>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pozostałe turnieje i memoriały żużlowe w sezonie 2023 (SEC, SON, IMŚJ)

Status
Zamknięty.
neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Jasiński over 3,5 pkt. @1,72 Forbet
Ostatnie zawody, wiele rozstrzygnięć jest znanych, idę więc dziś w overy nieoczekiwanych zawodników. Na pierwszy ogień idzie Jasiński, choć pierwszą moją myślą był Świdnicki. Ten jednak jest w tym sezonie tak tragiczny, że granie jakichkolwiek overów w jego kierunku nie wchodzi w grę. Próbuję więc Wiktora, który ostatnio wystrzelił jak Filip z Konopii kładąc kupony wszystkim, którzy mocno weszli w jego ligowy under. Młody zawodnik gorzowskiej Stali tymczasem pojechał najlepszy mecz w sezonie i chyba pierwszy bieg nominowany. Liczę więc, że dziś to pociągnie i przy takiej stawce linia wydaje się śmieszna, a kurs zacny. Z kim może powalczyć mój faworyt? W pierwszej serii poza zasięgiem Kołodziej, Fajfer wydaje się do ukąszenia, Świdnicki to obowiązek. Druga seria raczej na straty. W trzeciej Lampart i Buczek, który też w mocniejszej stawce bywa chimeryczny, linia z resztą na niego dziś też malutka. W czwartym biegu Wiktor ma Adriana Gałę z którym może lub powinien wygrać. W ostatniej serii trzej uczestnicy GP, więc ewentualne punkty dadzą tylko wykluczenia. Niemniej jest szansa na 5-6 punktów, więc te myślę że to uciuła, bo przy tak nieskiej linii zadanie bardzo ułatwiają zdarzenia losowe (taśmy, defekty).

Lampart over 4,0 pkt. @1,85 Fuksiarz
Wiktor jakby z biegiem sezonu nabiera trochę pewności siebie i wraz z rosnącą formą Apatora rośnie dyspozycja młodego, toruńskiego seniora. W Ekstralidze z Wilkami zaliczył przyzwoity występ notując 5 pkt. w 4 startach w których wygrywał m.in. z Lebiediewem, czy Świdnickim. Patrząc na stawkę IMP i na fakt, że Wiktor potrafił w przeszłości kończyć te zawody na 6 miejscu wydaje mi się, że dziś powinien pokryć wystawioną linię, a opcji do punktowania jest naprawdę wiele.

Janowski TOP 4 @2.15 Fortuna
Ciężko tu cokolwiek analizować. Typuję Maćka dziś w TOP 4, bo to obecnie TOP 4 🤷‍♂️. To nie jest zawodnik, który zachłyśnie się wczorajszym sukcesem i wydaje mi się, że godzinę po finale DPŚ już myślał o dzisiejszych zawodach, które ma szanse zakończyć a podium. Stawiam, że dziś to udowodni i trochę mnie zaskakuje tak wysoki kurs na to zdarzenie, spróbuję więc to wykorzystać. W Ekstralidze zaliczył tu dyszkę i to z jednym defektem, więc był to wynik naprawdę satysfakcjonujący rezultat. Wczoraj zawody nie były do końca dla Maćka udane, jednak w najważniejszym momencie wieczoru zachował się znakomicie, na podobne akcje liczę dziś.

cinas89 3,4K

cinas89

Football,speedway
Jasiński over 3,5 pkt. @1,72 Forbet
Ostatnie zawody, wiele rozstrzygnięć jest znanych, idę więc dziś w overy nieoczekiwanych zawodników. Na pierwszy ogień idzie Jasiński, choć pierwszą moją myślą był Świdnicki. Ten jednak jest w tym sezonie tak tragiczny, że granie jakichkolwiek overów w jego kierunku nie wchodzi w grę. Próbuję więc Wiktora, który ostatnio wystrzelił jak Filip z Konopii kładąc kupony wszystkim, którzy mocno weszli w jego ligowy under. Młody zawodnik gorzowskiej Stali tymczasem pojechał najlepszy mecz w sezonie i chyba pierwszy bieg nominowany. Liczę więc, że dziś to pociągnie i przy takiej stawce linia wydaje się śmieszna, a kurs zacny. Z kim może powalczyć mój faworyt? W pierwszej serii poza zasięgiem Kołodziej, Fajfer wydaje się do ukąszenia, Świdnicki to obowiązek. Druga seria raczej na straty. W trzeciej Lampart i Buczek, który też w mocniejszej stawce bywa chimeryczny, linia z resztą na niego dziś też malutka. W czwartym biegu Wiktor ma Adriana Gałę z którym może lub powinien wygrać. W ostatniej serii trzej uczestnicy GP, więc ewentualne punkty dadzą tylko wykluczenia. Niemniej jest szansa na 5-6 punktów, więc te myślę że to uciuła, bo przy tak nieskiej linii zadanie bardzo ułatwiają zdarzenia losowe (taśmy, defekty).

Lampart over 4,0 pkt. @1,85 Fuksiarz
Wiktor jakby z biegiem sezonu nabiera trochę pewności siebie i wraz z rosnącą formą Apatora rośnie dyspozycja młodego, toruńskiego seniora. W Ekstralidze z Wilkami zaliczył przyzwoity występ notując 5 pkt. w 4 startach w których wygrywał m.in. z Lebiediewem, czy Świdnickim. Patrząc na stawkę IMP i na fakt, że Wiktor potrafił w przeszłości kończyć te zawody na 6 miejscu wydaje mi się, że dziś powinien pokryć wystawioną linię, a opcji do punktowania jest naprawdę wiele.

