I co będziesz zlecał drugi raz ? Może teraz będzie ekspresowo.Po 22 dniach oczekiwania od zlecenia wypłaty Superbet zwrócił mi środki na konto bukmacherskie
Superbet wkrótce zamyka punkty naziemne w Polsce. Taką informacje otrzymałem wczoraj będąc w jednym z punktów.
Wejdź na czat, wpisz 2 x połącz i będziesz miał konsultanta.Delivery has failed to these recipients or groups:
Support Superbet ([email protected])
The recipient's mailbox is full and can't accept messages now. Please try resending your message later, or contact the recipient directly.
I to jest powazny bukmacher? Chyba kase z konta juz nigdy nie bede widziec...
Zwerfikowali Ci te konto w koncu? ja mam problem taki że wplata nagle moja zginela juz 48h nikt nie potrafi sie ustosunkować gdzie sie podziala mimo ze wyslalem potwoerdzenie i inne rzeczy. Druga sprawa nagle jak chcialem wypłacić kase chca werfikacji i mowia ze może trwac do 30 dni xxCos musi być na rzeczy.
Parę lat u nich gram, bez przygód.
Ale nagle po paru latach wstrzymują mi wypłatę raptem 200 zl i chcą do weryfikacji coś z banku
I zwykle taka sprawa załatwiana jest od ręki, a oni tutaj 3 dzień mi weryfikują potwierdzenie przelewu.
Ciekawe o co tam biega?
chyba to trwało tydzien, w koncu przegralmem to co mialem do wyplaty i odpusiclem.Zwerfikowali Ci te konto w koncu? ja mam problem taki że wplata nagle moja zginela juz 48h nikt nie potrafi sie ustosunkować gdzie sie podziala mimo ze wyslalem potwoerdzenie i inne rzeczy. Druga sprawa nagle jak chcialem wypłacić kase chca werfikacji i mowia ze może trwac do 30 dni xx
Przed chwila dopisali mi zagubiony przelew. To taki plus czekamy na werfikacjeSiedzę w bukmacherce od jakis 6 lat. Mam u dwóch czy 3 status vipa. Diabeł mnie podkusil żeby spróbować na superbet Przelalem im kilka tys. Obrot w tyg rzędu 20/30tys a oni chca werfikacje bo chce wyplacic kilkaset zlotych Najśmieszniejsze jest to ze wcześniej wyplacilem na te konto 100zl. i co i poszlo bez żadnych komplikacji xd A na pytanie gdzie moja wplata nadal nikt nie zna odpowiedzi. Najgorsze to że mam u nich większą sume. I muszę jakoś przeczekać to werfikacje