qowalsky6
Znawca A-League
1 półfinał play off A-league: Sydney FC vs Melbourne City
Uwaga! To jest pierwszy mecz w Sydney, rewanż będzie w Melbourne.
Gdyby to był jeden mecz dalbym 2.
Za tzw. całokształt, uważam, że City w przekroju ostatnich spotkań i całego sezonu jest lepsze, ale dziś różnie się może skończyć dlatego "widzę" 2 kierunki. Bts i dnb 2. Z racji ch... @ wrzucam je sobie do taśm, w singlu jak się da, to może coś na live.
Ps
Składy w obydwu teamach optymalne, atak z obu stron bez osłabień. Pan Li nie dzwoni, stawki ewentualne to dziś max miedziak. Gdyby był x, to w rewanżu dam 1 (wtedy City będzie gospodarzem) za monetę albo nawet dukata GL!
Edit
Odnośnie stawkowania, gwoli przypomnienia, u mnie wyglądał to tak:
- drobne (zazwyczaj live przy niezlych @),
- miedziak (w ostatnich latach niestety to stawka podstawowa),
- moneta, ostatnimi czasy b. rzadkie u mnie zjawisko,
- dukat, to już jak dla mnie max. stawki...
Edit
"Gdyby był x..." no i było ft 1-1 czyli wszystko wyjasni się w Melbourne gdzie nawet monetę na 99% rzucę na City 1 a dukata na awans. No chyba, że będzie jakieś trzesienie ziemi, ale na razie nie przewiduję...
Uwaga! To jest pierwszy mecz w Sydney, rewanż będzie w Melbourne.
Gdyby to był jeden mecz dalbym 2.
Za tzw. całokształt, uważam, że City w przekroju ostatnich spotkań i całego sezonu jest lepsze, ale dziś różnie się może skończyć dlatego "widzę" 2 kierunki. Bts i dnb 2. Z racji ch... @ wrzucam je sobie do taśm, w singlu jak się da, to może coś na live.
Ps
Składy w obydwu teamach optymalne, atak z obu stron bez osłabień. Pan Li nie dzwoni, stawki ewentualne to dziś max miedziak. Gdyby był x, to w rewanżu dam 1 (wtedy City będzie gospodarzem) za monetę albo nawet dukata GL!
Edit
Odnośnie stawkowania, gwoli przypomnienia, u mnie wyglądał to tak:
- drobne (zazwyczaj live przy niezlych @),
- miedziak (w ostatnich latach niestety to stawka podstawowa),
- moneta, ostatnimi czasy b. rzadkie u mnie zjawisko,
- dukat, to już jak dla mnie max. stawki...
Edit
"Gdyby był x..." no i było ft 1-1 czyli wszystko wyjasni się w Melbourne gdzie nawet monetę na 99% rzucę na City 1 a dukata na awans. No chyba, że będzie jakieś trzesienie ziemi, ale na razie nie przewiduję...
Ostatnia edycja: