Mi się wydaję, że to nowy rodzaj marketingu stosowany na szerszą skalę. Rejestruje się na stronach curacao i też dostaje tego typu oferty "bez depozytu". Darmowe spiny bez depozytu... czyli wpłać a dostaniesz darmowe spiny xDTo samo dostałem, żałosna próba wprowadzenia w błąd z ich strony. Chociaż nie do końca rozumiem co chcą tym osiągnąć, chyba kłamstwem nie zachęcą wielu osób do wpłaty ale może ja się nie znam na marketingu
Kolega chyba sarkastycznie pisał, przynajmniej ja tak to odczytałem Ale możliwe, że masz rację co tego rodzaju. Pzbuk to chyba jeden z najsłabiej radzących sobie buków na naszym rynku więc może chociaż czymś takim chcą się wyróżnić i wyprzedzić konkurencję, chociaż pewnie te największe firmy nie mają potrzeby takich praktyk stosowaćMi się wydaję, że to nowy rodzaj marketingu stosowany na szerszą skalę. Rejestruje się na stronach curacao i też dostaje tego typu oferty "bez depozytu". Darmowe spiny bez depozytu... czyli wpłać a dostaniesz darmowe spiny xD
Działa to tak, że ludzie szukają promocji bez depozytu, więc w wyszukiwarce to znajdą... część zobaczy jak rzeczywiście wygląda promocja a część jak kolega 2 posty wyżej uzna, że promocja jest ok i zdecyduje się wpłacić. Chyba jest to wynikiem zmiany przepisów prawa i ochronie konsumentów a firmy znalazły sposób, żeby to obejść.
możliwe, mam problem ze zrozumieniem sarkazmu i kontekstu jeśli ma więcej niż jedno znaczenie Tak czy siak tak wygląda marketing zachęcający... jakiś odsetek wpłaci... nie pomyśli... i zostanie u buka Na tej zasadzie działa mnóstwo stronek, które oferują rzeczy "za darmo" ale jak chcesz mieć dostęp do czegoś więcej to płać i jakiś tam % płaci albo decyduje się na płacenie...Kolega chyba sarkastycznie pisał, przynajmniej ja tak to odczytałem Ale możliwe, że masz rację co tego rodzaju. Pzbuk to chyba jeden z najsłabiej radzących sobie buków na naszym rynku więc może chociaż czymś takim chcą się wyróżnić i wyprzedzić konkurencję, chociaż pewnie te największe firmy nie mają potrzeby takich praktyk stosować
|
No ku.. tego jeszcze chyba nie było, a to nowość .Normalnie nagroda roku za innowacje Hahahaahahato chyba jakiś żart?
mail:
Drogi Graczu,
Wprowadzamy aktualizacje do naszej platformy bukmacherskiej, aby zapewnić lepsze wrażenia z zakładów sportowych na naszej stronie internetowej. Aktualizacje będą miały miejsce 22.08.2023 o godzinie 6:45. Podczas prac nad nimi nasza strona z zakładami sportowymi będzie niedostępna. Nowa, ulepszona strona sportowa zostanie ponownie uruchomiona około godziny 12:00.
W ramach naszych przygotowań anulujemy wszystkie otwarte zakłady, których wynik zostanie rozstrzygnięty po 21.08.2023. Zostaną one unieważnione, a stawka zostanie zwrócona na Twoje konto gracza.
W przypadku zakładów wielokrotnych anulujemy zakład, a stawka zostanie zwrócona na Twoje konto gracza. Wszelkie częściowe wygrane będą honorowane i w takim przypadku stawka nie zostanie zwrócona.
Twoja historia zakładów będzie zawsze dostępna poprzez kontakt z obsługą klienta.
W przypadku jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt pod adresem [email protected].
Nie możemy się doczekać, aby zapewnić Ci, drogi graczu, nowe doświadczenia w zakładach sportowych na naszej platformie!
Zespół PZBuk
to jest najlepsze... co oznacza "wynik zostanie rozstrzygnięty"? Czy chodzi o to, że spotkania się zakończą po 21.08 czy chodzi o to kiedy rozliczą zakłady? na miejscu osób, które mają tam zakłady dopytałbym się Z ciekawości wszedłem na konto w PZBUK (nie gram tam od nie wiem kiedy) też mam taki komunikat. "Legalni" bukmacherzy nie raz zwlekali z rozliczaniem zakładów aby bonusów nie przyznawać... także dopytałbym się czy chodzi o rozliczenie czy rozstrzygnięcie (tj. wynik końcowy znany a nie ma rozliczenia) i zrobiłbym screena tego komunikatu, bo moim zdaniem można go interpretować jednoznacznie czyli znany wynik końcowy przed 22.08 i ewentualnie się wykłócał o swoje pieniądze...to chyba jakiś żart?
mail:
Drogi Graczu,
Wprowadzamy aktualizacje do naszej platformy bukmacherskiej, aby zapewnić lepsze wrażenia z zakładów sportowych na naszej stronie internetowej. Aktualizacje będą miały miejsce 22.08.2023 o godzinie 6:45. Podczas prac nad nimi nasza strona z zakładami sportowymi będzie niedostępna. Nowa, ulepszona strona sportowa zostanie ponownie uruchomiona około godziny 12:00.
W ramach naszych przygotowań anulujemy wszystkie otwarte zakłady, których wynik zostanie rozstrzygnięty po 21.08.2023. Zostaną one unieważnione, a stawka zostanie zwrócona na Twoje konto gracza.
W przypadku zakładów wielokrotnych anulujemy zakład, a stawka zostanie zwrócona na Twoje konto gracza. Wszelkie częściowe wygrane będą honorowane i w takim przypadku stawka nie zostanie zwrócona.
Twoja historia zakładów będzie zawsze dostępna poprzez kontakt z obsługą klienta.
W przypadku jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt pod adresem [email protected].
Nie możemy się doczekać, aby zapewnić Ci, drogi graczu, nowe doświadczenia w zakładach sportowych na naszej platformie!