rekretyper
Użytkownik
Ale zwariowane te mecze dzisiaj, pewnie następne dni same undery
dzięki FNM99 - nie wiem do czego można to przyrównać w innym sporcie - do braku punktu w tenisie ? jest to dla mnie cos kompletnie niebywalego i niepojetego jak w 20 minut na tak małym boisku nie mozna chociaz raz trafic w bramke przeciwnika - przeciez w 19 minucie druzyna chyba o tym wiedziala ze beda posmiewiskiem ligi ?! kosmosMoże nie 3 tercja, ale w poprzednim sezonie była taka sytuacja. Canes mieli wtedy niesamowity okres gry
Pokaż załącznik 38238
Wydaje mi się, że pewnie było jeszcze sporo takich sytuacji, ale trzeba by było pogrzebać gdzieś i poszukać. Jest tak wiele meczów, że są przeróżne sytuacje, od wyników 0:0 po RT, po 17 goli w jednym meczu, czego byliśmy ostatnio świadkami.dzięki FNM99 - nie wiem do czego można to przyrównać w innym sporcie - do braku punktu w tenisie ? jest to dla mnie cos kompletnie niebywalego i niepojetego jak w 20 minut na tak małym boisku nie mozna chociaz raz trafic w bramke przeciwnika - przeciez w 19 minucie druzyna chyba o tym wiedziala ze beda posmiewiskiem ligi ?! kosmos
jakoś na czasie nie jestem - od kiedy w NHL zaczęli brwi malować?
Oj pamiętam ten meczyk, oglądałem do białego rana, odpuściłem po 3 dogrywce w sumie mecz trwał prawie 7/8hWydaje mi się, że pewnie było jeszcze sporo takich sytuacji, ale trzeba by było pogrzebać gdzieś i poszukać. Jest tak wiele meczów, że są przeróżne sytuacje, od wyników 0:0 po RT, po 17 goli w jednym meczu, czego byliśmy ostatnio świadkami.
Cofając się ponownie do zeszłego sezonu i Hurricanes, to przypomniał mi się ich mecz w playoff'ach i dogrywka blisko 80 minutowa. Mecz trwał od 2:00 do bodajże 8:00 czasu polskiego A gol padł z przypadku po błędzie w defensywie Canes
Pokaż załącznik 38239
Pokaż załącznik 38240
A czy ty wiesz że jak zawodnik w tym teleturnieju idzie na całość i wybiera bramkę nr2 to szybciuteńko auto przepychają do bramki nr1ale wiesz ze to nie wejdzie przez za krotkie nazwisko ? ;-)
Moje typy na noc:
Winnipeg Jets @ Buffalo Sabres
Over 6 1.83
Pittsburgh Penguins @ Edmonton Oilers
Pingwiny +0.5 2.61
strasznie bilem się z myślami czy nie wziąć Szabli po kursie 2.06 ale wypiłem piwo i powiedziałem sobie - Baqu nie badz cykorem, bierz bramkę numer 2 i idzie na całość ! No to ide
oho kolega 5xharoldx5 widzę myśli podobnie - piękny umysł
Post automatycznie złączony:
miałem tu Arizonę +0.5 ale przespałem rozpoczęcie meczu aby wrzucać na forum - nie to żebym łechtał swoje EGO gdyż grałem tez Over w LA i to nie weszło akurat.
jak prezenterkami sa takie Panie jak Iza Krzan to serio bramka jest dla mnie nie ważna, tylko czy nie będzie spalonego i padnie gol na afterzeA czy ty wiesz że jak zawodnik w tym teleturnieju idzie na całość i wybiera bramkę nr2 to szybciuteńko auto przepychają do bramki nr1
Są krótsze, być może dlatego siadło na miękko . Ale tym razem odpuszczę szukanie 3- i 4-literowych nazwisk w NHLale wiesz ze to nie wejdzie przez za krotkie nazwisko ? ;-)
a Winnipeg Jets znowu to zrobili ! tym razem 4 bramki w 3TSą krótsze, być może dlatego siadło na miękko . Ale tym razem odpuszczę szukanie 3- i 4-literowych nazwisk w NHL
WoW ! niesamowite, ciekawe czy teraz wszystkie dzieciaki w Kanadzie beda to cwiczyly na zajęciach ^^Z serii *under w meczu zamyka kupon* Druga bramka kandydat do gola sezonu, koniecznie do obejrzenia, jeśli ktoś jeszcze nie widział