak nie ma jakiegoś tematu to trzeba go stworzyć, każdy to może zrobić a nawet powinien, na tym polega forum. Na przyszłość nie ma się co czaić tylko robić nowy temat, dać jakiś tytuł, nagłówek i tyle, najwyżej się później uzupełni pierwszy post tytułowy. Byle było gdzie pisać posta.Mam pytanie , czy jest jakiś dział tematyczny dotyczący ME U17. Chcę napisać analizę do dzisiejszego meczu naszych chłopaków ze Słowacją i nie mogę znaleźć nigdzie żeby podpiąć link do Typów Dnia... Z góry dziękuję...
Jak nie ma jakiegoś tematu to trzeba go stworzyć, każdy to może zrobić a nawet powinien, na tym polega forum. Na przyszłość nie ma się co czaić tylko robić nowy temat, dać jakiś tytuł, nagłówek i tyle, najwyżej się później uzupełni pierwszy post tytułowy. Byle było gdzie pisać posta.
Mistrzostwa Europy U-17 2024 (20.05-5.06.2024)
Mistrzostwa Europy U-17 - Cypr 2024 20 maja - 5 czerwca 2024 Przydatne linki: https://www.uefa.com/under17/news/0283-1888263d2fcf-40f258df7ee5-1000--2024-u17-euro-finals-in-cyprus-tournament-information/ https://en.wikipedia.org/wiki/2024_UEFA_European_Under-17_Championshipforum.bukmacherskie.com
Podałeś link do postu w dziale i nie zwróciłem uwagi, że to dział. Przeniosłem analizę z typów dnia do działu, teraz powinno być ok.Info - Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów
Proszę o usunięcie tego postu. Usunięty//psotnickforum.bukmacherskie.com
Usunięto ale w złym temacie Proszę o usunięcie z typów na dzień 18.06.