Przed nami Kwalifikacje do Mistrzostw Świata
Włochy -
Estonia 3:1
Włosi to niedawny vice mistrz Igrzysk Europejskich gdzie w finale przegrali 2:5 ze Szwajcarią. Było to zaledwie kilka dni temu, dziś przeciwnik zdecydowanie z innej półki.
Estonia to zespół słaby i nie ma co się oszukiwać jednak w ich meczach widzimy bardzo dużo bramek a Włosi mają kim strzelać, najlepsi gracze są na tym turnieju.
Włosi trafili naprawdę dobrze i na 95% powinni być w top2 a prawdopodobnie zajmą 1 miejsce.
Mój główny bet na to spotkanie:
powyżej 7,5 1,60
Pozostałe typy:
powyżej 8,5 2,10
Estonia powyżej 1,5 1,52
Polska -
Litwa 3:1
Polacy na Igrzyskach Europejskich pokazała się ze słabej strony mimo, że rozpoczęli bardzo dobrze wygrywając z Azerbejdżanem aż 7:1 ale już kolejne mecze to same porażki.
Litwa oczywiście jest zespołem słabym ale hmm..
Polska ofensywnie ostatnio nie wyglądała dobrze,
Litwa też.
poniżej 8,5 1,65
Pozostałe typy:
Polska -1,5 1,80
Dania -
Szwajcaria 3:2
Szwajcarzy to zwycięzcy Igrzysk Europejskich, ich najlepsi gracze wystąpią na tym turnieju. Z Danią są zdecydowanym faworytem i nie wyobrażam sobie aby nie wygrali.
Liczę na ich mocną ofensywę bo takową mają, ich mecze to średnio 6 bramek - oczywiście sami tyle strzelają ale z tymi słabszymi często tych bramek pada więcej.
Piłka nożna plażowa jest takim sportem, że rzadko nawet te słabe zespoły nie strzelają bramek - oczywiście zdarza się ale rzadko.
powyżej 8,5 2,03
Portugalia -
Niemcy 8:6
Portugalia rozpoczyna kwalifikacje od meczu z Niemcami, turniej rozgrywany w Portugalii a więc bardzo duży handicap w stronę gospodarzy i zdecydowanych faworytów.
Portugalia mocno rozczarowana, kiedy to nie zdobyli nawet medalu Igrzyskach Europejskich. Kadrowo to
Niemcy nie mają podjazdu i wydaje mi się, że całkiem fajne handi jest na gospodarzy.
Portugalia -3,5 1,70
Pozostałe typy:
powyżej 7,5 1,70
Azerbejdżan - Mołdawia
2:3
Mołdawia bardzo overowy zespół, strzelają o dziwo sporo bramek ale jeszcze więcej tracą tych goli. Azerbejdżan jest faworytem i uważam, że powinni wygrać jednak według mnie co najmniej 4 bramki Azerbejdżan po tym samym kursie jest pewniejszy. Dodatkowy atut Azerbejdżanu to, że grają u siebie.
Azerbejdżan powyżej 3,5 1,55
Pozostałe typy:
powyżej 7,5 1,95
Hiszpania - Ukraina
3:3
Tutaj wchodzę w bramki,
Hiszpania pokazała na ostatnim turnieju, że strzela i traci mega dużo bramek, Ukraina zawiedziona i tylko 7 miejsce ale jest to solidny zespół i uważam, że ten mecz będzie dużo bardziej wyrównany niż pokazują to kursy. Minimum 8 bramek widzę dość spokojnie.
powyżej 7,5 1,85
Pozostałe typy:
powyżej 8,5 2,40
Z góry Was przepraszam za tak słabe typowanie w 1 dniu - jedyny plus to, że mało goli było i raczej bukmacherzy nie podniosą linii na kolejne dni
Jutro postaram się zdecydowanie poprawić skuteczność bo dziś była miazga.