>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Piłka nożna plażowa

zibi16 1,8M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Przed Nami 2-ga kolejka - Może pójdzie troszkę lepiej bo Hiszpania strasznie rozczarowała w meczu z Senegalem. Senegal zjadł ich fizycznie. Tahiti również rozczarował w meczu z Chile. Tak bywa czasem.

Japonia - Białoruś 3:6

Na ten mecz mam 2 typy. Moim głównym betem na to spotkanie to gol z przewrotki. Japonia strzeliła 2 gole z przewrotki w meczu z Gwatemalą wygrywając 6:2 dość pewnie. 2 gole Gwatemalii to błędy Japoni. Białoruś również strzeliła 3 bramki z przewrotki w meczu z Seszele wygrywając 6:3. Ilość zmarnowanych okazji przez Białoruś była ogromna i mimo wygranej zagrali słabo.
Japonia to solidna ekipa już od kilku lat, mają bardzo dobrze grającego bramkarza co stwarza im przewagę w ataku - strzelił gola swoją drogą w pierwszym meczu. Na poprzednich MŚ Białoruś pokonała Japonię 3:1 w fazie grupowej ale był to mecz wyrównany i dziś również takiego się spodziewam. Kurs na Białoruś lekki za niski moim zdaniem więc również zaryzykuję i pójdę w stronę Japonii, która na pewno nie stoi tutaj na straconej pozycji. Oczywiście należy pamiętać, że Białoruś to drużyna bardzo solidna grająca na pewno o medale tutaj ale mnie jakoś w pierwszym meczu nie przekonali.

gol z przewrotki? TAK 1,5
Japonia lub remis 2,08

Paragwaj - Iran 1:5

Kolejny chyba najciekawszy mecz. Paragwaj przegrała 9:11 z Portugalią i był to mecz, który warto obejrzeć - tylu bramek często nie oglądamy i mimo, że mi handi +2,5 weszło na Paragwaj to Portugalia wręcz zdemolowała Paragwaj. Wygrywali już 11:4 i powiem szczerze wyłączyłem ten mecz już nie wierząc, że stratę odrobią. Na moje szczęście Portugalia zmieniła skład, weszli zawodnicy mniej grający, rozluźnili się i 5 bramek Paragwaju strzelonych w 3 ostatnich minutach po błędach Portugalii.
Iran wygral 5:4 z Mauretanią i mimo, że wynik na styku to również Iran rozluśnił się prowadząc już 5:1. Iran to faworyt do medali, Paragwaj wydawać by się mogło, że moga sprawić tutaj jakąś niespodziankę ale muszą poprawić grę - na pewno ich stać na to.
Przed Nami 2 drużyny grające dość ofensywnie. dlatego pójdę w tym meczu w over. Tutaj wynik może pójść w obie strony, Iran może rozbić Paragwaj tak samo jak Portugalia. Paragwaj może zagrać dużo lepiej ale wydaje mi się, że powinniśmy oglądać bramki. W meczach obu drużyn w 1 kolejce padło aż 29 bramek.

powyżej 7,5 1,4
powyżej 8,5 1,7

Seszele - Gwatemala 3:4

Seszele nadal uważam za najsłabszą drużynę na tym turnieju mimo bardzo ambitnej gry z Białorusią. Strzelili 3 gole. Uważam, że z meczu na mecz kondycja będzie coraz słabsza u nich bo Oni rzadko grają. Na pewno ambicji im nie zabraknie i przed własnymi kibicami zrobią wszystko aby wygrać choć zremisować ten mecz bo to jedyna ich szansa ale również taka jest dla Gwatemalii, która powinna ten mecz wygrać. Kurs na nich niezbyt duży ale myślę, że są Oni faworytem.
W meczu Gwatemalii padło 8 bramek, w meczu Seszeli padło 9 bramek.
Myślę, że możemy tutaj obejrzeć sporo bramek bo ani jedna ani druga drużyna nie należy do drużyn dobrze broniących.

