co do kartek zauważyłem dziwną ofertę w totalbet... który kurs w końcu jest na over 5.5 kartek?To chyba wszyscy jedziemy na jednym wózku...
WSW - SFC
1 - @2,36 - dlaczego? jak dla mnie główny argument to miejsce rozgrywania spotkania. WSW w domu jest mocne i jest w stanie ograć SFC. Z drugiej strony jedyna szansa na uratowanie sezonu dla SFC to awans do finału... (a może wystarczy im tylko faza playoff?)...
kartki - ov 5,5 - @2,06 i ov 6,5 - @3,05 - dlaczego? derby Sydney, do tego wysoka stawka... to może być mecz walki. Jak będzie czerwona to i żółte się powinny posypać. W tym sezonie w meczach tych drużyn kartki były.... a dziś stawka jest o poziom wyższa.
GL
Niższe kursy będą chyba razem z czerwoną , która liczy się jako dwie żółte,a wyższe same żółte.co do kartek zauważyłem dziwną ofertę w totalbet... który kurs w końcu jest na over 5.5 kartek?
Pokaż załącznik 29414
Pan Li w ht nie przewidział takiego betuJa się pytam Australio gdzie są kartki
Nie ma z czego być kartek. WSW oddało piłkę i sobie na spokojnie biegają przy chłopakach, jedyna szansa to że się chłopaki z Sydney zagotuja. Pre też myślałem o overku, ale zawodnicy szybko mi pokazali, że to był zły kierunekJa się pytam Australio gdzie są kartki
Kartki mają to do siebie, że może być cały mecz nudno, ale jeden faul taki jak Granta i masz 3 kartki pod rządNie ma z czego być kartek. WSW oddało piłkę i sobie na spokojnie biegają przy chłopakach, jedyna szansa to że się chłopaki z Sydney zagotuja. Pre też myślałem o overku, ale zawodnicy szybko mi pokazali, że to był zły kierunek
W 3 min załatwili sprawę jupiNie ma z czego być kartek. WSW oddało piłkę i sobie na spokojnie biegają przy chłopakach, jedyna szansa to że się chłopaki z Sydney zagotuja. Pre też myślałem o overku, ale zawodnicy szybko mi pokazali, że to był zły kierunek
A to jeszcze chyba nie weszło bo z tego co widzę to jest dopiero 5 żółtych kartek i narazie tyle . Ale pewnie siadzie do tego ja spróbuję over 2,5 @1,91 I któraś z drużyn wygra @2,10 w 75' przy 1:1Skąd te kartki nagle,bo wyszedłem do kuriera pod blok i wracam a tam jeden singiel z 5.5 na plus
Będzie dogrywka i karne, bo Pan Li lubi takie solucje. To jego klub i miasto (zaraz po Szanghaju rzecz jasna)....A to jeszcze chyba nie weszło bo z tego co widzę to jest dopiero 5 żółtych kartek i narazie tyle . Ale pewnie siadzie do tego ja spróbuję over 2,5 @1,91 I któraś z drużyn wygra @2,10 w 75' przy 1:1