Chryste Panie... to co się dzieje z ich stroną i brakiem oferty powitalnej to jest jakaś makabra.. I zostawiłbym ich w cholerę gdyby nie to, że mają najlepszą ofertę na
Baseball i próbowałem już wszystkiego, żeby u nich zagrać.
Jak wiecie - dużo ludzi ma problem z zawarciem zakładu, ponieważ pomimo, że jesteśmy zalogowani to moduł kuponu pokazuje nadal przycisk "Zaloguj" i nie można nic zrobić. Support każe czyścić cookie, historie, próbować w incognito lub próbować na innym urządzeniu - i faktycznie na telefonie udało mi się zawrzeć zakład wczoraj, a dziś.... kolejny problem - na telefonie nie mogłem wcisnąć ikonki modułu kuponu, była po prostu nieaktywna.
Ale.. coś mnie tknęło i odłączyłem się od Wi-Fi i.. magicznie nagle działa.
I tutaj wpadłem na moją teorię - pamiętacie jak Ministerstwo Finansów dogadało się z dostawcami internetu aby blokować listę stron? Wydaje mi się, że w przypadku Betway ktoś popełnił duży błąd "odblokowując" dostępy do strony, bo to chyba jedyne wytłumaczenie, że na internecie z UPC na komputerze - strona ma problemy, na telefonie na Wi-Fi to samo, a jak się odłączę i wejdę poprzez sieć komórkową to nagle wszystko działa.
Jezu ile ja bym dał, żeby jakikolwiek inny polski bukmacher miał tak rozbudowaną ofertę na
MLB, bo tutaj dostanę szału prędzej.