Janowski TOP 4 @2.15 Fortuna
Ciężko tu cokolwiek analizować. Typuję Maćka dziś w TOP 4, bo to obecnie TOP 4 🤷‍♂️. To nie jest zawodnik, który zachłyśnie się wczorajszym sukcesem i wydaje mi się, że godzinę po finale DPŚ już myślał o dzisiejszych zawodach, które ma szanse zakończyć a podium. Stawiam, że dziś to udowodni i trochę mnie zaskakuje tak wysoki kurs na to zdarzenie, spróbuję więc to wykorzystać. W Ekstralidze zaliczył tu dyszkę i to z jednym defektem, więc był to wynik naprawdę satysfakcjonujący rezultat. Wczoraj zawody nie były do końca dla Maćka udane, jednak w najważniejszym momencie wieczoru zachował się znakomicie, na podobne akcje liczę dziś.
To oraz twoim tokkiem myślenia fajfer ostatnio na wyjeździł zrobił 11pkt gdzie to tez jest jego rekord i porównywanie go z Jasinskim w ogóle
Nie ma sensu, gdzie jeden a drugi. Jasinskiemu wyszedł póki co jeden mecz wiec jedna jaskola wiosny nie czyni ale watpie zeby był lepszy od Fajfera

I 35,1K

iti

Użytkownik
Zdaje się, że tutaj może poza medalistami nikt nie ma pewnego miejsca startu w przyszłorocznym finale (a i tak chyba tylko uczestnicy GP mają takowy), więc będą to de facto towarzyskie zawody, bo medale są rozdane, Hampel ma iluzoryczne szanse na medal, ale rok temu w IMP zrobił 6 oczek przy 9 Janowskiego i 7 Dudka. Ja też bym chyba szedł w overy tych, którzy mają coś do udowodnienia, którzy walczą o kontrakty na przyszły sezon.

marasspec 22,6K

marasspec

Użytkownik
kubera win kurs 8 sts
Patrząc na rozkład biegów kubera ma wręcz idelane pola startowe w każdym swoim biegu na najgroźniejszych rywali .Myślę ,że warto za drobne

neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
To oraz twoim tokkiem myślenia fajfer ostatnio na wyjeździł zrobił 11pkt gdzie to tez jest jego rekord i porównywanie go z Jasinskim w ogóle
Nie ma sensu, gdzie jeden a drugi. Jasinskiemu wyszedł póki co jeden mecz wiec jedna jaskola wiosny nie czyni ale watpie zeby był lepszy od Fajfera
Nigdzie nie napisałem, że Jasiński będzie lepszy od Fajfera, ewentualnie ma szansę z nim w pojedynczym starcie.

dx2 266,2K

dx2

Użytkownik
A w ogole to bedzie jeszcze rozegrana runda IMP by wylonic mistrza czy klasyfikacja IMP pozostanie bez rundy z Krosna ?

I 35,1K

iti

Użytkownik
Nikt tego nie wie. Może być problem z terminami, bo weekendy raczej pozajmowane do końca sezonu, więc jak rozegrają rundę w Krośnie czy gdzieś indziej to raczej na tygodniu.

Otrzymane punkty reputacji: +244
M 0

michuu220888

Użytkownik
Nikt tego nie wie. Może być problem z terminami, bo weekendy raczej pozajmowane do końca sezonu, więc jak rozegrają rundę w Krośnie czy gdzieś indziej to raczej na tygodniu.
No jak widać w Krośnie nawet przez cały dzień gdzie nie było opadów dużych nie przygotowali toru , myśle ze pojadą gdzie indziej możliwości jest dużo ale terminy zawodników to już inna historia wiadomo ze kasy gdzieś jeszcze jeździ po za Polska wiec krucho to widzę w tym tygodniu 😔😔

I 35,1K

iti

Użytkownik
No jak widać w Krośnie nawet przez cały dzień gdzie nie było opadów dużych nie przygotowali toru , myśle ze pojadą gdzie indziej możliwości jest dużo ale terminy zawodników to już inna historia wiadomo ze kasy gdzieś jeszcze jeździ po za Polska wiec krucho to widzę w tym tygodniu 😔😔
Sęk w tym, że to nie o tor się rozchodziło, ale laik ma prawo tego nie wiedzieć.

S 39,7K

scrobek

Użytkownik
Bloedern over 3,5 pkt. 2,20 STS

Niska linia na niemieckiego zawodnika, który występuje z dziką kartą w dzisiejszych zawodach w Gustrow. Historia pokazuje, że lepsze są tutaj tory zewnętrze czyli C, D. Niemiec dwa razy startuje z pola D oraz raz z C. Dla mnie to dodatkowy handicap

maniek81 427K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Kołodziej - Michelsen [1] 1.75 betfan
Ależ jazda obu, ale to Janek dziś był kosmicznie szybki 😁

Janek w formie, Jankowi ten tor pasuje z powinien dziś być wysoko i liczę na finał. Tego samego nie można powiedzieć o Duńczyku, który błąka się i szuka formy. Jego występy w ostatnim czasie nie zachwycają, więc idę w kierunku Polaka.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1243
A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
Mi się wydaje że warto iść w kierunku underdogow w takich turniejach wiele się dzieje...do tego dobre pieniądze są do podniesienia...ostatnio w Szwecji coś drgnelo u Lindbaecka fajnie biegi tam zaliczał....a linia niziutka...
Lindbaeck over 3.5 kurs 1.55 Fortunado dubla myślę ok...
Typy poboczne;
A.Lebiediew over 7.5 Kurs 1.9 Fortuna
A.Ellis over 2.5 kurs 1.65 Fortuna
Myślę jeszcze nad Huckenbeckiem co z nim wymyśleć... ale decyzję podejmę tuż przed startem...
Z innych sportów konsekwentnie tak jak wczoraj na Pegule tennis

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1832
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom