Fedusio jedna z najlepszych przyjmujących naszej ligi, Czyrniańska ? Jedna z najbardziej przehajpowanych zawodniczek w naszej kadrze. Na dzień dzisiejszy nie widzę mocniejszego składu naszej reprezentacji. Totalnie mam odmienne zdanie co do Twojego. Jesteś chyba mega uprzedzony do naszych kadrowiczek. Nie dawno zrobiły dobry wynik w LN takim składem.Ani za Nawrockiego nie kibicowałem dziewuchom, ani nie będę robić tego za Lavariniego. Obaj mają idiotyczne pomysły na prowadzenie zespołu i nasze wizje (moje jako kibica) nigdy się nie spotkają. Ponadto w Serbii gra moja ulubiona zawodniczka (co widać po awatarze) i kibicuje Serbii. Nie widzę przymusu kibicowania reprezentacji Polski
Jeśli chciałbyś znać moje wizje to napiszę, żeby nie ciągnąć jałowej dyskusji z kimś kto ma zero konkretnych argumentów.
1) granie na siłę słabą Joasia Wolosz, która jest rozgrywającą systemowa i do systemu naszej reprezentacji nie pasuje i uważam Kasie Wenerska za lepsza opcję
2) granie beznadziejnym duetem Łukasik - Różański i brak chęci rozwijania umiejętności Czyrnianskiej, która z naszej reprezentacji ma zdecydowanie najjaśniejsza przyszłość, a wrzucanie jej na boisko dopiero jak się dupa pali i trzeba zdejmować beznadziejne przyjmujące.
3) powoływanie Fedusio, która nie jest nawet na solidnym poziomie ligowym, a co dopiero europejskim i wstawianie jej na boisko w jakimkolwiek momencie meczu.
W związku z powyższym za każdym razem jak Serbia będzie grała z Polską to mam nadzieję, że Tijana Boskovic i spółka będzie je walcowala.
W dodatku jesteś na forum bukmacherskim. W bukmacherce nie ma sentymentów. Im szybciej się tego nauczysz, tym lepiej dla Ciebie. Jeśli chcesz ochy i achy na temat naszej kadry, to idź na forum wspierania reprezentacji Polski. Absurdalny jest Twój post w miejscu gdzie w każdym dziale w pewnym stopniu stawia się przeciwko Polsce, żeby zarobić pieniądze. Jeśli nie chcesz zarabiać pieniędzy to graj patriotycznie.
Ostatnia edycja: