Ale wyczucie.. ja się oczywiście spóźniłem..
Genialne umysły myślą podobnie nie że coś ale chyba z tym kierunkiem bylem w swoim poście odrobinkę wcześniej... Anyway myślałem o 1-1 a tu Glory na 0-2...mi pasuje...Ale wyczucie.. ja się oczywiście spóźniłem..
Nie widziałem Twojego postu.. :/ ja czekałem na troszkę lepszy kurs i się spóźniłem gram z podatkiem więc...Genialne umysły myślą podobnie nie że coś ale chyba z tym kierunkiem bylem w swoim poście odrobinkę wcześniej... Anyway myślałem o 1-1 a tu Glory na 0-2...mi pasuje...
Ps
Pan Li czuwa!
Też myślałem o 1:1Genialne umysły myślą podobnie nie że coś ale chyba z tym kierunkiem bylem w swoim poście odrobinkę wcześniej... Anyway myślałem o 1-1 a tu Glory na 0-2...mi pasuje...
Ps
Pan Li czuwa!
Te podatki to kompletna zmora w PolsceNie widziałem Twojego postu.. :/ ja czekałem na troszkę lepszy kurs i się spóźniłem gram z podatkiem więc...
Też nie wierzyłemCzas zaryzykować. Over 1.5 po 2.02 B betfair
Nie wierzę że to się skończy 0:1
I smaczna zupka wyszła mniam mniam
Wszystko się zgadza co do kierunków ale ja bym Jamiego nie skreślal. Nie ma go w kadrze Socceroos lecz na kangurzej ziemi udowadnia, że mimo upływu lat daje radę.Napisałem że WSW powinni to ogarnąć... jak się pomyliłem. Dobrze, że buki wystawili takie niskie kursy. Mam nadzieję, że niewiele osób się złapało na tego 'pewniaczka'. Kolejny raz wychodzi zasada, że jak są niskie kursy to czy nie lepiej zagrać pod prąd.
Gratulacje tym co dziś mają zielono na kuponach. To nie był łatwy mecz do typowania.
Niestety, jest to kolejna kolejka, która trochę mi odjeżdża... nie mam pomysłu, nie mam za bardzo czasu na jakieś dłuższe szukanie statystyk - może jakieś wypalenie? Pewnie braki witaminy D przez brak słońca. Trzeba by było na zimę do Australii się przenieść
Ale żeby nie było że zacznę typowanie (i skończę) w piątek to na jutro mam taki luźny pomysł:
CCM - City
btts + gol Angelo Torresa - @3,52
Stawka, odrobina niższa od średniej.
Torres dawno nie strzelił gola a pod nieobecność Tulio to na jego barkach powinien spoczywać ciężar ciągnięcia ataków ze skrzydła. Ma ku temu predyspozycje i umiejętności. Nie podejmuję się typowanie zwycięzcy tego spotkania, gdyż uważam, że każdy wynik jest możliwy, punkty potrzebują oba zespoły, chociażby po to, aby utrzymać niewielką stratę to top 2 ligi (Nixów i V). Dlatego uważam, że lepiej zagrać na gole z obu stron. Ponieważ na ten kierunek jest kurs lekko niezadowalający - podbijam go strzelcem gola. Może to dziwne, ale uważam, że większe szanse na gola ma Torres (CCM) niż Maclaren (City) - a to ze względu na fakt, że Jamie ma większą konkurencje u Obywateli niż Angel u Marynarzy.
Pozdrawiam.
Kolega aż tak wybiega w przyszłość? Właśnie trwa mecz Perth - Brisbane Roar. Pierwsza połowa bardzo ciekawa ale bezbramkowa mimo podyktowanego karnego. Siedzę to spotkanie gdyż gaz nadal włączony i można by coś ciekawego jeszcze usmażyć na live. Równouprawnienie!Napisałem że WSW powinni to ogarnąć... jak się pomyliłem. Dobrze, że buki wystawili takie niskie kursy. Mam nadzieję, że niewiele osób się złapało na tego 'pewniaczka'. Kolejny raz wychodzi zasada, że jak są niskie kursy to czy nie lepiej zagrać pod prąd.
Gratulacje tym co dziś mają zielono na kuponach. To nie był łatwy mecz do typowania.
Niestety, jest to kolejna kolejka, która trochę mi odjeżdża... nie mam pomysłu, nie mam za bardzo czasu na jakieś dłuższe szukanie statystyk - może jakieś wypalenie? Pewnie braki witaminy D przez brak słońca. Trzeba by było na zimę do Australii się przenieść
Ale żeby nie było że zacznę typowanie (i skończę) w piątek to na jutro mam taki luźny pomysł:
CCM - City
btts + gol Angelo Torresa - @3,52
Stawka, odrobina niższa od średniej.
Torres dawno nie strzelił gola a pod nieobecność Tulio to na jego barkach powinien spoczywać ciężar ciągnięcia ataków ze skrzydła. Ma ku temu predyspozycje i umiejętności. Nie podejmuję się typowanie zwycięzcy tego spotkania, gdyż uważam, że każdy wynik jest możliwy, punkty potrzebują oba zespoły, chociażby po to, aby utrzymać niewielką stratę to top 2 ligi (Nixów i V). Dlatego uważam, że lepiej zagrać na gole z obu stron. Ponieważ na ten kierunek jest kurs lekko niezadowalający - podbijam go strzelcem gola. Może to dziwne, ale uważam, że większe szanse na gola ma Torres (CCM) niż Maclaren (City) - a to ze względu na fakt, że Jamie ma większą konkurencje u Obywateli niż Angel u Marynarzy.
Pozdrawiam.
Ty na emeryturę? Na żarty ci się zebrało na prawdęWszystko się zgadza co do kierunków ale ja bym Jamiego nie skreślal. Nie ma go w kadrze Socceroos lecz na kangurzej ziemi udowadnia, że mimo upływu lat daje radę.
Co do samego spotkania, to moja myśl była bts (mimo sprzedania Tulio przez Marynarzy do Japonii) , ale pre jednak się wstrzymam. Zostanę przy kierunku Maclaren gol mi wychodzi...
13 (f...) kolejką się nie przejmuj Do tej pory super typy podawałeś i dalej tak będzie więc Duże dzięki za Twój wklad w ten dział, a że czasem się nie chce? No ja z 3 lata temu mówiłem że idę na emeryturę a jednak wiesz... Sie ma!
Perth Glory (W) v Brisbane Roar FC (W)Ale wyczucie.. ja się oczywiście spóźniłem..
Teraz to chyba dobrze, że się spóźniłemPerth Glory (W) v Brisbane Roar FC (W)
Over 0.5 po 2.08
Gościnie atakują i grają o pełne 3 punkty.
8 minut doliczonych. No drogie Panie!
Pełna zgodaFajnie dożyć czasów gdy Australia z sympatycznego żartu/eksperymentu na forum stała się najbardziej "żywym" działem pilki nożnej. Za to osobom tu pracującym, psychofanom, kolegom i czytelnikom dziękuję!
Bardzo dobrze mate !Teraz to chyba dobrze, że się spóźniłem
Goście chyba zauważyli że przegrywają i zaczęli atakować.Ciekawe czy im się będzie chciało przy tej temperaturze, moim zdaniem nie idę w undery
Under 1.5 gola
Under 8.5 roga
Ako@4
Szybko zostałem wyjaśniony, trzeba będzie spróbować btts