rekretyper
Użytkownik
Pany gdzie oglądacie mecze? Możecie podać jakąs stronę?
Puść sobie kupon w sts(za 2 lub 5 ziko) i masz przez 24 h wszystko livePany gdzie oglądacie mecze? Możecie podać jakąs stronę?
Strims.in masz PL komentarz plus bardzo dobra jakoscPany gdzie oglądacie mecze? Możecie podać jakąs stronę?
Ja mam wszystkie mecze na żywo na BetfairPany gdzie oglądacie mecze? Możecie podać jakąs stronę?
Powodzenia. Ja gram Under tak jak w temacie typy na żywo.Dyscyplina: Koszykówka NBA
Godzina: 23
Spotkanie: Lakers- Boston
Typ: Lakers WIN
Kurs: 2.70
Bukmacher: Forbet
Hej hej tu NBA. Wszystko fajnie, Boston Celtics ma pake, ktora potrafi sie uzupelniac. Nie idzie jednemu, liderem staje sie drugi. Wszyscy faworyzuja Boston, i idze masowka na nich. Nie rozumiem, az takiego faworyzowania Celtow. Gram underdoga dzis, po atrakcyjnym kursie. Wszystko rozumiem, ze Boston gra skuteczny i efektowny basket. Lubia lapac i rzucac, dzis Lakers na to nie pozwoli. Ostatnio trafiony fajny typ na Lakers z Oklahoma. Dzis rowniez trudne zadanie. Zacheca mnie do gry na Lakers sytuacja kadrowa. Wszyscy sa gotowi do gry, poza Vincentem. Jest sporo jakosci po stronie LAkers i tylko od ich zaangazowania zalezy czy dzis nie przejda obok meczu. Nie ma takiej opcjii aby Boston trafial tyle trojek jak w meczu z Clippers. Wogole te mecze na swieta, to jakis wesoly basket, bez zadnej wiekszej strategii i planu na gre. Dzis Lebron jak ostatnio bedzie zaangazowany to nie pozwoli aby Celtics wzielo to na ich parkiecie. Dodatkow Davis, Hachimura, Reaves, Vanderbilt..dzis Lakers to bierze. Powodzenia
Świetna wymiana dla Miami!Terry Rozier w Miami!
Miami Heat i Charlotte Hornets porozumieli się w sprawie wymiany. Na jej mocy Terry Rozier przeniesie się na Florydę. W przeciwnym kierunku powędruje Kyle Lowry oraz wybór w pierwszej rundzie draftu 2027 roku. Pick jest chroniony. Póki co, do wiadomości publicznej nie zostało podane w top ile.
Niespełna 30-letni Rozier notował dla Hornets w tym sezonie po 23,2 punktu, 3,9 zbiórki, 6,6 asysty oraz 1,1 przechwytu. W przyszłym sezonie zarobi $24,9 mln, z kolei rozgrywki 2025-26 są opcją klubu ($26,6 mln).
Niespełna 38-letni Lowry grał dla Heat na poziomie 8,2 punktu, 3,5 zbiórki, 4 asyst oraz 1,1 przechwytu. Jego kontrakt, w ramach którego zarobi $29,6 mln. w tym sezonie, wygaśnie z końcem rozgrywek.
Komentarz: Świetny ruch Miami!
link