>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Brokerzy

6 492

69gbhbak

Użytkownik
Jakieś 5 lat temu miałem konto w ac88. Z tego co pamiętam korzystałem jedynie z pinka. Po przebraniu wszystkich. Środków przestałem obstawiać.
Chciałem teraz wrócić do rekreacyjnego obstawiania ale nie pamiętam loginu i hasła.
Zastanawiam się czy mogę założyć nowe konto na stare dane osobowe. Nie brałbym bonusu żeby nie być posądzony o multikonta. Nie wiem jak to wygląda u betbrookerów.
Druga możliwość to założenie konta w Betinasia. Nie wiem tylko czy trzeba stosować VPN?
Może ktoś doświadczony się wypowie

H 115,3K

hagi84

Użytkownik
zaloz w sportmarket normalnie na siebie, mozesz korzystac z ip polskiego, normalnie na polski adres
platnosci kartami, korzystam od lat , jeden z lepszych brokerow

H 115,3K

hagi84

Użytkownik
wymagany obrot? nie mam pojecia o czym mowisz
Zadnych bonusow nie biore itp, zadnych obrotow nie widzialem

S 2K

szatan666

Użytkownik
Kilkukrotny obrót własnymi środkami przed wypłatą.

Ogólnie to nie rozumiem problemu bo wystarczy napisać do supportu asianconnect, który działa całą dobę i pomogą odblokować stare konto.

D 1,2K

Double_Chance

Użytkownik
Ok z opery nie chce załadować , z chrome przechodzi. nie wiem w czym problem / faktycznie działa na innej przegladarce, sorry za błąd

Ostatnia edycja:
S 2K

szatan666

Użytkownik
Betinasia też ma obrót 3x chyba, nie widzę w tym nic dziwnego bo wszyscy brokerzy zarabiają niewielki procent od obrotu gracza a za depozyty/wypłaty ponoszą koszty.

K 102

kristo45

Użytkownik
Też ostatnio myślałem by się zapisać do brokera i myślę nad Sportmarket. Tylko czy tam nadal normlanie na polskie dane osobowe, polskie IP można zakładać konto?
A jak wygląda sprawa z wpłatami i wypłatami i generalnie z tego co piszecie to w euro się gra, więc najpierw trzeba zrobić przewalutowanie. Kiedyś to miałem Skrilla do gry na zagranicy, przewalutowanie robiłem w Aliorbank i wysyłałem do Skrill. Ponoć Sportmarket jednak nie ma Skrilla. Co to jest fintech ? Czy obracając niewielką kasą opłaca się korzystać w ogóle z brokera?

K 102

kristo45

Użytkownik
wymagany obrot? nie mam pojecia o czym mowisz
Zadnych bonusow nie biore itp, zadnych obrotow nie widzialem
Kolega wyżej prawdopodobnie pisał o tym iż Sportmarket wymaga minimalnego obrotu rocznego na koncie w kwocie 12000 euro. Dla jednych to dużo a dla innych mało. Ponadto podobno zamykają konta tym co nie generują obrotu przez kilka kolejnych miesięcy w kwocie 2500 euro.
Czy to aktualne iż minimalna stawka na Pinnacle u tego brokera to 50 euro i ew. wygrana też minimum 50 euro musi być?
W tym wątku to było napisane ale już dawno temu. Natomiast ten obrót to raczej aktualna sprawa.

H 115,3K

hagi84

Użytkownik
nie wiem jak z obrotem, gram u nich takze ciezko powiedziec choc jakis czas temu mialem tam zastój i nie gralem z pol roku i nie dostalem ani jednego maila itp bym zrobil jakikolwiek obrot, chyba, ze to jakas swieza sprawa

w pinie to mozesz zdecydowanie za mniejsze stawki grac - nie wiem skad wzieliscie te minimum 50 e

K 102

kristo45

Użytkownik
nie wiem jak z obrotem, gram u nich takze ciezko powiedziec choc jakis czas temu mialem tam zastój i nie gralem z pol roku i nie dostalem ani jednego maila itp bym zrobil jakikolwiek obrot, chyba, ze to jakas swieza sprawa
Na surebety.pl jest o tym artykuł, wisi tam od ok. roku, więc od niedawna i z tego co wiem autor aktualizuje informacje.
Muszę się zatem skontaktować z nim i spytać czemu tego nie zaktualizował. Powołam się na Twój przypadek.
w pinie to mozesz zdecydowanie za mniejsze stawki grac - nie wiem skad wzieliscie te minimum 50 e
O tym wyczytałem już na innej stronie (nieaktualizowanej zapewne) oraz w tym wątku w bardzo starym poście. Skoro grasz też
za mniejsze kwoty to sprawa już dawno nieaktualna. Tak istotne informacje powinny być aktualizowane. Gdybym nie zapytał, to bym sobie odpuścił tego brokera na rzecz innego. A co do wpłat i wypłat, to już się dowiedziałem z grubsza o tych fintechach. Trzeba sobie założyć konto wielowalutowe na iCard, wyrobić kartę fizyczną lub wirtualną i wpłacać/wypłacać w tzw. walucie eletronicznej (FinTech).

Do góry Bottom