Powodzenia. Ja właśnie wziąłem under 1.5HT za 1.85.A ja pójdę w meczu Newcastle Jets Vs Brisbane Roar tak
Over 2,5 @1,50
Over 3,5 @2,10
BTS I over 2,5 @1,62
BTS I over 3,5 @2,25
Brisbane Roar z X @1,65
Brisbane Roar dnb @2,10
I Brisbane Roar win @2,80
fakt ze Gauci nie gra ale czy Delianov to taka różnica in minus ? to rowniez niezly grajek jak na warunki AUSJutro:
Melbourne City (0:1) @ 2.95 (Reds dalej bez swojego 1-go bramkarza)
over 4,5 kartek @ 1.84 Abraham nie boi się sięgać do kieszonki
Zawodnik otrzyma kartkę Nestory Irankunda @ 3.25 Nieokrzesany młodzik ,ma już 4-ry żółte i jedną czerwoną.
Dodam jeszcze będzie VAR w meczu @ 2.5
Alez teraz Young wyłapał strzał po rzucie rożnym.Melbourne City - Adelaide
Multigole 3-6 @1.50
Adelaide powyżej 0.5 gola w 1. połowie @1.90
Fortuna
No, jak tutaj nie będzie overu, to naprawdę coś będzie nie tak 18 goli w sumie w trzech bezpośrednich meczach w 2023 roku. W każdym po sześć. Większość strzelona po stronie Adelaide. Jak słusznie zauważył snajp, jedna z ekip bramkarsko osłabiona. Sytuacja w tabeli bardzo podobna - obie po 18 punktów po 13 kolejkach. Faworytem są gospodarze ale widzę tu zacięty pojedynek z sytuacjami po obu stronach już od pierwszego gwiazdka.
No właśnie wynik 1-0 dla mnie jest zaskoczeniem, oglądałem to widowisko, tam "powinno" być wiele goli więc jak widziałeś ten mecz, to jak najbardziej logiczny był Twój typ. A że nic nie wpadło wiecej? A bo to pierwszy raz w Australii? No właśnie... Sie ma!Irankunda - pochwaliłem gościa ale jaka teraz setę zmarnował sam na sam to się w głowie nie mieści !
Mialem brać under po 75' ale biorę over, zarówno gospodarze jak i goście oddychają już rękawami, młoda krew w puszczona czas wreszcie cos ukuć.
Over 1.5 po 2.28 @ Betfair trzeba bylo isc zgodnie z planem a nie bawic sie w czarodzieja
Pokaż załącznik 37299
No kolego za to Tobie weszło idealnie Jakim cudem tak się skończyło to tylko Ty majekx wiesz...Dziś...
City - Adelaida
Zacznę od tego co mi się nie podoba:
- mecz w środku tygodnia (no prawie )
- wszyscy nastawiają się na gole
- oba zespoły muszą walczyć o 3 pkt - ale z tyłu głowy mam obawę, że City zagra po europejsku
Idę w wygraną Obywateli: 1 - @1,91 1:0
Kurs całkiem fajnie urósł. Do tego 3 mecz pod rząd City straci punkty? - wtedy będę mógł powiedzieć, że mają kryzys. Adelaida odpaliła w meczy z SFC - a to oznacz, że sztab City ma świetny materiał do analizy, czyli zaskoczenia nie powinno być. Boję się, że City zagra po europejsku - nie pójdzie na wymianę ciosów, tylko spokojnie przyjmie gości na własnej połowie i poczeka na okazje z kontry, może trochę pozwoli pobiegać gościom i w 2 połowie przejmie inicjatywę... ot takie moje luźne przemyślenia - ale zmierzają one do jednego - ja bym w tym meczu widział wynik 1:0.
Mam na kuponie wygraną gospodarzy po średniej stawce.
edit - składy:
Pozdrawiam
Kibicowałem Wam koledzy ale jakim cudem tam było tylko 1-0?
No właśnie wynik 1-0 dla mnie jest zaskoczeniem, oglądałem to widowisko, tam "powinno" być wiele goli więc jak widziałeś ten mecz, to jak najbardziej logiczny był Twój typ. A że nic nie wpadło wiecej? A bo to pierwszy raz w Australii? No właśnie... Sie ma!
Post automatycznie złączony:
No kolego za to Tobie weszło idealnie Jakim cudem tak się skończyło to tylko Ty majekx wiesz...
Ja sam gram zawsze rogi w derbach, więc moim zdaniem warto zostawić, ale to tylko moje zdaniePanowie mam pytanie do Was bo sie nie znam kompletnie na tej lidze
Rozne w jutrzejszym meczu Melbourne?
Udalo mi sie wczesniej pograc over 9,5 po 1,95 i 10,5 po 2,6 - zostawiac czy sprzedawac z zyskiem?
Dziekowac