>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

A-League

Status
Zamknięty.
majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
Składy na dziś:

W teorii Brisbane powinno wygrać - ja biorę 1 - @1,8 2:2
Stawka - 'bez szaleństw'.
Uważam, że kurs jest lekko zaniżony w stosunku do ryzyka. Roar u siebie t na pewno na plus... to tego WU po mecz z Victory we wtorek.. Tylko, że ten mecz w tygodniu, plus fakt, że gra Brisbane - może skończyć się jakimś underem i wynikiem 0:0.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2015
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Roar vs WU: Jay O'Shea strzeli gola @2.35 Etoto🟥

Jay ma patent na WU. Ogólnie pojawia się sporo karniaków w meczach tych dwóch drużyn, dlatego warto skusić się na tego zawodnika, dodatkowo sędziuje kobieta, więc może być ciekawie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1287
majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
live 14' 0:1
No to idę kierunku łamaka - 1 - @2,75 2:2

zobaczymy czy WU wypunktuje Roar.. czy ten początek to tylko taka chwilowa słabość gospodarzy

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +988
Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
live 14' 0:1
No to idę kierunku łamaka - 1 - @2,75

zobaczymy czy WU wypunktuje Roar.. czy ten początek to tylko taka chwilowa słabość gospodarzy
💡 58' 1:1 cos tam sie czaje ale na razie nie mam pojęcia co zagrać
Post automatycznie złączony:

Roar vs WU: Jay O'Shea strzeli gola @2.35 Etoto🟥

Jay ma patent na WU. Ogólnie pojawia się sporo karniaków w meczach tych dwóch drużyn, dlatego warto skusić się na tego zawodnika, dodatkowo sędziuje kobieta, więc może być ciekawie.
niestety zjazd do bazy po pierwszej połowie

dobra, czaje sie na U2.5. Western United bardzo rzadko strzela/traci bramki po 75'

Brisbane Roar v Western United
Under 2.5
2.04
Betfair

minute po zagraniu mnie wyjaśnili 😂
79' Grimaldi 1:2
91' Markovski 2:2

Brisbane to maszynka do overow na końcu spotkania

GHA_1HbaoAASiPQ.jpg

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2236
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Brisbane, przy 1-2 @ na over 3,5 był 2,65... Wlasnie pisalem wtedy "ciekawe, czy WU jak zwykle spierd.... sobie końcówkę meczu"... I dlugo nie czekalem 2-2 po ladnej akcji Roar 😉
Australia (czasem ta "zgniła") w pełnej odsłonie... A top6 prawie dla każdego otwarte...

Otrzymane punkty reputacji: +3070
majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
Na dziś, szybciutko bo jestem w rozjazdach..

SFC - City live 14' 0:0

Ryzyk-fizyk... Zagram że Sydney ogra Obywateli. Dlaczego? Ponieważ to oni są aktualnie w formie. Maszyna pod nowymi sterami zaczęła działać ja należy. Do tego, dla odważnych gol Fabio Gomesa.

1 - @1,8 1:1

Adelaida - WSW

1 - @2,35 1:2

Spotkanie zespołów, które są w dołku formy. Tutaj wynik może być każdy, ja akurat stawiam na fakt własnego stadionu, i że on zadecyduje o końcowyms sukcesie.

Perth - Nici

Tutaj bez czarowania. Idę z prądem.

Ov3,5 - @2,35 0:0

Jesteśmy na etapie gdzie mogą być różne wyniki i to nie będzie jakaś wielka niespodzianka... Dlatego stawki z tych ostrożnych.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1069
snajp 887K

snajp

Użytkownik
Hehe fajnie to jutro wygląda.Byki i Marynarze w roli gości , i jedni i drudzy mają dobre 120' w nogach
po czwartkowej batalii w AFC.

Newcastle Jets - Macarthur FC
1. połowa - Newcastle Jets - liczba goli
Typ: powyżej 1 @ 2.60 (AZJAN)

Melbourne Victory - Central Coast Mariners
1. połowa - liczba goli
Typ: powyżej 1.5 @ 2.40

W dubelku @ 6.24

A co do dzisiejszego dnia w AL , to nie mam słów ....