Gwatemala 1,4
Gwatemala strzeli +4,5 1,6
powyżej 8,5 2,00

Mauretania - Portugalia 4:8

To co zrobiła Portugalia w meczu z Paragwaj, strzelając 11 bramek to nie spodział się raczej nikt. Grali przed 30 minut kapitalnie. Ostatnie 6 minut to duże rozprężenie. Jeżeli zagrają tak z Mauretanią to mogą wbić kolejną dychę.
Mauretania przegrała 4:5 z Iranem ale Iran gdyby chciał strzelił by tych bramek więcej. Wchodzę w bramki Portugalii obym się nie zawiódł. Portugalia ma bardzo szeroką kadrę więc tutaj kto nie wejdzie to ten poziom jest trzymany. Widać, że są dobrze przygotowani do tego turnieju.

Portugalia strzeli +6,5 1,8
powyżej 8,5 1,6
powyżej 9,5 2,00

Wszystko gram w STS

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1417
zibi16 1,8M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
2 kolejka w grupach C i D.

Oman - Salwador 4:4

Obie drużyny przegrały swoje mecze zgodnie z planem. Oman przegrał z Włochami 4:7 natomiast Salwador przegrał z Brazylią 1:3. Najniższy wymiar kary jaki mogli mieć. Brazylia zagrała to spotkanie na pół gwizdka.
Czy Salwador jest aż takim faworytem? Oman to 16 drużyna w rankingu natomiast Salwador jest 12 drużyną.
Powiem szczerze Oman częściej oglądam na turniejach i grają solidnie. Salwador nie widziałem zbyt często dlatego nie mam zdania o nich. Ja jednak pójdę w stronę bardziej doświadczonego Omanu. Obie drużyny nie mają szans na zajęcie 1 lub 2 miejsca bo w grupie mają Brazylię i Włochy, które są poza zasięgiem dlatego to spotkanie jest o 3 miejsce. Oczywiście to spotkanie jeszcze będzie dawać nadzieję na ten awans przed 3 kolejką.

Oman lub remis 2,2
Oman strzeli +3,5 gola 2,00
Oman +2,5 1,4
powyżej 7,5 gola 1,6

Tahiti - Senegal

Tahiti sprawiło niespodziankę przegrywając 6:7 z Chile i na pewno mocno sobie skomplikowali sytuację w grupie. Senegal wręcz fizycznie zdemolował Hiszpanów wygrywając 4:1. Teraz na przeciw siebie stają dwie fizyczne drużyny. Tahiti to również zespół mocny i twardy. Senegal 10 miejsce w rankingu natomiast Tahiti 13 jednak Tahiti gra tylko na MŚ dlatego ich ranking jest niemiarodajny.
Myślę, że tutaj zobaczymy dość wyrównane spotkanie. Faworytem wydaje się być Senegal po pierwszym meczu ale Tahiti na pewno nie powiedział ostatniego słowa. Kursy na nich moim zdaniem zawyżone dlatego również i tutaj idę w kierunku niefaworyta.

Tahiti lub remis 2,31
Tahiti strzeli +3,5 gola 1,9
Tahiti +2,5 1,45
powyżej 7,5 1,5

Brazylia - Włochy

Mecz o 1 miejsce w grupie i lepsze rozstawienie teoretycznie. Ostatni ich mecz to finał poprzednich MŚ gdzie Brazylia wygrała 6:4. Ogólnie ich ostatnie 5 pojedynków to co najmniej 10 bramek dlatego wydaje mi się, że najlepiej pójść tutaj w stronę goli. Kurs na Brazylię za niski.

powyżej 8,5 1,5

Hiszpania - Chile

Hiszpania nie pokazała zupełnie nic w meczu z Senegalem i w pełni zasłużenie przegrali to spotkanie. Ten mecz jednak należy wygrać. Przede wszystkim należy zagrać dużo lepiej bo na pewno potrafią. Chile już jedną niespodziankę sprawiło ale nie wydaje mi się, że sprawią ją również i w tym meczu. Hiszpania zaledwie 1 gol z Senegalem ale tutaj już myślę, że postrzelają.

powyżej 7,5 1,45
Hiszpania strzeli +5,5 2,00

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom