mecz jest rozgrywany pod szyldem NBA Preseason wiec domyślam sie ze będzie 4x12.Czy ma ktoś rozeznanie w jakim wymiarze czasowym odbędzie się mecz między realem a dallas 4x10 czy 4x12? mecz 20.45
mecz w madrycie to chyba po 10? linia na 214.5 wystawiona, real po 3.3 u siebie? na pokazówce dużo
a jakim wynikiem sie zakonczyly?Ja bym nie ruszał. Ostatnio dwa mecze pokazowe w Dubaju z Minnesotą i 210, 200 pkt. Grają na wyjebce ten preseason, duże rotacje, po kilkanaście minut najlepsi.
kolego jak ty chcesz typowac jak nie wiesz takich podstawowych rzeczy ?a widzicie jakies szanse dla realu?
Post automatycznie złączony:
a jakim wynikiem sie zakonczyly?
do przerwy 71:65 (136 punktów) a Doncic nawet piłki nie powąchał.generalnie to mnie bardziej total interesował, nie typuje sie meczy pokazowych na poważnie
Tak jak rok temu udało się na początku sezonu wychaczyć Banchero tak w tym liczyłem że znajdę coś ciekawego na Holmgrena. Ale już widzę że linia podstawowa dość wysoka bo 13,5 pkt a w Oklahomie wiadomo kto rządzi.Chodzi o jakiś konkretny mecz? Jeżeli nie, to próbuj betX albo buki na tym samym sofcie co uberlucky, w innych się jeszcze nie spotkałem.