Fatalnie, fatalnie ,,
Pozostaje coś odrobić live , ale brak pomysłów!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1289
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Kangury,
Masakra te dwa dzisiejsze mecze...
W Melbourne jakby nie samobój gospo to by było 0-0... Okropny mecz.
W Newcastle za to biegają ale wykonczenia brak, rzuty rożne się sypia całkiem nieźle.
Ogolnie póki co antyreklama soccera...
Zgniły czas w Australii ogółem.
Edit
Ponarzekalem i w Newcastle 1-1 😉 jeszcze to samo w Melbourne (był słupek dla CCM) jakby padło to Pan Li będzie pewnie znowu zarobiony...
Edit 1
Krytyka pomogła, zaczęło się dziać, szkoda, że tak późno...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1899
snajp 887K

snajp

Użytkownik
"V" bez wiary , cienko to wygląda
Marynarze (-1,5) @ 5.25

Widzieli co było 100' hehe :) :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1709
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Marynarze (-1,5) @ 5.25
Chryste Panie, co Nisbet na pustą nie strzelił, potem poprzeczka, nie wiem ile Pan Li posmarował ale plan wykonany. 3 czerwa, wynik 0-1... A narzekałem, że nic się nie działo :)
Podobnie w Newcastle w końcówce, karny i 2-2. Filip był bez szans. No chociaż tyle dobrego, że finisz był z emocjami 😄

Otrzymane punkty reputacji: +2008
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
..... nie wierzę!!!!!😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
To CCM co za banda nieudaczników
Jak można na pusta bramkę nie strzelić!!!!
No. 3 próby!!!!!!!!!!!!!
Over 1.5 i 1000 poszedł się...............
Najgorsze jest to, że Nisbet to doświadczony zawodnik, grał na wszystkich pozycjach z pola, od obrońcy do napastnika. Bardzo go cenię lecz dziś spitolil to koncertowo...

Marynarze (-1,5) @ 5.25

Widzieli co było 100' hehe :) :)
Masakra tematu, a jeszcze Marynarze grali w tygodniu w Pucharze AFC jednak to Victory tragicznie wyglądało...
Tak jak pisałem to "zgniły czas" w Australii. Nie raz się jeszcze zdziwimy. Sie ma!

Ostatnio zmieniony przez Psychosocial:
Otrzymane punkty reputacji: +2711
majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
Na ten weekend... mam pomysł na 3 spotkania... a pomysł przyszedł jak sobie patrzę na tabelę... i wygląda na to, że top 6 zaczyna już się klarować. Dlatego:

piątek - Macarthur - City - 2 - @2,19 0:2

Oj widzę, że buki tez podłapały temat... City musi gonić czołówkę, a bez punktów będzie naprawdę trudno wejść do top 6. A czasu coraz mniej.

sobota:

WU - Perth - 2 - @3,16 1:0

To może być fajny mecz. Szanse oceniam pół na pół.. ale kurs mnie przekonał. A w tym sezonie Perth pokazało, że potrafią też grać na wyjazdach.

Jets - CCM - 2 - @2,07 0:1

I trzeci pomysł na ten sam kierunek... Mistrzowie grają równo i pewnie. Przy odrobinie szczęścia 3 pkt powędrują do Gosford.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2441
Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
Na ten weekend... mam pomysł na 3 spotkania... a pomysł przyszedł jak sobie patrzę na tabelę... i wygląda na to, że top 6 zaczyna już się klarować. Dlatego:

piątek - Macarthur - City - 2 - @2,19

Oj widzę, że buki tez podłapały temat... City musi gonić czołówkę, a bez punktów będzie naprawdę trudno wejść do top 6. A czasu coraz mniej.
na razie ciekawy meczyk, Melbourne przeważa ale zawodnicy maja lekkiego zeza - także spróbuje cos takiego:

27' Macarthur FC 0-0 Melbourne City
Over 0.5 HT
2
Betfair

ostatnio do przerwy było 0:0 a skonczylo sie 3:3 takze licze na chociaz jedna tym razem :)

14 strzałów do przerwy i tylko 1 na bramkę, brakło troche szczęścia tym razem.

48' - oczywiście strzelili zaraz po przerwie = Bernardo Oliveira i 1:0

57 - i znowu Bernardo Oliveira 2:0

Melbourne ma juz 11 sytuacji bramkowych ale tylko 1 strzal na bramke, serio nie widze zeby tutaj nie padla dla nich bramka no chyba ze Filip koejny raz popisze sie mega savem :) czekam na lepszy kurs na O2.5

dobra Filip wez cos pusc chlopie dla kolegi rodaka - Melbourne ma juz 19 sytuacji bramkowych w tym 5 strzalow na bramkę i 8 niecelnych. w drugiej połowie 32 niebezpieczne ataki do 4 gospodarzy !

