MichaelCorleone
Użytkownik
Już od jutra zaczynają się nam Mistrzostwa Europy w wydaniu płci pięknej, niektórym bardziej pasuje to wydanie, innym mniej - ja akurat jestem fanem siatkówki męskiej stojącej nie ukrywajmy na poziomie wyższym, aczkolwiek pasjonująco zapowiada się nam również turniej kobiet, której fanów rzecz jasna również nie brakuje Faworytki jak zwykle te same, czyli Włoszki, Serbki i o dziwo trzeba dodać do tego grona trzech drużyn Polki, tak niesamowicie nasze siatkarki podniosły poziom gry, oraz niestety no nie zobaczymy tutaj Brazylii, USA czy Chinek co jest rzeczą oczywistą ale jest za to Turcja gdzie po odbyciu karencji zagra nam kapitalna Melissa Vargas co stawia Turczynki w ścisłym gronie kandydatek do wygrania Mistrzostw. To tak na wstęp a przechodząc do konkretów:
Zespoły podzielone na 4 koszyki:
Grupa A:
Grupa B:
Grupa C
Grupa D
Zmagania zaczynamy od jutra meczem Włoszek z Rumunkami, gdzie Włochy są oczywiście murowanym faworytem. Do kolejnej fazy z każdej z grup przechodzą po 4 zespoły najlepsze zespoły, zaczynając faze playoff, która rozpocznie się nam od 26 sierpnia i tam zaczniemy już od 1/8 i kolejno będziemy dązyć aż do finału w którym liczymy oczywiście na występ Polek, które to już smak złota ME znają i mam nadzieję, że znow nazwiemy swoje siatkarki złotkami na co po przebudowie pokoleń zdecydowanie szanse są naprawdę ogromne a co do reszty zapraszam do dyskusji w temacie docelowym:
Zespoły podzielone na 4 koszyki:
Grupa A:
Grupa B:
Grupa C
Grupa D
Zmagania zaczynamy od jutra meczem Włoszek z Rumunkami, gdzie Włochy są oczywiście murowanym faworytem. Do kolejnej fazy z każdej z grup przechodzą po 4 zespoły najlepsze zespoły, zaczynając faze playoff, która rozpocznie się nam od 26 sierpnia i tam zaczniemy już od 1/8 i kolejno będziemy dązyć aż do finału w którym liczymy oczywiście na występ Polek, które to już smak złota ME znają i mam nadzieję, że znow nazwiemy swoje siatkarki złotkami na co po przebudowie pokoleń zdecydowanie szanse są naprawdę ogromne a co do reszty zapraszam do dyskusji w temacie docelowym:
Ostatnia edycja: