K
korfelo2@
"Panowie stawialiście pewnie tak jak Ja na Bloedorma powyżej 7,5 . Ja obstawiłem w STS i kupon przegrany choć chłopak jechał jeden bieg młodzieży i Grygolec go skasował i później już nie jechał i STS rozliczył jak rozliczył, miałem jeszcze Hurysz poniżej 3,5 i Falubaz z handicapem (-2,5)"
karfus
"
Betclic robił zwroty za zakład z Bloodornem"
Pozwolę sobie w tym temacie.
STS: 13.17.3. Zawodnik, poniżej/powyżej: Pod uwagę bierze się punkty zdobyte przez zawodników w ich pięciu pierwszych startach w meczu. Nie uwzględnia się tzw. Jokerów oraz punktów bonusowych. Jeśli zawodnik wystąpi w mniej niż 5 biegach, zakład jest ważny. Jeśli zawodnik nie wystartuje w żadnym biegu, zakład jest anulowany. Stawki z anulowanych w takich okolicznościach zakładów zostaną zwrócone (z zastrzeżeniem pkt 7.5.).
Jeśli zawodnik wystartuje w zawodach, lecz ulegnie wypadkowi na torze, zawarte zakłady zachowują ważność.
Betclick :
H2H / Liczba punktów: maksymalnie 5 pierwszych biegów zostanie wliczone do punktacji head-to-head oraz całkowitej liczby punktów. Do rozliczenia zakładów nie uwzględnia się punkty bonusowych. Aby zakłady pozostały ważne obaj żużlowcy muszą ukończyć przynajmniej jeden bieg. Jeżeli oboje zawodników uzyskają taką samą ilość punktów, zakłady zostaną anulowane.
Dla zakładów Liczba Punktów, zawodnik musi rozpocząć przynajmniej 1 bieg (wszystkie wykluczenia / dotknięcie taśmy startowej / wypadki liczą się jako rozpoczęty bieg).
O ile STS rozliczył zakłady zgodnie ze swoim regulaminem, to już wg mnie
Betclick go złamał. Chyba, że zrobił wyjątek i w ramach promocji zwrócił stawki za overy, a rozliczył zgodnie z regulaminem za undery. Ja to tak rozumiem.