Macarthur FC 2-0 Melbourne City79'
Over 2.5
2.02
Betfair

a idz Pan z takim żartem - Filip brawo dla Ciebie, Melbourne mialo xG 1.53

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1290
snajp 887K

snajp

Użytkownik
WU - PERTH
Ja myślę ,że United już wyciągnąło wnioski z dwóch ostatnich spotkań.
Dla przypomnienia ; ostatni mecz z Roar, wygrywają do 90' 1:2 i dup w 91' 2:2
kolejka wcześniej z Victory od 60' wygrywają 0:1 i dup 90'+5 i 90'+8 2:1
nikt nie może uwierzyć w to co się stało.

WU wygra @ 1.99
WU (-1,5) @ 3.4 (VAR ? )

Glory od jakiegoś czasu zaczęło dużo faulować i zbierać ŻK.Pamiętam , że parę kolejek wstecz łapali góra
2 kartki w meczu , teraz to się zmieniło .
Próbuję za średnią stawkę :
Karny w meczu @ 2.5
WU strzeli gola z karnego @ 4.5 (lżej)
Kursy betcris

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1611
isztwan 290,5K

isztwan

Użytkownik
Edytuje, gdyż w momencie wrzucania nie odświeżyłem stronki i było cały czas 1.8 na under w WU - PERTH , a tam taka kopanina, że żal patrzeć, WU atakauja ale te ich strzały... :/ ciekawe czy sie w drugiej połowie uruchomią. To teraz przed meczykiem na następne spotkanie, ale dwa undery może być ciężko, zobaczymy ;]
NJ - CCM
poniżej 2.5 gola
2.15

E: no i siadło, Perth po 13 z rzędu overach zalicza drugi z rzędu under.
Teraz czas na następną połowę w drugim spotkaniu i siądzie może drugi under.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3458
Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
Edytuje, gdyż w momencie wrzucania nie odświeżyłem stronki i było cały czas 1.8 na under w WU - PERTH, a tam taka kopanina, że żal patrzeć, WU atakauja ale te ich strzały... :/ ciekawe czy sie w drugiej połowie uruchomią. To teraz przez meczykiem na następne spotkanie, ale dwa undery może być ciężko, zobaczymy ;]
NJ - CCM
poniżej 2.5 gola
2.15
Powinno ci wejść bez problemu chociaż te kangury to czasem totalne wariaty w ostatnich minutach...

Ja spróbuję...

Western United v Perth Glory
Over 1.5
2.1
Betfair

Coś się ruszyło w ostatnich minutach.Stajcic zrobił ofensywne zmiany minn wszedł napastnik za obrońcę. Bardziej czuję że gospodarze dorzucą drugą ale oczywiście każda bramka mnie ucieszy.

Chyba jakieś środki nasenne goście wzięli orzed meczem. Ostatnie 5 minut atakowali jak paralitycy.

Obecnie w obu meczach męskim i kobiecym w 55' wynik to 0:0. To się nie godzi i tu trzeba dzwonić ☎ ja natomiast zabieram się do gotowania 🧉

Oczywiście strzelili na 0:1 w momencie kiedy odpowiednio kurs podskoczył no nic walczę dalej i biorę over 1.5 go kangurza maska!

Ostatnia edycja:
isztwan 290,5K

isztwan

Użytkownik
Jak to mówią, apetyt rośnie w miarę jedzenia, tym samym zaryzykujemy kolejny dziś under w naszej ulubionej lidze ;)
WS Wanderers - Sydney FC
poniżej 2.5 gola
2.40

E: 7 minuta i 0:2 .... a miałem nadzieję, że będę kozakiem i trafię trzy undery w trzech spotkaniach w jednym dniu. Cóż, może już nie padnie więcej bramek 😄
qpa

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1081
Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
Jak to mówią, apetyt rośnie w miarę jedzenia, tym samym zaryzykujemy kolejny dziś under w naszej ulubionej lidze ;)
WS Wanderers - Sydney FC
poniżej 2.5 gola
2.40

E: 7 minuta i 0:2 .... a miałem nadzieję, że będę kozakiem i trafię trzy undery w trzech spotkaniach w jednym dniu. Cóż, może już nie padnie więcej bramek 😄
qpa
Ja biorę grubej na odrobienie strat

Western Sydney Wanderers v Sydney FC
Over 5.5 po 2.1

Sydney już wrzuciło gości z ławki którzy będą chcieli się pokazać a gospodarze nie mają czego bronić.

92 - jaka sytuacja gospodarzy! Strzał z główki w samo okno ale Redmaine wyciągnął się jak struna i to wybronił!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +760
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom