po tygodniu weryfikacji stoję w miejscu najpierw po wysłaniu kart z ktorych korzystałem zostałem poproszony o wysłanie konkretniej karty o numerze xyz oczywiscie ja wysłałem w pierwszym emailu najwyraźniej ktoś tego nie zauważył po ponownym przesłaniu tej samej karty poproszono mnie o wysłanie umowy rachunku konta o numerze ABC karta i konto to ten sam Bank i teraz zaczynają się schody po wysłaniu umowy którą pobrałem w aplikacji banku dostałem odpowiedź o weryfikacji negatywnej powodem było to iż plik który podpisałem elektonicznie ma nazwe formularz otwarcia konta i nie jest umową.
Po kontakcie z bankiem otrzymałem taka odpowiedź
Agent
Dzień dobry, wszystkie dokumenty masz zawsze dostępne w aplikacji.
Potwierdzeniem jest posiadanie tego formularza w Twojej aplikacji - jeśli masz naszą aplikację i podpisałeś formularz na otwarcie któregoś z naszych produktów, to znaczy, że jesteś naszym Klientem
Dzisiaj wysłałem kolejego emaila z ta właśnie odpowiedzią oraz wrzuciłem wszystkie dostępne pliki z aplikacji i dodałem Wyciąg z konta gdzie są zawarte wszystkie moje dane osobowe oraz wspomniany numer konta
Jeszcze na koniec wrzuciłem zdjecie email od Banku po podposaniu umowy jakie pliki sa zawarte w umowie
Czekamy dalej na rozwój sytuacji odpisuja po około 3 dnich
Dodam że bank opiera swoją działalność na aplikacji
Po kontakcie z bankiem otrzymałem taka odpowiedź
Agent
Dzień dobry, wszystkie dokumenty masz zawsze dostępne w aplikacji.
Potwierdzeniem jest posiadanie tego formularza w Twojej aplikacji - jeśli masz naszą aplikację i podpisałeś formularz na otwarcie któregoś z naszych produktów, to znaczy, że jesteś naszym Klientem
Dzisiaj wysłałem kolejego emaila z ta właśnie odpowiedzią oraz wrzuciłem wszystkie dostępne pliki z aplikacji i dodałem Wyciąg z konta gdzie są zawarte wszystkie moje dane osobowe oraz wspomniany numer konta
Jeszcze na koniec wrzuciłem zdjecie email od Banku po podposaniu umowy jakie pliki sa zawarte w umowie
Czekamy dalej na rozwój sytuacji odpisuja po około 3 dnich
Dodam że bank opiera swoją działalność na aplikacji