Nie podali zadnych szczegolow, ale w Norwergii dosc ciezko jest o portfele elektroniczne i bukow. Unibet, betsson i inni sie zwineli, skrill, astropay i neteller tez uciekli wskutek jakichs decyzji rzadu
w zapytaniu o wysłanie pieniędzy na inną karte
Dziękujemy za skontaktowanie się z nami.
Wiele z wcześniej używanych metod płatności do doładowań i wypłat będzie nadal dostępnych w aplikacji MuchBetter.
W MuchBetter stale staramy się rozszerzać naszą ofertę i dostępność metod płatności, aby lepiej dopasować się do potrzeb naszych klientów. Jeśli nie widzisz opcji płatności, z której chciałbyś skorzystać w przyszłości, skontaktuj się z naszym zespołem pomocy technicznej i przekaż nam swoją sugestię!
Post automatycznie złączony:
czyli czekać trzeba będzie na wysłanie nowej karty jeżeli swoją wyrobiłeś przed marcem 2023
czy ktoś oblatany w crypto może polecić jakiś portfel, żeby ewenualnie to wysłać do nich?
w zapytaniu o wysłanie pieniędzy na inną karte
Dziękujemy za skontaktowanie się z nami.
Wiele z wcześniej używanych metod płatności do doładowań i wypłat będzie nadal dostępnych w aplikacji MuchBetter.
W MuchBetter stale staramy się rozszerzać naszą ofertę i dostępność metod płatności, aby lepiej dopasować się do potrzeb naszych klientów. Jeśli nie widzisz opcji płatności, z której chciałbyś skorzystać w przyszłości, skontaktuj się z naszym zespołem pomocy technicznej i przekaż nam swoją sugestię!
czyli czekać trzeba będzie na wysłanie nowej karty jeżeli swoją wyrobiłeś przed marcem 2023
czy ktoś oblatany w crypto może polecić jakiś portfel, żeby ewenualnie to wysłać do nich?
Jak będzie krypto w opcjach wyplaty to zlecam LTC do binance a tam konwersja z LTC na PLN i wyplata instaNt na konto ZEN a z zen wpłata wirtualna karta na revolut I wszystko w temacie.
Edit. Oczywiście najpierw trzeba sparować konto zen z binanca do wplat/wyplat
Jak będzie krypto w opcjach wyplaty to zlecam LTC do binance a tam konwersja z LTC na PLN i wyplata instaNt na konto ZEN a z zen wpłata wirtualna karta na revolut I wszystko w temacie.
Pewnie można ale napewno będzie to trwało dłużej i drożej. A co do przelewu bankowego na revolut to bym się wstrzymak narazie bo revolut ostatnio odwala i wstrzymuje niektóre przelewy i zwraca do nadawcy. Ja tak miałem u jednego bukmachera zagranicznego i wyczytałem gdzieś na forum że ktoś zlecił przelew z portfela jeton i revolut też mu tego nie przyjął i zwrócił do jeton. Więc jak nie będzie wypłat w krypto w MB to ja wale normalnie przelew na alior bank i nie będę juz kombinować bo 2500zl do wypłaty to nie ma mowy o przypale.