irtyko
Użytkownik
Witam
Ja dziś zagram
Philadelphia Phillies vs Boston Red Sox
typ: handi - 1,5 Phillies kurs 2.25 STS
Dziś świetnie radzący sobie Soxi po wygraniu 6 meczy z rzędu wystawią Chrisa Sale który rozegrał w tym sezonie 29 zmian i wyautował 35 pałkarzy , zagrał też w jednym z tych 6 wygranych meczy , był to mecz z Cleveland Guardians wygrany 7-1 ogólnie dobra passa Soxów i dobry pitcher mogą kusić zagraniem na Boston
Ale ja dziś widzę potencjał Philies którzy wystawią Zacka Wheelera , sama drużyna to odwrotność ekipy z Bostonu bo mają 4 mecze przegrane z rzędu. Ja to sobie tłumacze że mecze na wyjeździe no i 3 z nich to z Dogersami więc... mogło się zdarzyć
Dziś tą passe przerwie właśnie Wheeler który w tym sezonie przegrał tylko jeden mecz , pozostałe mecze wygrywał
1-6 z Houston Astros gdzie Wheeler wyautował 7 pałkarzy , zagrał 6 zmian
9-3 z Colorado Rockies znowu 6 zmian i aż 11SO
4-7 z Chicago White Sox 5 zmian 5 SO
przegrany mecz z Miami 2-3 ale dobry mecz Wheelera 6 zmian 6 SO
5-2 z Cincinnati
i przegrany z Texasem 16-3 ale Wheeler 4 zmiany 7 SO
W MLB nic nie trwa wiecznie i zła passa musi się skończyć i tak widzę to na boisku Philadelphi , własne podwórko dobry pitcher i można typować handi -1,5
Pozdrawiam
Ja dziś zagram
Philadelphia Phillies vs Boston Red Sox
typ: handi - 1,5 Phillies kurs 2.25 STS
Dziś świetnie radzący sobie Soxi po wygraniu 6 meczy z rzędu wystawią Chrisa Sale który rozegrał w tym sezonie 29 zmian i wyautował 35 pałkarzy , zagrał też w jednym z tych 6 wygranych meczy , był to mecz z Cleveland Guardians wygrany 7-1 ogólnie dobra passa Soxów i dobry pitcher mogą kusić zagraniem na Boston
Ale ja dziś widzę potencjał Philies którzy wystawią Zacka Wheelera , sama drużyna to odwrotność ekipy z Bostonu bo mają 4 mecze przegrane z rzędu. Ja to sobie tłumacze że mecze na wyjeździe no i 3 z nich to z Dogersami więc... mogło się zdarzyć
Dziś tą passe przerwie właśnie Wheeler który w tym sezonie przegrał tylko jeden mecz , pozostałe mecze wygrywał
1-6 z Houston Astros gdzie Wheeler wyautował 7 pałkarzy , zagrał 6 zmian
9-3 z Colorado Rockies znowu 6 zmian i aż 11SO
4-7 z Chicago White Sox 5 zmian 5 SO
przegrany mecz z Miami 2-3 ale dobry mecz Wheelera 6 zmian 6 SO
5-2 z Cincinnati
i przegrany z Texasem 16-3 ale Wheeler 4 zmiany 7 SO
W MLB nic nie trwa wiecznie i zła passa musi się skończyć i tak widzę to na boisku Philadelphi , własne podwórko dobry pitcher i można typować handi -1,5
Pozdrawiam
Ostatnia edycja: