3. liga na sobotę luźne typy
Pogoń Grodzisk Mazowiecki - Łomża wynik do przerwy Pogoń win 2.10 (15:00)
1:0
Tutaj trochę ryzykownie, ale Grodzisk po falstarcie w 1 kolejce teraz myślę podejdzie od początku skoncentrowany i ogarnie temat już w pierwszej części.
Concordia - Jagiellonia 2 2.40 (17:00)
1:1 popełniłem błąd bo nowym trenerem rezerw jest stary trener Concordii, więc przyjechał młodymi samemi i remis zrobili
Jaga w pierwszym meczu wystawiła ekstraklasę i sensacyjne zremisowała u siebie z Bronią Radom. W drugiej kolejce będzie łatwiej - Concordia pierwszy mecz ponad stan, do tego jeden z filarów Kopka z redem więc out. Widzę tu value.
Błękitni - Unia Solec goście powyżej 1.5 gola 2.55 (15:00)
3:1, do przerwy 0:1 i karny skopany na 3:2 w 89' Ach ten Solec ..
Błękitni w Toruniu byli tragiczni, Solec też wtopili z Gniewinem po walce. Tak im odcięło prąd po tym jak znowu przegrali u siebie - pomimo wzmocnień latem, że przez tydzień nic nie dodali na FB, a tak to były podniety, prezes w lokalnym radiu etc. Myślę że będą mocno zmotywowani na wina no i argumenty sportowe jak najbardziej mają - imo postrzelają.
Zawisza - Elana handi -1.5 win Zawisza 2.55 (19:46)
Zawka bierze to z handi imo - sportowo kandydat do awansu, u siebie ze znienawidzonym rywalem o 19:46 wielki mecz - moim zdaniem Elana przyjmie kulka goli w Bydgoszczy, bo w tym meczu gospodarze pójdą na całość, a sportowo kadra jest w Bydgoszczy na awans.
Kp Starogard - Kartuzy over 1.5 home 2.40 (17:00)
2:2
Starogard jechany przez swoich kibiców za odpuszczanie komu potrzeba było w końcówce zeszłego sezonu ma Kartuzy, które swoje osiągnęły na stulecie - utrzymały się i teraz moim zdaniem będą lekko zjeżdżać. Home ma potencjał na wygraną, sportowo moim zdaniem są lepsi, kursu trochę za duże na jedynkę, ale idę w gole jak to często w 3 lidze robię bo wysokie wyniki tam nie dziwią.
Wieczysta - Jaśkowice handi -1.5 1 1.95 (12:00)
5:3
Handi na wieczystą imo do gry, limit przypalu wykorzystany w pierwszej kolejce w Krośnie.
KSZO - Awia 2 1.80 (17:00)
1:2
Avia ma plany zrobić Wieczystej to co stalówka w zeszłym sezonie i ma na to wielkie szanse. Zaczną mocno, sportowo to jest po wielkich transferach zespół na walkę o awans w II lidze, więc sorry ale nie tym razem KSZO.