Cześć jak będziesz miał chwilę , to możesz podrzucić skrina , interesuje mnie tylko Btts , i najlepiej z tych niższych lig , oby nie ligi typu premier league itdna asianconnect masz ofertę ps3838, czyli pinka. Wydaje mi się, że oferta jest szersza chociaż teraz jest już za późno żeby sprawdzić pokazane przez Ciebie mecze. Wyślij coś z dzisiaj ok i sprawdzę
Mam ten sam problem z weryfikacją co Ty. Dostałem po wczorajszej rejestracji od nich bonusów 20euro, urobiłem 100e chciałem dzisiaj wypłacić. Jakieś nowe warunki, że musze depozyt zrobić i weryfikacje, bo obrót dokonałem. Okej wpłaciłem minimalny depozyt, zrobiłem weryfikacje KYC i początkowo zaakceptowali! Po kilku minut przyszedł mail, że chcą ode mnie dokumentu na którym jest PODPIS..żart i selfie z kartką gdzie jest data i mój podpis. Powiedziałem, że selfie zrobić mogę ale ani prawa jazdy ani paszportu nie mam. I teraz mi spamują ich polityką i każdy uzytkownik musi przez to przejść. Stąd pytanie, jakieś pomysły na rozwiązanie sytuacji? Gdzieś pisac itp?Czy ktoś w ostatnim czasie weryfikował Asianconnect? Wcześniej nie było z tym żadnego problemu...dowód, rachunek i można było grać. Teraz zachowują się jak śmieciowe buki a jest to o tyle dziwne, że ich model biznesowy opiera się na obrocie i bilans klienta nie ma znaczenia.
Poza tym, że odrzucają dowód osobisty i wymagają innego dokumentu to zażyczyli sobie trzymania kartki z aktualną datą i podpisem...lol
No i kolejne sprawa. Czy są jacyś brokerzy, którzy nie przekazują sobie danych...Mam na myśli fakt, że po tym jak mi nałożyli limit w pinnacle granym przez asianconnect to założyłem pinnacle u innego brokera na te same dane i też od razu był limit.
Z brokerów kojarzę poza AC, Betinasia, Sportmarket, Drinbet(ale nie grałem). Niestety limity z AC przechodzą na Betinasia i Sportmarket, nie wiem jak z Drinbet. Może są jeszcze jacyś inni, zaufani?
Może być priv.
Mają licencje na Curacao, na Curacao nie ma (jeszcze przez tydzień) polityki KYC i żadnych wymogów z tym związanych... wszystkie spółki, które tego żądają robią to z własnej inicjatywy. Taka sytuacja to wynik zakładania multikont... bukmacherzy zabezpieczają się tymi podpisami, zdjęciami na tle otwartego chata, datami etc. przez multikonta... możesz złożyć skargę do curacao lub wysłać im to czego oczekują. Możesz też zapytać się ich (asianconect) czy notarialne poświadczenie dowodu osobistego może być zamiast prawa jazdy. Nie jest to wielki koszt u notariusza.Mam ten sam problem z weryfikacją co Ty. Dostałem po wczorajszej rejestracji od nich bonusów 20euro, urobiłem 100e chciałem dzisiaj wypłacić. Jakieś nowe warunki, że musze depozyt zrobić i weryfikacje, bo obrót dokonałem. Okej wpłaciłem minimalny depozyt, zrobiłem weryfikacje KYC i początkowo zaakceptowali! Po kilku minut przyszedł mail, że chcą ode mnie dokumentu na którym jest PODPIS..żart i selfie z kartką gdzie jest data i mój podpis. Powiedziałem, że selfie zrobić mogę ale ani prawa jazdy ani paszportu nie mam. I teraz mi spamują ich polityką i każdy uzytkownik musi przez to przejść. Stąd pytanie, jakieś pomysły na rozwiązanie sytuacji? Gdzieś pisac itp?